Fleshlight Pink Lady Original

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fleshlight Pink Lady Original 1
 • Fleshlight Pink Lady Original 2
 • Fleshlight Pink Lady Original 3

Fleshlight Pink Lady Original

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

449,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Fleshlight er verdens mest populære onaniprodukt til mænd.

  Fleshlight Pink Lady er den helt originale Fleshlight. Perfekt hvis du leder efter din første Fleshlight.

  Særlig god, hvis du er veludrustet eller har en sensitiv penis.

  Den er meget fleksibel og passer de fleste mænd.

  Er designet som en kvinde.

  Fremstillet i Real Feel Super Skin og føles blød og meget realistisk.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Pink Lady er den helt originale Fleshlight. Det var den første på markedet, da verdens nu mest populære onaniprodukt til mænd så dagens lys.

  Den er perfekt, hvis du er på jagt efter dit første onaniprodukt. Dens indre glatte struktur gør, at det ofte er veludrustede mænd eller mænd med en sensitiv penis, der vælger den. Har du været vant til at give dig selv mange handjobs, er Pink Lady perfekt til at give dig sensitiviteten tilbage i penis.  

  Pink Lady har en vagina åbning som en kvinde og simulerer den intense følelse af et samleje. Du kan selv styre trykket omkring penis ved at skrue på låget i bunden af Fleshlighten. Når du skruer låget helt fast, vil der dannes et vakuum, som vil gøre stimulationen af din penis meget intens.

  Fleshlighten er fremstillet i Real Super Skin, og den føles meget realistisk, når du bruger den. Den indre struktur er meget fleksibel og passer derfor til de fleste mænd.

  Vi anbefaler, at du påfører Fleshlight Pink Lady lidt vandbaseret glidecreme inden brug, da dette vil give den absolut bedste og mest realistiske oplevelse.

  Pink lady er nem at rengøre. Når du efter brug har vasket din Fleshlight i varmt vand, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på. Vi anbefaler, at du bruger en Fleshlight pulver efter rengøring for at bibeholde den bløde og lækre overflade.

  Når du køber Pink Lady, anbefaler vi, at du også køber:
  - Fleshlight Pulver.
  - Fleshlight Wash.
  - En vandbaseret glidecreme, fx Gun Oil.

  Detaljer

  MATERIALE: Real Feel Super Skin.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  LATEX-FRI: Ja.
  LÆNGDE: Udvendig: 25,4 cm, indvendig: 23 cm.
  INDVENDIG DIAMETER: 1,9 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Frække Fru Fleshlight var det der skulle til Jeg måtte gennem flere produkter for at finde det rigtige, men Fleshlight er perfekt. I første omgang var den ikke 100% optimal for mig, men da jeg fandt ud af, at varme den op i varmt vand først, var min lykke gjort.
  Det er meget tæt på den virkelige følelse. Måske lidt struktur ville gøre det sidste, men jeg købte bevidst ikke en af dem med struktur, da de er noget mindre.
  Jeg har været gennem flere produkter. Det første var en Doc Johnson Chanel Pocket Pussy, og den var ALT for lille. Mit hovede tittede ud når jeg prøvede at penetrere fuldt, og den var alt for stram. Det endte med at der gik hul i væggen på produktet. Det er lang tid siden...
  For nylig prøvede jeg en TENGA FLIP HOLE, men den var også for lille. Både for kort og for snæver, så siderne bløppede ud, og så knagede den kraftigt, og sluprede voldsomt under brug. Det kunne måske lyde kincky, men ikke når det er fordi produktet truer med at bryde sammen. Stor skuffelse, selvom det virkede smart i forhold til rengøring, og jeg er sikker på at den er god for en med mere gennemsnitligt størrelse lem.

  FleshLight er perfekt til mig. Ok, når har jeg nok indikeret at jeg nok lidt over middel dernede, men jeg siger det ikke for at prale, og jeg er bestemt ikke enorm - 18,5 cm længde (på en god dag) og 14,5 cm i omkreds midt på - ikke enormt vel! Jeg tror bare man kalder det veludrustet.

  Og Fru Fleshlight kan sagtens tage mig (jeg har i øvrigt kun oplevet en gang at der var en pige der ikke kunne tage mig).
  Jeg overvejer lidt om jeg skal prøve en af de mere snævre Fleshlights, for selve boksen er jo den samme, så lidt struktur giver måske det sidste der skal til. Jeg prøver muligvis, men ellers er den ægte vare jo altid at foretrække. Fru Fleshlight er dog god til at holde mig ved selskab på en aleneaften, og så er hendes flybillet meget billig når hun tager med på forretningsrejse i kufferten.
  Frem for alt fik jeg en PERFEKT KUNDE SERVICE fra Sinfull da jeg måtte opgive it forhold med Miss Teasing TENGA.

  5 stjerner generelt. De 4 stjerner for nemhed er fordi den er lidt besværligt at rengøre, og 4 for orgasme garanti pga den manglende struktur. Det sidste kan klares hvis Fleshlight laver en til de veludrustede med struktur.

  PS! Frus Fleshligt måtte godt have lidt mere taint ;-)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fleshlight Pink Lady Original Stimulerer og gir' fantastisk orgasme. Pink Lady lever fuldt ud op til mine forventninger og oplevelsen er på flere måder fuldt på højde med et samleje.

  Produktet er med skruelåg, som er nem at sætte på. Nem at rengøre og altid klar til næste orgasme.
  5 5 1

  Du anmelder: Fleshlight Pink Lady Original

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.