Fifty Shades of Grey Silkeblød Glidecreme
Fifty Shades of Grey Silkeblød Glidecreme
129,00 kr
3 for 198,-
Fifty Shades of Grey Silkeblød Glidecreme  1

Fifty Shades of Grey Silkeblød Glidecreme

4.2 (5)
3 for 198,-
129,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fifty Shades of Grey Silkeblød Glidecreme er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien.

Denne slikebløde glidecreme er udviklet særligt til jer, der vil gøre jeres erotiske eventyr til en endnu bedre oplevelse, hvad enten I nyder en skøn massage, forspil eller samleje.

Glidecremen har en blød og lækker konsistens og er lidt tykkere end mange andre vandbaserede glidecremer. Den kan bruges sammen med kondomer og sexlegetøj af alle materialer.

Fifty Shades of Grey Silkeblød Glidecreme kommer i en elegant flakon og indeholder 100 ml.

Detaljer

TYPE: Vandbaseret glidecreme.
INGREDIENSER: Water/Aqua/Eau, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitan Stearate, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Hydrolized Silk, Sodium Hyaluronate, Cyclopentasiloxane, Carbomer, Dimethicone, EDTA, Hydroxyethylcellulose, PEG-45M, Tetrahydroxypropyl.
INDHOLD: 100 ml.
DUFT: Neutral.
KONDOM-SIKKER: Ja.
SEXLEGETØJ: Kompatibel med enhver form for sexlegetøj.
SPROG: Engelsk, Fransk

VARENUMMER: 13566.
Anmeldelser
4.2
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (5)
God, men ikke den bedste!

Fordele: Den var fantastisk, og den lugtede heller ikke. Det "dårlige" ved vandbaserede er, at de nogle gange kan optages af kroppen for hurtigt, og denne har en tendens til at "forsvinde" efter 10 minutter, så du skal påføre den igen. Ulemper: Det eneste negative er som sagt, at det optages lidt for hurtigt. Læs mere

-
5 4 1
Den bedste nogensinde!

Glat, blød, når hurtigt kropstemperatur og er ikke iskold eller ubehagelig! Ingen duft, både under brug eller efter! Dette er en, der er svær at slå!!

-
5 5 1
"Åh hey, hvor bliver det af"

Meget god!

-
5 5 1
God glideevne.

Denne glidecreme er hvid og noget tyk, men er meget god og langtidsholdbar. ikke klistret og helt lugtfri. Anbefales til brug med sexlegetøj. Lidt rækker langt og kan varmt anbefales. Fungerer også fint til anal brug. Læs mere

-
5 5 1
Blødt og dejligt

Blødt og dejligt glidemiddel, men også kun fordi der er glycerin i. Der står der er vandbaseret men man kan tydeligt mærke den mere glidende effekt af glycerinet. og propylene glycol. Som skulle være et ufarligt sødt olie holdigt produkt. Men vi syntes det hurtigt tørre ud, med mindre man bruger rigeligt at det.... og sådan er det jomed alting. Hvis der er rigelige mængder glider det fint. Men ideen er jo at der skal så lidt så muligt på for at få det til at glide lidt lettere. Og her syntes vialtså ikke produktet er særligt godt. Fakisk er de andre glide midler vi har bedre, også selv om de er 100% vandbaseret. Læs mere

-
5 2 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk