Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Joan Ørting

Joan Ørting serien består af luksuriøse produkter, der er sammensat så de har de bedste egenskaber: De er drøje i brug, baseret på gode planteolier, har forførende dufte og giver alle en dejlig, sanselig oplevelse ved berøring.

Joan Ørting produkter skaber en fræk hyggestemning

Hvilke Joan Ørting produkter findes der?

Inden vi kigger nærmere på de forskellige Joan Ørting produkter, så lad os da lige starte med en kort introduktion til kvinden bag. Du ved det måske allerede, men Joan Ørting, der er en af Danmarks førende sexeksperter, er uddannet sexolog og underviser desuden på sexologuddannelsen. Derudover er hun blandt andet kendt fra programmet Sexskolen, der rullede hen over de danske tv-skærme tilbage i 2006. I mange år har den karismatiske kvinde også været redaktør på en brevkasse, ligesom hun også har skrevet en række bøger om sex og parforhold og lavet sin helt egen podcast.

Der har altså været fuld fart over feltet i mange år, og nu har hun brugt sin store viden og erfaring til at fremstille sine helt egne Joan Ørting produkter. Her på siden finder du de fantastiske Joan Ørting produkter, der skaber nærvær og intimitet i ethvert parforhold. Serien indeholder både en dejlig massageolie, en luksuriøs glide olie og en forførende duft - alt sammen i virkelig høj kvalitet og sammensat af de allerbedste egenskaber. Vi kommer selvfølgelig til at gå lidt mere i dybden med nogle af de lækre Joan Ørting produkter, men nu har du da lige fået en lille introduktion til kvinden bag denne populære kvalitetsserie.

Joan Ørting Glide Olie til skøn intimmassage

Som lovet, så går vi selvfølgelig lidt mere i dybden med nogle af de forskellige produkter, og vi starter med den super lækre glide olie, der har masser af fantastiske fordele og egenskaber. Joan Ørting Glide Olie er en langtidsvirkende intimprodukt, der er 100% silikonebaseret og så er der hverken tilsat parfume, parabener eller farve. Den er altså helt fri for duft og smag, hvilket betyder, at du uden bekymring kan bruge den til at give din partner den frækkeste intimmassage af både kønsdele og G-punktet.

Der er altså ingen undskyld for ikke at give din partner den dejligste kropsmassage efterfulgt af den frækkeste massage af de mest intime dele af kroppen. Og fordi glide olien er silikonebaseret, så er den også yderst velegnet til at dyrke sex med din partner - både med og uden kondom. Så overgiv dig selv til din partner, eller lad ham eller hende få den mest fantastiske tur med hænderne, der med sikkerhed vil gøre en kedelig hverdagsaften endnu sjovere og lidt frækkere end normalt.

Prøv en omgang med Joan Ørting Massageolie

Skal din partner forkæles lidt ekstra? Hvorfor så ikke giv hende eller ham en lækker omgang massage med den fantastiske olie, der efterlader huden silkeblød og duftende. Produktet indeholder en række blødgørende og plejende ingredienser, der også gør den ideel til bodylotion, men den fungerer nok allerbedst til et forførende forspil eller til massage af ømme muskler efter en lang dag på arbejde.

Massageolien er uden tvivl en magisk og fortryllende oplevelse for kroppen - så enkelt kan det siges. Men hvis der skal inddrages et ekstra lille element, så kan vi anbefale den populære forførelses duft, som du også finder her på siden. Den fantastiske duft af blandt andet brombær, vanilje og liljer tiltrækker din partner, og en dråbe eller to direkte på håndled og hals vil med det samme give det ønskede resultat. Duften kan med fordel også blandes i massageolien, hvis man gerne vil have en endnu mere intens og forførende duft, når det er tid til forkælelse hjemme i soveværelset.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS