Gavekort

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Gavekort

Gavekort

Gavekortet er et elektronisk gavekort, som sendes til modtagerens emailadresse. Uanset, hvilken betalingsmetode du vælger på check-ud-siden, vil gavekortet kun sendes pr. mail.

Du vil ikke blive trukket en fragtpris.
 • Tegn tilbage: 320

  Kort info

  Kort info

  Køb et Sinful.dk-gavekort til én, som som du synes fortjener nogle skønne oplevelser.

  Gavekortet bliver sendt til din email, hvorefter du kan printe det ud og give det i gave.

  Alternativt kan du vælge at få det sendt direkte til modtagerens email adresse. Du har mulighed for at skrive en personlig besked.

  På gavekortet står en gavekortkode, som skal tastes ind i check-ud-processen, når man aflægger en ordre i shoppen.

  Vælg mellem følgende beløb: 100, 250, 500, 1000 eller 1500 kroner.

  Obs! Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Kender du én, som du synes fortjener nogle skønne (og måske frække…) oplevelser? Så overrask ham/hende med et gavekort til Sinful.dk shoppen.

  Et Sinful.dk gavekort kan bruges til alle produkter i shoppen. Og man kan sagtens bruge gavekortet over flere gange.

  Når du køber et gavekort, har du mulighed for at få det sendt over email til dig selv, hvorefter du så kan printe det ud og give det i gave.

  Du kan også vælge at få gavekortet sendt direkte til modtageren, som så modtager det i sin indbakke. Du har du mulighed for at skrive en personlig besked i feltet ovenfor.

  Du kan vælge mellem følgende gavekort-beløb: 100, 250, 500, 1000 eller 1500.

  Måden man bruger gavekort på i Sinful.dk shoppen er ved at indtaste gavekortkoden, når man i check-ud-processen betaler for sin vare.

  Obs! Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. 

  Ønsker du ikke et digitalt gavekort, men et gavekort i fysisk udformning, kan du købe det ved Gogift her. Vær opmærksom på, at ved køb at et fysisk gavekort hos Gogift, pålægges der et forsendelsesgebyr, og at indpakning koster ekstra.   

  Detaljer

  GYLDIGHEDSPERIODE: 3 år fra udstedelsesdatoen. 
  KAN BRUGES HOS: Sinful.dk. 
  BELØB: 100, 250, 500, 1000 eller 1500 kr.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Nemt og lige til Fik et dejlig gavekort fra en god ven :D Det er ment at bruge ved køb af legetøj, og der er super rart at man kan copy/paste koden fra mailen. Var "bange" for at jeg skulle skrive den hehe.
  Det er også meget nemt at udfylde info til et gavekort.

  - Det var dog lidt svært for min ven fra england at udfylde det da det er på dansk, og da hans navn og adr skulle skrives på, kunne han selvfølgelig ikke vælge andre byer end her i DK :D Men det gik :D
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Nemt og hurtigt Har en god veninde.
  Så det var nemt at give hende en fræk overraskelse.
  Og endnu bedre at se det i brug.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Gavekort til ny gnist Jeg havde aldrig troet at et gavekort kunne være den bedste gave ever!
  Min kæreste og jeg har været sammen længe, og måske er vi røget lidt i en rille m.h.t. vores sexliv. Vi har længe talt om, at vi godt kunne tænke os at eksperimentere lidt igen, men uden at få gjort noget ved det.

  Forleden havde han købt et gavekort til mig herind til, og om aftenen efter ungerne var puttet tændte han stearinlys og hældte et glas rødvin op mens vi sammen kiggede på alle jeres spændende varer.

  Det viste sig at være en fed måde at komme til at snakke om fantasier og nye ting vi kunne tænke os at prøve, og de ting vi købte er allerede kommet i brug.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Kedeligt produkt Jeg er træt af at der ikke er mulighed for at købe et pænt gavekort, men at jeg er tvunget til at købe et "print-selv"
  Jeg ejer ikke en professionel farveprinter der kan lave et gavekort i lækker kvalitet og når jeg tænker på alle jeres andre super tjekkede produkter, er det en skam at være nødt til at stikke en så slattent gave til en veninde.

  Jeg VED godt at gavekortet betyder det samme og at hun kan købe præcis de samme varer, men der er jo osse en grund til at Bog&Ide har kulørt gavepapir og ikke pakker ind i gamle aviser.
  5 2 1

  Du anmelder: Gavekort

  Hvordan vurderer du produktet? *