Stallion Forsinkelses Delay Creme

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Stallion Forsinkelses Creme

Stallion Forsinkelses Delay Creme

På lager Bestil før kl. 22.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

99,00 kr

Oversigt

Kort info

Forsinkelsescreme til dig, der gerne vil holde længere.

Indeholder aktive ingredienser, der hjælper mod for tidlig sædafgang.

Indehold: 40 g.

Godt at vide

Beskrivelse

Stallion Forsinkelses Creme indeholder aktive ingredienser, der hjælper dig mod for tidlig sædafgang.

Creme er meget simpel at bruge. Påfør en lille smule creme på glansen af din penis, og gnid det ind i huden, ind til det forsvinder. Vent så et par minutter, inden du trænger ind.

Tuben indeholder ca. 40 gram creme.

Detaljer

OPNÅ: Rejsning i længere tid.
INDHOLD: Ca. 40 g.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Stimulation
Brugervenlighed
Ingen Følsomhed Jeg har prøvet delay cremen og må konstatere at den nok virker for godt :) jeg mistede for meget af følsomheden så jeg kunne ikke holde eriktionen ret længe.
5 4 1
Generel Vurdering
Stimulation
Brugervenlighed
Gør præcist som lovet var rimelig skeptisk til at starte med, men hold da op hvor blev jeg positivt overrasket.
Det tager ca. 20-30 min før den optimale effekt er der, efter der er blevet smurt et tyndt lag på penishovedet, men så er det også effektivt. Det bedøver en smule, uden at man føler det går ud over oplevelsen.
En kombi af den her creme sammen med en penis ring holder man nemt 3-4 gange så lang tid.

Det er nemt at bruge, men det skal lige masseres godt ind før man får den optimale virkning og tuben holder i lang tid, da der kun skal bruges en lille smule.
5 5 1
Generel Vurdering
Stimulation
Brugervenlighed
Godt produkt Et godt produkt, forlænger ydeevnen, men ikke revolutionerende.
5 4 1
Generel Vurdering
Stimulation
Brugervenlighed
Stallion Forsinkelses Delay Creme Jeg har kun at sige det er den bedste oplevelse jeg og min kæreste har haft længe, og det var meget nemt at bruge. Jeg gjorde det, at jeg smurte et tyndt kag Stallion Creme på glans og masserede det godt ind. Og i mens at vi så lå og kælede for hinanden begyndte virkningen, og da vi så kom til det tidspunkt hvor vi begyndte at elske, ja så var der en helt anden følelse i min penis, det var meget mere intens og som hun selv sagde, det var dejligt at vi kunne nyde hinanden i længer tid, jeg tror at det er første gang at vi har elsket i 30 min. uden at det har været over flere gange.
Så til jer der har problemer med at I kommer for tidligt, så er her løsningen og den er meget bruger venlig, og det vil gøre jer begge to glade at i kan nyde hinanden i længer tid.

Mvh.

Mejerist
5 5 1
Generel Vurdering
Stimulation
Brugervenlighed
Virker lige efter hensigten Bestilte varen med en sund portion skepsis, men blev meget positivt overrasket. Følsomheden bliver nedsat uden at påvirke nydelsen eller lysten på noget som helst måder. Jeg synes så godt om produktet, det jeg lige ordrede det igen :)
Bedste resultater opnås, hvis man påfører cremen - masserer godt og grundigt ind og forkæler partneren, så kan virkningen indsætte og gøre nydelsen perfekt. Dette produkt er alle pengene værd.
5 5 1
Generel Vurdering
Stimulation
Brugervenlighed
Forlænger nydelsen! Jeg har prøvet cremen en gang, og vil bruge den igen. Jeg troede at den ville bedøve min fornemmelse på hoved og glans, men cremen virker anderledes. Det er en ny fornemmelse i mit lem. Det forlængede tiden med op til 30 min.
5 5 1

Du anmelder: Stallion Forsinkelses Delay Creme

Hvordan vurderer du produktet? *