Gavekort
Gavekort
100,00 kr
Læg i kurv
Gavekort

Gavekort

4.0 (4)
100,00 kr

Gavekortet er et elektronisk gavekort, som sendes til modtagerens emailadresse. Uanset, hvilken betalingsmetode du vælger på check-ud-siden, vil gavekortet kun sendes pr. mail.

Du vil ikke blive trukket en fragtpris.


(Indtast din egen mail, hvis det skal printes som gave)
Tegn tilbage: 320
Oversigt
Kort info

Kort info

Køb et Sinful.dk-gavekort til én, som som du synes fortjener nogle skønne oplevelser.

Gavekortet bliver sendt til din email, hvorefter du kan printe det ud og give det i gave.

Alternativt kan du vælge at få det sendt direkte til modtagerens email adresse. Du har mulighed for at skrive en personlig besked.

På gavekortet står en gavekortkode, som skal tastes ind i check-ud-processen, når man aflægger en ordre i shoppen.

Vælg mellem følgende beløb: 100, 250, 500, 1000 eller 1500 kroner.

Obs! Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Beskrivelse

Kender du én, som du synes fortjener nogle skønne (og måske frække…) oplevelser? Så overrask ham/hende med et gavekort til Sinful.dk shoppen.

Et Sinful.dk gavekort kan bruges til alle produkter i shoppen. Og man kan sagtens bruge gavekortet over flere gange.

Når du køber et gavekort, har du mulighed for at få det sendt over email til dig selv, hvorefter du så kan printe det ud og give det i gave.

Du kan også vælge at få gavekortet sendt direkte til modtageren, som så modtager det i sin indbakke. Du har du mulighed for at skrive en personlig besked i feltet ovenfor.

Du kan vælge mellem følgende gavekort-beløb: 100, 250, 500, 1000 eller 1500.

Måden man bruger gavekort på i Sinful.dk shoppen er ved at indtaste gavekortkoden, når man i check-ud-processen betaler for sin vare.

Obs! Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. 

Ønsker du ikke et digitalt gavekort, men et gavekort i fysisk udformning, kan du købe det ved Gogift her. Vær opmærksom på, at ved køb at et fysisk gavekort hos Gogift, pålægges der et forsendelsesgebyr, og at indpakning koster ekstra.   

Detaljer

GYLDIGHEDSPERIODE: 3 år fra udstedelsesdatoen. 
KAN BRUGES HOS: Sinful.dk. 
BELØB: 100, 250, 500, 1000 eller 1500 kr.

Anmeldelser
4.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Nemt og lige til

Fik et dejlig gavekort fra en god ven :D Det er ment at bruge ved køb af legetøj, og der er super rart at man kan copy/paste koden fra mailen. Var "bange" for at jeg skulle skrive den hehe. Det er også meget nemt at udfylde info til et gavekort. - Det var dog lidt svært for min ven fra england at udfylde det da det er på dansk, ogda hans navn og adr skulle skrives på, kunne han selvfølgelig ikke vælge andre byer end her i DK :D Men det gik :D Læs mere

-
5 5 1
Nemt og hurtigt

Har en god veninde. Så det var nemt at give hende en fræk overraskelse. Og endnu bedre at se det i brug.

-
5 4 1
Gavekort til ny gnist

Jeg havde aldrig troet at et gavekort kunne være den bedste gave ever! Min kæreste og jeg har været sammen længe, og måske er vi røget lidt i en rille m.h.t. vores sexliv. Vi har længe talt om, at vi godt kunne tænke os at eksperimentere lidt igen, men uden at få gjort noget ved det. Forleden havde han købt et gavekort til mig herindtil, og om aftenen efter ungerne var puttet tændte han stearinlys og hældte et glas rødvin op mens vi sammen kiggede på alle jeres spændende varer. Det viste sig at væreen fed måde at komme til at snakke om fantasier og nye ting vi kunne tænke os at prøve, og de ting vi købte er allerede kommet i brug. Læs mere

-
5 5 1
Kedeligt produkt

Jeg er træt af at der ikke er mulighed for at købe et pænt gavekort, men at jeg er tvunget til at købe et "print-selv" Jeg ejer ikke en professionel farveprinter der kan lave et gavekort i lækker kvalitet og når jeg tænker på alle jeres andre super tjekkede produkter, er det en skam at være nødt til at stikke en så slattent gavetil en veninde. Jeg VED godt at gavekortet betyder det samme og at hun kan købe præcis de samme varer, men der er jo osse en grund til at Bog&Ide har kulørt gavepapirog ikke pakker ind i gamle aviser. Læs mere

-
5 2 1
Fordele
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk