iEase Bækkenbundstræner
iEase Bækkenbundstræner
1.295,00 kr
iEase Bækkenbundstræner
iEase Bækkenbundstræner
iEase Bækkenbundstræner
iEase Bækkenbundstræner
iEase Bækkenbundstræner

iEase Bækkenbundstræner

1.295,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Bækkenbundstræning anbefales til kvinder i alle aldre af både sexeksperter, jordmødre og gynækologer. En sund og stærk bækkenbund kan betyde større sexlyst, samt mere intens følsomhed i underlivet og dermed bedre sex.

iEase bækkenbundstræner er det ideelle redskab til dig, der ønsker at træne din bækkenbund sikkert og med de bedste resultater. iEase er en intelligent bækkenbundstræner, der både kan teste styrken i din bækkenbund og give dig øvelser med en sværhedsgrad, der passer til dit niveau. Efterfølgende guider iEase dig til hvordan du udfører øvelserne endnu mere effektivt. 

iEase kan både bruges liggende, stående og siddende, alt efter hvad du foretrækker. Du får alle instruktionerne på det digitale display, der er i real-time, så du nemt kan følge med undervejs. 

Smør glidecreme på den oppustelige probe og indfør den i skeden til du når indsnævringen. Hold styreenheden i hånden eller placér den i nærheden, så du kan se displayet, mens du bruger proben. Du får også en lille quick-guide til træneren, så det er nemt og hurtigt at komme i gang.

Tænd iEase ved at holde tænd/sluk-knappen nede i 3 sekunder. Brug progvælgeren til at vælge imellem test eller træning. Efter brug bør du rengøre iEase med en sexlegetøjsrens for ekstra høj hygiejne.

Producenten anbefaler, at du træner 2 gange dagligt, hhv. morgen og aften, samt at du udfører testen en gang om ugen for at se dit fremskridt. 

Bemærk, at iEase kræver 3 stk. AAA-batterier, der sælges separat.

Der medfølger hele to prober, så du har lidt at skifte imellem.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone
LATEXFRI: Ja
MÅL, PROBE: 10,4 x 3,4 x 2 cm.
MÅL, STYREENHED: 8 x 12,5 x 3,3 cm.
BATTERI: 3 stk. AAA-batterier (medfølger ikke).
VANDTÆT: Nej
TILBEHØR: Etui og opbevaringstaske. 2 prober.
SPROG: Engelsk (dansk oversættelse findes i manualen) + quick guide.
BRUGERMANUAL: Dansk og engelsk.
Obs! Må kun i samråd med egen læge anvendes hvis du er gravid, hvis du bruger fysisk prævention indsat i skeden (f.eks. spiral), hvis du har nedfalden/nedsunken livmoder eller har ondartede tumorer i behandlingsområdet. Må ikke bruges indenfor 6 uger efter fødsel eller operative indgreb i underlivet. 

VARENUMMER: 14094.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk