Glassvibrations Africa Pigmy Glas Analplug

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Glas Analplug

Glassvibrations Africa Pigmy Glas Analplug

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Smuk anal plug i stilfuldt Africa design. God til dig, der er ny til analleg eller som ønsker en lille plug.

  Lavet af højkvalitets hærdet splintfri glas.

  Mål: Diameter: 2 - 3 cm. Længde: 8,5 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Smuk og lækker analplug. Pigmy plug'en fra Glassvibrations er yderst velegnet til dig, der skal lege med analleg for første gang eller som ønsker en plug i en lille størrelse. Den måler ca. 8,5 i længden og 2-3 cm i diameter.

  Plug'en kommer i en stilfuld æske, hvori der også er en lille pose til sikker opbevaring.

  Pigmy er lavet af højkvalitets hærdet glas (er splintfri).

  Brug en drøj silikone glidecreme sammen med sexlegetøj lavet af glas. Det giver en endnu bedre oplevelse.

  Detaljer

  MATERIALE: Splintfrit glas.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  LÆNGDE: 8,5 cm.
  DIAMETER: 2 - 3 cm.
  VANDTÆT: Ja, 100 %.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Ikke noget at klage over her Som begynder på området, har man en del forskellige muligheder.. Jeg valgte denne, fordi det tiltalte mig med et glattere og hårdere materiale end silikone eller lign., men jeg synes stål er lige i overkanten prismæssigt, når det stadig bare er noget jeg eksperimenterer med. Derudover kan jeg godt lide dette design, som er elegant, men samtidigt sjovere end rent sort. Mønsteret på min afviger lidt fra det på billedet (min har ikke ligeså meget hvid), men den slags variation er vel en del af charmen ved glas. :)
  Jeg synes størrelsen er god – den kan helt klart mærkes, men uden at være for overvældende for begynderen. Formen fungerer også godt, og når den er inde, sidder den (i min erfaring) ret komfortabelt hvor den skal og bliver siddende der. Mht. formen var jeg dog overrasket over at spidsen er ”flad”. Billeder fra flere vinkler ville måske være en god idé, da man ikke kan se det fra siden. Det er ikke et problem som sådan, men det er altid rart at vide præcis hvad man får. :)
  Alt i alt et pænt kvalitetsprodukt til en rigtig god pris, så jeg er helt tilfreds!
  Til slut vil jeg lige nævne at det her vist var min tredje bestilling fra Sinful, og jeg har konsekvent oplevet god service og hurtig (!) forsendelse.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lille, lækker og så fantastisk. Endnu et produkt af glas som bare er en fantastisk oplevelse, også min kæreste har haft glæde af denne Glas Analplug, og han er vild med både størrelse og form og oplevede en anderledes orgasme, hvilket jo nok ikke er til at undgå, når det er første gang man prøver Analplug.
  5 5 1

  Du anmelder: Glassvibrations Africa Pigmy Glas Analplug

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om:

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.