Fleshlight Girls Stoya Forbidden
Fleshlight Girls Stoya Forbidden
519,00 kr
Fleshlight Girls Stoya Forbidden
Fleshlight Girls Stoya Forbidden
Fleshlight Girls Stoya Forbidden
Fleshlight Girls Stoya Forbidden

Fleshlight Girls Stoya Forbidden

4.1 (4)
519,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fleshlight Girls er en serie af onaniprodukter, som er designet og formet efter de største og mest populære pornomodeller i verden.

Denne Fleshlight er en tro kopi af Stoyas intime dele, nærmere betegnet hendes anus.

Udover den såkaldte "forbidden" åbning har denne Fleshlight en indre bølgende struktur, som er med til at give dig en realistisk følelse af, at du dyrker anal sex.

Som med de almindelige Fleshlights, kan du selv styre trykket omkring din penis, ved at skrue på låget i bunden af Fleshlighten. Skru låget til, alt efter hvor meget vakuum du ønsker, og skru på samme måde låget i modsatte retning, når der skal løsnes op for trykket.

Dét, der gør Stoya Forbidden til en så realistisk oplevelse, er materialet på det indre sleeve, som er lavet af det såkaldte Real Super Skin. Dette gør også den indre struktur meget fleksibel, hvorfor den passer til stort set alle mænd.

For at få en så glidende og realistisk oplevelse som muligt, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Stoya Fleshlighten.

Efter brug kan du nemt tage sleevet ud af casen og vaske det i varmt vand. Når du har vasket det, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på.

Når sleevet er tørt (enten forsigtig tørret med et håndklæde eller lufttørret) kan du med fordel bruge lidt Fleshlight Pulver, for at bibeholde den bløde og glatte overflade.

Når du køber Stoya Forbidden, anbefaler vi, at du også køber:
- Fleshlight Pulver.
- Fleshlight Wash.
- En vandbaseret glidecreme, fx Gun Oil.

Detaljer

MATERIALE: Real Feel Super Skin.
STRUKTUR: Forbidden.
PHTHALAT-FRI: Ja.
LATEX-FRI: Ja.
LÆNGDE: 25,4 cm.
DIAMETER: 0,7 til 1,9 cm.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 11143.
Anmeldelser
4.1
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Elendig

Kunne lige så godt være foruden. - Absolut elendigt produkt + den tilhørende creme tørrer ind i løbet af no-time. Forstår simpelthen ikke, hvorfor folk er så begejstret. - Prøvede min 3 gange og kylede den ud bagefter. Den er ikke engang pladsen værd. Desværre! Læs mere

-
5 2 1
Meget naturtro!

Meget naturtro i sit udseende og sin form. Lækkert materiale, som føles godt mod huden. Kan strammes ind, så den er præcis som man ønsker - høj og fremragende kvalitet! Føles meget ægte. Derudover er den dejlig diskret at have stående, men samtidig god i størrelsen til at have med på farten. Produktet kan i den grad anbefales! Læs mere

-
5 5 1
GODT Købt

Lækkert materiale, nem rengøring og brugeroplevelsen ligger utroligt tæt på en virkelig oplevelse... Og den feature med med den justerbar ventil i bunden virker super godt til at indstille "Tightness". Bestemt et alletides køb! Læs mere

-
5 5 1
Næsten lige så godt som den ægte vare

Produktet føles fantastisk og er både nemt at bruge og rengøre. Materialet føles som ægte blød hud. Muligheden for at regulere vakuum gør at man kan regulere hvor stram oplevelsen skal være, hvilket vil sige at man kan få en hel række forskellige oplevelser ud af det. Det eneste lille minus er at materialet har en tendens til at blivelettere klistret efter rengøring. Dette modvirkes dog let ved at påføre overfladen en let coating fleshlight pulver, hvilket gør produktet så godt som nyt igen. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk