Fleshlight Shower Mount Sugekop Bund

Klik på billederne for at forstørre dem

Fleshlight Shower Mount Sugekop Bund

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

199,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Praktisk sugekop tilbehør, der gør det muligt at bruge Fleshlight håndfrit.

  Kan bruges på jævne, hårde overflader.

  Nem at betjene: Shower Mount skrues på i stedet for låget i bunden af din Fleshlight.

  Obs! IKKE kompatibel med Flight, Ice, Alien, Blade, Sword og Sex-in-a-can produkter.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil du kunne nyde din Fleshlight håndfrit? Så bør du prøve Fleshlight Shower Mount, der kan sættes fast på jævne, hårde overflader med en sugekop. 

  Sådan bruger du Fleshlight Shower Mount:

  1. Skru låget i bunden af din Fleshlight af og skru Fleshlight Shower Mount på.
  1. Sæt sugekoppen fast på en jævn overflade.
  3. Fastgør Fleshlight Shower Mount til overfladen ved at dreje ON/OFF knappen imod urets retning, over på ON.

  Fleshlight Shower Mount passer til alle standard Fleshlight. Fleshlight Shower Mount er IKKE kompatibel med Flight, Ice, Blade, Sword, Alien og Sex-in-a-can produkter.

  Detaljer

  MATERIALE: Plast.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.
  PASSER TIL: Alle standard Fleshlight. Fleshlight Shower Mount er IKKE kompatibel med Flight, Alien, Ice, Blade, Sword og Sex-in-a-can produkter.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Okay produkt, med lidt modifikation Sugekoppen er helt fantastisk, ingen tvivl om det! Den kan bestemt holde et fleshlight selv om det er ret tungt, og at man bruger det imens selvfølgelig.
  Mit problem med produktet, var at mit fleshlight ikke kunne sidde ordentligt fast i gevindet, og faldt helt eller halvt ud flere gange under brug. Fik tilsendt en ny af Sinful (god stil!), for at se om der også var problemer der. Det var der desværre.
  Hvis nogen oplever lignende problem, så fyr noget gaffatape i gevindet, bare sørg for at det ikke dækker det lille hul. Mit fleshlight kan skruges rigtig godt fast nu, takket værd 5 små stykker gaffa.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Sugende god ;) Da jeg fik produktet, må jeg indrømme at jeg var en smule skeptisk over for om den egentlig kunne holde til vægten af Fleshlight. Det viste sig at det kunne den sagtens :) Det skal dog nævnes at det kræver et par ganges øvelse i at få den til at suge ordenligt fast. Det er vigtigt at fladerne er ABSOLUT glatte hvorpå den sættes, ellers falder den meget nemt af. Så har du planer om at bruge den i brusekabinen og har flise væg som er bare en smule ujævn, holder den ikke fast.
  Alt i alt er jeg meget tilfreds med produktet. Vil gerne anbefale et køb her fra :)

  God fornøjelse ;)
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Glimrende produkt Jeg er enig med den tidligere anmelder. Et godt produkt som lever fuldt om til forventningerne - dog vil jeg sige at man skal være lidt forsigtig med at anvende sugekoppen på malede overflader.
  Den er simpelt hen så effektiv at den tager malingen med af, når man afmonterer den - det lærte jeg på "den hårde måde" :-) Bortset fra den, et udmærket produkt ....
  /Kim
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Fleshlight uden hænder Købte den her sugekop holder til min Fleshlight for at kunne bruge den unden hænder, og den virker helt som den skal. Var lidt spændt på om sugekoppen ville være stærk nok til når det går lidt vildt for sig, men der er absolut ingen problemer.
  5 5 1

  Du anmelder: Fleshlight Shower Mount Sugekop Bund

  Hvordan vurderer du produktet? *