Joan Ørting Varm Weekend

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Joan Ørting Varm Weekend

Joan Ørting Varm Weekend

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Joan Ørting Varm Weekend er skrevet i samarbejde med journalist og forfatter Karen Seneca.

  DET KAN DU BL.A. LÆSE OM I JOAN ØRTING VARM WEEKEND:

  Sexlege der tænder.

  Orgasmer med saft og kraft

  Oralsex for ham og hende

  quickies op ad væggen eller i naturen

  flirt i hverdagen

  dirty talk

  fest i toeren

  legetime med erotiske spil

  Sprog: Dansk. 215 sider.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Joan Ørting Varm Weekend er en bog, der handler om at sige ja. Ja til at kysse dybt i lang tid og ja til at elske midt på køkkengulvet, mens kartoflerne simrer på komfuret. Ja til at flirte hele dagen og til at slutte af med en middag med stearinlys, dæmpet musik og dig selv som dessert. Eller ja til en quickie på spisebordet med trusserne listet til side og hans bukser nede om anklerne.

  Joan Ørting Varm Weekend er en forførende bog, der forvandler hverdagen til en lidenskabelig fest. Og i Joan Ørting Varm Weekend får du både våde tips, hårde fakta og kærlig indføring i, hvordan man får lysten til at stige og bevarer den.

  I Joan Ørting Varm Weekend kan du blandt andet læse om: Sexlege der tænder, orgasmer med saft og kraft, oralsex for ham og hende, quickies op ad væggen eller i naturen, flirt i hverdagen, dirty talk, fest i toeren, legetime med erotiske spil.

  Bogen er inddelt efter årets måneder, og hver måned indeholder desuden et afsnit for singler, samt personlige historier fra danskere. Joan Ørting Varm Weekend
   er skrevet i samarbejde med Karen Seneca. De to stærke kvinder har de seneste år skrevet Ekstra Bladets ugentlige sider "Varm Weekend", hvor de har haft kontakt med tusindvis af danskere omkring deres sex- og kærlighedsliv.

  Detaljer

  TITEL: Varm Weekend.
  FORFATTERE: Joan Ørting/Karen Seneca.
  SIDER: 215.
  FORLAG: Ekstra Bladet Forlag .
  INDBINDING: Indbundet.
  SPROG: Dansk.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Joan Ørting Varm Weekend

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.