Fifty Shades of Grey Klitoris Gel

Klik på billederne for at forstørre dem

Fifty Shades of Grey Klitoris Gel

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Fifty Shades of Grey Klitoris Gel er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion.

  Gelen hjælper med at skabe større blodgennemstrømning, så følelsen af berøringer forstærkes og du kan opnår større nydelse.

  Kan både bruges til under solo leg, forspil og sex - både med og uden sexlegetøj.

  Indeholder 30 ml.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Fifty Shades of Grey Klitoris Gel er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag den populære, erotiske trilogi.

  Fifty Shades of Grey Klitoris Gel er udviklet specielt til kvinder, der vil have endnu større nydelse under solo leg,  forspil og sex. Gelen hjælper dig til at opnå bedre blodgennemstrømning, så følelsen af berøringer forstærkes.  

  Sådan bruger du Fifty Shades of Grey Klitoris Gel:
  Tryk en lille smule gel ud på en finger og smør den forsigtigt på din klitoris. Brug fingeren til at fordele gelen og smøre den godt ind. Efter et par minutter vil du kunne mærke en prikkende, kildende fornemmelse, hvor cremen er smurt ind, og berøringer vil endnu bedre kunne mærkes. Fifty Shades of Grey Klitoris Gel kan både bruges alene, sammen med en partner og sammen med sexlegetøj, for endnu større nydelse.

  Detaljer

  INGREDIENSER: Vandbaseret gel med menthol.
  PARABEN-FRI: Ja.
  STØRRELSE: 30 ml.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Mega dejligt Den er mega dejligt, jeg anbefaler at alle pigerne skal prøve den . Du fortryder ikke hvis du køber Fifty Shades of Grey klitorisgel
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Stor skuffelse Lever slet ikke op til mine forventninger, det føles som at smøre en mild form for tigerbalsam på. Det prikker lidt og føles køligt, men derudover er der ikke noget at råbe hurra for. Derudover er det meget vanskeligt at få ud af tuben.
  5 1 1
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Virker super godt Jeg købte dette produkt til min kæreste og vi bruger det nu under sex. Bare en enkelt dråbe på klitoris og det gør en kæmpe forskel. Min kæreste har aldrig opnået sine orgasmer så hurtigt uden dette produkt. Hun aldrig haft bedre sex end nu, så kan varmt anbefale dette produkt.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  skal prøves igen og igen Giver en dejlig og prikkene fornemmelse, så det hele føles meget dejligt. giver lige det extra så der ikke skal meget til at komme. det er ikke sidste gang den skal bruges :)
  jeg kan varmt anbefale alle piger til at prøve den, enten alene, sammen med en partner
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Rigtig dejlig jeg kan varmt anbefale alle piger til at prøve den, enten alene, sammen med en partner.
  Den er rigtig dejlig at bruge, den øger følelsen rigtig meget, man mærker en dejlig prikkene fornemmelse, så der skal ikke røres meget før man er tæt på at komme. skal helt klar prøves igen og igen og igen :)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Skal prøves Jeg har ved flere lejligheder brugt Fifty Shades of Grey klitorisgel og jeg kan varmt anbefale alle piger til at prøve den, enten alene, sammen med en partner, eller hvis du lige synes en hurtig "spiller" lige er sagen :)
  Den øger følelsen mange gange, smør en enkelt dråbe godt ind på klitoris og lige et lille område omkring, og mens du evt. finder en dildo el. et vibrator æg frem, så virker gelen hurtigt, en kildrende varme spreder sig, og nu bliver det bare rigtigt lækkert at rører sig selv, eller få din partner til at pirrer dig. Sammen med et vibrator æg og en vibrator på klitoris, vil du eksplodere hurtigt og voldsomt, og sværge at det ikke er sidste gang du bruger klitoris gelen , tro mig ;) Jane
  5 5 1

  Du anmelder: Fifty Shades of Grey Klitoris Gel

  Hvordan vurderer du produktet? *