Joan Ørting Varm Weekend
Joan Ørting Varm Weekend
149,00 kr
Joan Ørting Varm Weekend

Joan Ørting Varm Weekend

149,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Joan Ørting Varm Weekend er en bog, der handler om at sige ja. Ja til at kysse dybt i lang tid og ja til at elske midt på køkkengulvet, mens kartoflerne simrer på komfuret. Ja til at flirte hele dagen og til at slutte af med en middag med stearinlys, dæmpet musik og dig selv som dessert. Eller ja til en quickie på spisebordet med trusserne listet til side og hans bukser nede om anklerne.

Joan Ørting Varm Weekend er en forførende bog, der forvandler hverdagen til en lidenskabelig fest. Og i Joan Ørting Varm Weekend får du både våde tips, hårde fakta og kærlig indføring i, hvordan man får lysten til at stige og bevarer den.

I Joan Ørting Varm Weekend kan du blandt andet læse om: Sexlege der tænder, orgasmer med saft og kraft, oralsex for ham og hende, quickies op ad væggen eller i naturen, flirt i hverdagen, dirty talk, fest i toeren, legetime med erotiske spil.

Bogen er inddelt efter årets måneder, og hver måned indeholder desuden et afsnit for singler, samt personlige historier fra danskere. Joan Ørting Varm Weekend
 er skrevet i samarbejde med Karen Seneca. De to stærke kvinder har de seneste år skrevet Ekstra Bladets ugentlige sider "Varm Weekend", hvor de har haft kontakt med tusindvis af danskere omkring deres sex- og kærlighedsliv.

Detaljer

TITEL: Varm Weekend.
FORFATTERE: Joan Ørting/Karen Seneca.
SIDER: 215.
FORLAG: Ekstra Bladet Forlag .
INDBINDING: Indbundet.
SPROG: Dansk.

VARENUMMER: 10129.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk