Fun Factory Toy Bag M 25 x 13 cm
Fun Factory Toy Bag M 25 x 13 cm
37,00 kr
Fun Factory Toy Bag M 25 x 13 cm  1

Fun Factory Toy Bag M 25 x 13 cm

5.0 (1)
37,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Jo bedre du passer på dit sexlegetøj, jo længere vil du få glæde af det. I stedet for at lade det ligge og rulle rundt i en skuffe er det bedre at opbevare det sikkert i Fun Factory Toy Bag.

Fun Factory har lavet denne skønne taske, hvori du helt diskret kan gemme dit sexlegetøj væk. Du undgår, at sexlegetøjet bliver stødt og at andre finder det. Det er nok de færreste, der kan gætte sig til, hvad der egentlig gemmer sig i den lille taske.

Tasken er ikke bare ideel til natbordskuffen, men er også perfekt at tage med i tasken eller kufferten, når din sexlegetøj skal med på farten. Ud over at bruge den til opbevaring af sexlegetøj, kan du også bruge den til alt fra kosmetik og mobiltelefon til penge og kamera.

Tasken er lavet af et flot metallic skinnende og holdbart materiale. Den kan nemt tørres over med en klud eller vaskes på 30 grader. Den lukkes med en lynlås og har i enden en strop, så du kan hænge den op på en knage.

Tasken måler 25 x 13 cm og passer perfekt til for eksempel Curve, Tiger, Cavalier, Cobra, Delight, Duke, Stubby, Tango m. fl. Kontakt os, hvis du er i tvivl!

OBS: Vær opmærksom på, at tasken også findes i fire andre størrelser her i Sinful.dk shoppen. Find dit Fun Factory produkt, og se hvilken størrelse taske vi har relateret dertil.

 

Detaljer

MATERIALE: Tywek og skinnende metallic polyethylen.
MÅL: 25 x 13 cm.
LUKKES MED: Lynlås.
VASKES PÅ: 30 grader.

 

VARENUMMER: 12946.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
God til opbevaring

Dejlig rummelig og diskret, lige med undtagelse af det relativt store logo på forsiden. Der er lige plads til de ting, man gerne vil have med og beholde tæt ved sig.

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk