Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt og Prostata Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt og Prostata Pulsator
1.095,00 kr
Læg i kurv
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator

Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt og Prostata Pulsator

4.9 (2)
1.095,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fun Factory Stronic Zwei er verdens første pulsator, der både kan bruges til kvinders G-punkt og til mænds prostata. Stronic Zwei pulserer i frem-og-tilbage bevægelser, og efterligner dermed en mands bevægelser.

Stronic Zwei er efterfølgeren til den anmelderroste og meget populære Stronic Eins, der i 2012 revolutionerede markedet for sexlegetøj. Stronic Zweis teknologi er internationalt patenteret og den vil med sikkerhed give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Med hele 10 forskellige stødende rytmer at vælge imellem, er du sikret stor nydelse. Selv når du vælger det laveste niveau, hvor pulsatoren støder langsomt frem og tilbage, er den meget pirrende.

Stronic Zwei er egentlig udviklet til mænd, men pulsatoren kan skabe mindst lige så stor nydelse hos kvinder. Den buede spids gør Stronic Zwei oplagt til G-punkt stimulation, og kombineret med de dejlige, pulserende bevægelser er det en revolutionerende nyhed til alle kvinder, der ønsker dybe G-punkts orgasmer. Når du bruger Stronic Zwei vaginalt bliver du virkelig forkælet: Du får nemlig både stimuleret dit G-punkt, din skedeåbning og de erogene zoner op imod klitoris og anus - helt uden at du skal røre en finger.

Den revolutionerende prostata pulsator giver (også) dyb anal stimulation. Stronic Zwei er udformet i et ergonomisk design, så skaftet stimulerer mandens prostata. Mens spidsen giver dyb stimulation, forkæler kransen på midten af pulsatoren anusåbningen og mellemkødet, i takt med det valgte pulserings programmer. 

Da Stronic Zwei har en diameter på 4,3 cm på det bredeste punkt, anbefaler vi den til jer, der allerede har erfaring med  anal stimulation. Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op.

Når du har låst den op, starter du den ved at trykke på FUN-knappen så pulsatoren vågner. Når du er færdig med at bruge Stronic Zwei bruger du igen FUN-knappen, der har en indbygget "lynsluk" funktion.

Stronic Zwei er fremstillet i 100 % medicinsk silikone, der føles blødt og dejligt, og hvis du bruger en glidecreme med den, vil den bare føles endnu mere glat og lækker, og bliver samtidig også nemmere at føre ind.

Pulsatoren er vandtæt og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret. Og den er nem at rengøre: Skyl den i varmt vand og brug efterfølgende en sexlegetøjrens.

Obs! Stronic Zwei indeholder en magnet og anbefales derfor ikke, hvis du har pacemaker.  

Den genoplades via det medfølgende Click 'n' Charge USB-stik.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
LÆNGDE: 22,2 cm.
DIAMETER: 4,3 cm på det bredeste punkt
VANDTÆT Ja.
VELEGNET TIL PACEMAKER: Nej
BATTERITYPE: 1 x 1,5V LR1/N (medfølger).
PULSERINGSNIVEAU: 10 forskellige indstillinger.
OPLADELIG: Ja (USB-oplader medfølger).

VARENUMMER: 13413.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Den ultimative oplevelse!

Kunne ikke være mere tilfreds med dette produkt. Den føles som en rigtig mand, hvilket er helt utroligt. Den giver mig altid en voldsom lyst til at blive kneppet synder og sammen af en rigtig mand ;-) Læs mere

-
5 5 1
BFF

Tænkte med det samme da jeg så denne. Et absolut must have. Stilful enkel pulsator og dejlig Lydsvag. Stor, når du fortrækker at blive fyldt ud. Slip kontrollen og opnå en dyb og anderledes orgasme med pulsatoren. Fun Factory Stronic Zwei. Min nye BFF Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk