Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator
Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator
539,00 kr
Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator
Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator
Happy Rabbit Realistic
Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator
Happy Rabbit

Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator

539,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator er udviklet til dig, der ønsker kraftig stimulation og en vibrator der er realistisk udformet.

Med Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator får du en kraftig rabbit vibrator med hele 3 motorer og en klitoris stimulator. Og så er Happy Rabbit meget lydsvag, selv når du bruger højeste indstilling! 

De tre motorer i Happy Rabbit Realistisk er synkroniserede så dine mest følsomme steder bliver stimuleret på samme tid og du kan vælge imellem 3 forskellige vibrationshastigheder og 2 vibrationsmønstre.  Motorerne styrer du med de to knapper, der findes i vibratorens bund og du vælger selv om du vil ha' alle tre motorer tændt på én gang, eller om du f.eks. kun vil ha' gang i skaftet eller i klitoris stimulatoren. 

Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator er 24,1 cm lang, hvoraf 13,3 kan føres op. På det bredeste sted har den en diameter på 3,8 cm. 

Den  lækre Happy Rabbit er fremstillet i silikone af høj kvalitet. Derfor er den 100 % latex- og Phthalat-fri. Vi anbefaler at du bruger Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator sammen med en god, vandbaseret glidecreme da det får silikonen til at føles ekstra blød og lækker, og vibratoren desuden bliver nemmere at føre op. 

Med Happy Rabbit Realistisk Vibrator  er opladelig så du slipper du for at skifte batterier. Du sætter den altså bare i opladeren inden brug og så er den klar til leg. Husk at oplade den igen når du er færdig, så den også er klar til næste gang. En opladning giver 2 timers nydelse.  Første gang du oplader din Happy Rabbit anbefaler vi, at du lader den lade i 6 timer. 

Happy Rabbit Realistisk Opladelig Vibrator leveres i en  smuk gaveæske. I æsken medfølger desuden en satin pose til opbevaring, en oplader og en instruktionsbog. 

Detaljer

MATERIALE: Silikone
PHTHALAT-FRI: Ja.
LATEX-FRI: Ja.
LÆNGDE:  24,1 cm hvorfra 13,3 cm kan føres op. 
DIAMETER: 3,8 cm på det bredeste punkt
VANDTÆT: Nej, stænktæt
BATTERI-TYPE: Genopladelig, indbygget.
VIBRATIONS NIVEAU: 3 hastigheder og 2 vibrationsmønstre.
LYD NIVEAU: Lydsvag.
INTERFACE: 2 knapper.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 13416.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk