J-Lube Pulver Glidecreme 284 g

Klik på billederne for at forstørre dem

 • J-Lube Pulver Glidecreme 284 g 1

J-Lube Pulver Glidecreme 284 g

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

249,00 kr

  Kort info

  Kort info

  J-Lube er en vandbaseret glidecreme i pulverform.

  Perfekt til fisting og leg med sexlegetøj.

  Bland J-Lube efter anvisningerne og få en god glidecreme med den rette konsistens.

  J-Lube er meget drøj i brug og en bøtte giver 20-25 liter glidecreme.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  J-Lube Pulver er en vandbaseret glidecreme i pulverform.

  Du blander pulveret sammen med vand og med ét får du en lækker glidecreme. En J-Lube bøtte giver 20-25 liter færdigblandet glidecreme.

  Prøv med 2-3 strøgne teskeer pulver til 500 ml vand og find frem til det blandingsforhold, der giver dig netop den konsistens, du er ude efter. 

  J-Lube er især velegnet til fisting, men den er også ideel til leg med alt sexlegetøj.

  Detaljer

  INDEHOLDER: Pulver til vandbaseret glidecreme.
  MÆNGDE: 284 g.
  FORSLAG TIL BLANDINGSFORHOLD: 2-3 strøgne teskeer J-Lube pulver til 500 ml vand.
  INGREDIENSER: Polyethylene polymer (25 %), dispersing agent (75 %).

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Glideevne
  Bedste fisting lube ever Har ikke prøvet noget lignede kan få min hånd helt op ved anal fisting og få minutters brug med hjælp fra denne her dejlige sag
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Helt vildt sjovt Har prøvet en del forskellige lubes nu, og har et sted altid været glad for silikone glidecreme. Men ønskede at prøve noget nyt. Så tog en chance med j lube. Jeg skal ikke prøve andre nu. Der er ikke en sætning som kan dække dens egenskaber. Fed eller tynd konsistens, der er frit valg.

  Det jo et sindssygt produkt. Top karakter her fra.

  Har fundet min yngling nu! J lube ftw
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Imponerende J-Lube er den bedste, mest økonomiske og drøjeste glidecreme, du kan få. Jeg forventede at have rigeligt af det og i lang tid. Dette var både rigtigt og forkert. For efter et par måneder har jeg brugt størstedelen, da glideevnen simpelthen er så god, at enhver anal leg ikke har givet nogen efterfølgende ømhed. Af den grund har jeg ikke haft lange pauser mellem lege. Derfor har jeg i dag smidt resten ud. Jeg kan simpelthen ikke abstrahere fra at bruge det, når jeg har det, hvilket jeg bliver nødt til at kunne den kommende tid (Pokkers forpligtelser). Fremover kommer jeg aldrig til at bruge andet end J-Lube.

  Ift. Dosering, så er 2 spiseskeer pulver med 600 ml lunkent vand og en spiseske kokosolie for mig den perfekte blanding. Den nemmeste måde at blande på har for mig været i en proteinshaker med en fast rist i toppen, da det kun tager 30 sekunder at ryste blandingen perfekt sammen uden klumper. Rengøring og “griseri” er på denne måde også minimeret. Cremen er super drøj men kan fjernes med vand. På bøtten står der, at man kan fjerne den nemmere ved at tilføje salt. Dette har jeg ikke haft brug for at afprøve.

  5/5! J-Lube er den eneste analglidecreme, du nogensinde vil få brug for!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Det bedste glidemiddel! Til anal brug findes der ikke noget bedre end J-lube, hvis man ønsker max. glideevne. Brug en oliebaseret glidecreme på "overfladerne" først og gå så i gang med J-lube.
  3 teske J-lube til 3 deciliter kogende vand. Rør rundt. Sæt i microovnen til det lige begynder at boble. Tag ud. Pisk det. Gentag. Lad køle ned. Og du har en fantastisk glidecreme.
  Meget drøj i brug.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  J-LUBE er bedst i test Det bedste glidecreme til dato, og har prøvet en del. Kræver lige et par forsøg med hensyn til blandingsforhold, men der er meget af det og det er viiiiildt drøjt, 1 lille tsk til 1 dl kogt vand, blend og tilsæt evt mere vand. Det er også godt med en smule smeltet crisco i, og du har til mange mange timers leg og fornøjelse.
  Pas på med at spilde da det kan være lidt besværligt at tørre op.
  Rigtig god fornøjelse siger jeg bare.

  5 5 1

  Du anmelder: J-Lube Pulver Glidecreme 284 g

  Hvordan vurderer du produktet? *