Fun Factory Sonic Dobbelt Dildo til Kvinder
Fun Factory Sonic Dobbelt Dildo til Kvinder
Spar 60%
199,00 kr
Læg i kurv
Spar 60%
Fun Factory Sonic
Fun Factory Sonic
Fun Factory Sonic
Fun Factory Sonic

Fun Factory Sonic Dobbelt Dildo til Kvinder

5.0 (1)
499,00 kr 199,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fun Factory Sonic er en meget effektiv dobbelt dildo til kvinder. Man kan bruge den alene eller sammen med en anden kvinde. 

Umiddelbart ligner Sonic bare én lang dildo. Og den er også lang; hele 40 cm. Men det specielle ved den er, at den kan bøjes på midten. Det medicinske silikone, som den lavet af, gør den utrolig fleksibel og bøjelig, og det er her, at dildoens dobbelt funktion kommer ind. Den ene del sættes op i skeden, og den anden del kan samtidig stimulere dig analt. Dildoen vil altså nærmest ligge i en V-form, når du bruger den på den måde.

Dildoens længde gør den også meget velegent til kvinde/kvinde leg. Læg jer tæt sammen, og brug hver jeres ende af dildoen i det hul, som I nu er til. 

De to ender er ikke helt ens. Den ene ende er ret "høj" i formen og er derfor ideel til at støde op imod dit G-punkt. Den anden ende er mere spids og "flad" i formen, så det vil være en samgssag, hvilken ende man er mest til.

Selvom dildoen er fremstillet i blød silikone og derfor er meget fleksibel, stimulerer den dog stadig meget målrettet med en god hårdhed.

For at få størst fornøjelse af Sonic dildoen, anbefaler vi, at man bruger en vandbaseret glidecreme, f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
TOTAL LÆNGDE: 40 cm.
VANDTÆT: Ja.

VARENUMMER: 12849.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Enjoy! ;o)

Jeg må overgi’ mig; Jeg er blevet kæmpe Fun Factory-fan!! Min kæreste og jeg har i lang tid haft fornøjelse af FF’s strap-on-versionen… Meget fornøjelse! Men den har én ulempe: Den kræver meget øvelse og koncentration, da der er lidt udbryderkonge over den… - Men Sonic Dobbelt kan også fungere som strap-on! – og hey, uansethvor akrobatisk man vrider sig, så bliver den meget insisterende, hvor man gerne vil ha’ den! ;o) Dertil kommer, at den faktisk er pæn og fræk at se på! Den er dejlig atrøre ved – den er nem og sjov at bruge – den opfordrer/udfordrer til leg – kun fantasien sætter grænser; Enjoy !;o) Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk