Happy Rabbit G-Spot Opladelig Vibrator
Happy Rabbit G-Spot Opladelig Vibrator
539,00 kr
Happy Rabbit G-Spot Opladelig Vibrator

Happy Rabbit G-Spot Opladelig Vibrator

539,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Happy Rabbit G-Spot Opladelig Vibrator er en lydsvag g-punkts vibrator med hele 3 kraftige motorer og en klitoris stimulator. De 3 indvendige motorer er synkroniserede så du får uovertruffen stimulation af dine mest følsomme steder på samme tid.

En ekstra god ting ved Happy Rabbit G-spot Opladelig Vibrator er, at de kraftige motorerne er lydsvage, selv ved højeste indstilling. Med sine 13,3 cm, der kan indføres, og med en maks. diameter på 4,3 cm er Happy Rabbit G-Spot Opladelig Vibrator ergonomisk rigtigt udformet til at stimulere dit g-punkt. 

De 3 motorerne styres med to knapper, der findes i vibratorens bund. Du vælger selvom om du kun at ha' klitoris stimulatoren tændt, om det kun skal være skaftet der er tændt eller om du vil ha' alt tændt på en gang, for mere intens stimulation. Derefter kan du vælge imellem 3 forskellige vibrations hastigheder og 2 vibrations mønstre.

Den opladelige Happy Rabbit G-Spot Vibrator er fremstillet i silikone af høj kvalitet, og er derfor 100 % latex- og Phthalat-fri. Brug Happy Rabbit G-Spot Vibrator sammen med en god, vandbaseret glidecreme så den er nemmere at føre op og så du får en mere blød og behagelig oplevelse. 

Med Happy Rabbit G-Spot Vibrator slipper du for at skifte batterier - du sætter bare vibratoren i opladeren og så er den klar til næste gang. En opladning giver 2 timers nydelse. Vi anbefaler, at du oplader din Happy Rabbit i 6 timer første gang du oplader den. 

Happy Rabbit leveres i en  smuk gaveæske. Der medfølger desuden en satin pose til opbevaring, en oplader og en instruktionsbog. 

Detaljer

MATERIALE: Silikone
PHTHALAT-FRI: Ja.
LATEX-FRI: Ja.
LÆNGDE:  24,1 cm hvorfra 13,3 cm kan føres op. 
DIAMETER: 4,3 cm på det bredeste punkt
VANDTÆT: Nej, stænktæt
BATTERI-TYPE: Genopladelig, indbygget.
VIBRATIONS NIVEAU: 3 hastigheder og 2 vibrationsmønstre.
LYD NIVEAU: Lydsvag.
INTERFACE: 2 knapper.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 13415.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk