Fifty Shades of Grey Spanking Paddle
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle
279,00 kr
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle  1
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle  2
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle  3
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle  4

Fifty Shades of Grey Spanking Paddle

4.6 (3)
279,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Denne spanking paddle er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien. 

Spanking paddlen, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Twitchy Palm Spanking Paddle, giver dig chancen for at udleve dine SM fantasier med blide berøringer og intense slag.

Spanking paddlen er på den ene side polstret med det blødeste satin og den anden side med kunstlæder. Dette gør det muligt at starte ud med milde slag og strejf fra satin-siden og herefter øge intensiteten med skarpere slag fra kunslæder-siden. Under satinet er paddlen polstret med blød neopren for at sikre de blide slag.

Brug stroppen i håndtaget til at få et fast greb om paddlen, og gør klar til at give din elskedes baller og lår nogle kærlige klap. Selv de blide slag vil gøre din elskedes krop mere følsom og sensitiv overfor berøringer og kys. 

Udover at være virkelig effektiv og af rigtig god kvalitet, så er paddlen med sin sølv og sorte farve virkelig stilfuld. 

Husk, at aftale et stop-ord, inden legen går i gang, som I kan bruge, hvis én af jer ønsker at legen skal stoppe.

Detaljer

MATERIALE: Satin, neopren, kunstlæder.
LÆNGDE: 32 cm.
VÆGT: 78 g.
SPROG: Engelsk.

VARENUMMER: 13124.
Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Lyserød og glad

Denne paddle levede helt op til det vi håbede. Den efterlod en dejlig lyserød numse, og vil helt sikkert komme i brug mange gange. Dejligt materiale, og min partner synes den var god at bruge til at give smæk med. Læs mere

-
5 5 1
super

super

-
5 5 1
Fin spanking paddle

Giver et godt højt klask. De to forskellige sider føles meget forskelligt. Satin siden gør ikke så ondt, hvor lædersiden godt kan give et godt klask over bagen og gør hende både rød og øm. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk