iEase Bækkenbundstræner

Klik på billederne for at forstørre dem

 • iEase Bækkenbundstræner
 • iEase Bækkenbundstræner
 • iEase Bækkenbundstræner
 • iEase Bækkenbundstræner
 • iEase Bækkenbundstræner

iEase Bækkenbundstræner

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  iEase er en intelligent bækkenbundstræner, der guider dig til optimal bækkenbundstræning.

  iEase måler styrken i din bækkenbund, giver dig øvelser i en passende sværhedsgrad og guider dig til at udføre øvelserne mere effektivt.

  Instruktionerne får du som som tekstbeskeder på displayet, der er i real time. Og du får også en quick-guide, så du kan komme hurtigt i gang.

  Der medfølger en opbevaringstaske, dansk instruktionsmanual og to prober til apparatet.

  Obs! iEase kræver 3 stk. AAA-batterier, der sælges separat.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Bækkenbundstræning anbefales til kvinder i alle aldre af både sexeksperter, jordmødre og gynækologer. En sund og stærk bækkenbund kan betyde større sexlyst, samt mere intens følsomhed i underlivet og dermed bedre sex.

  iEase bækkenbundstræner er det ideelle redskab til dig, der ønsker at træne din bækkenbund sikkert og med de bedste resultater. iEase er en intelligent bækkenbundstræner, der både kan teste styrken i din bækkenbund og give dig øvelser med en sværhedsgrad, der passer til dit niveau. Efterfølgende guider iEase dig til hvordan du udfører øvelserne endnu mere effektivt. 

  iEase kan både bruges liggende, stående og siddende, alt efter hvad du foretrækker. Du får alle instruktionerne på det digitale display, der er i real-time, så du nemt kan følge med undervejs. 

  Smør glidecreme på den oppustelige probe og indfør den i skeden til du når indsnævringen. Hold styreenheden i hånden eller placér den i nærheden, så du kan se displayet, mens du bruger proben. Du får også en lille quick-guide til træneren, så det er nemt og hurtigt at komme i gang.

  Tænd iEase ved at holde tænd/sluk-knappen nede i 3 sekunder. Brug progvælgeren til at vælge imellem test eller træning. Efter brug bør du rengøre iEase med en sexlegetøjsrens for ekstra høj hygiejne.

  Producenten anbefaler, at du træner 2 gange dagligt, hhv. morgen og aften, samt at du udfører testen en gang om ugen for at se dit fremskridt. 

  Bemærk, at iEase kræver 3 stk. AAA-batterier, der sælges separat.

  Der medfølger hele to prober, så du har lidt at skifte imellem.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone
  LATEXFRI: Ja
  MÅL, PROBE: 10,4 x 3,4 x 2 cm.
  MÅL, STYREENHED: 8 x 12,5 x 3,3 cm.
  BATTERI: 3 stk. AAA-batterier (medfølger ikke).
  VANDTÆT: Nej
  TILBEHØR: Etui og opbevaringstaske. 2 prober.
  SPROG: Engelsk (dansk oversættelse findes i manualen) + quick guide.
  BRUGERMANUAL: Dansk og engelsk.
  Obs! Må kun i samråd med egen læge anvendes hvis du er gravid, hvis du bruger fysisk prævention indsat i skeden (f.eks. spiral), hvis du har nedfalden/nedsunken livmoder eller har ondartede tumorer i behandlingsområdet. Må ikke bruges indenfor 6 uger efter fødsel eller operative indgreb i underlivet. 

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: iEase Bækkenbundstræner

  Hvordan vurderer du produktet? *