Juicy Jewels Ruby Dream Dildo Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

Juicy Jewels Ruby Dream Dildo Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

249,00 kr

Kort info

Kort info

Eksperimenter med nydelsesfuld indre stimulation med Juicy Jewels Ruby Dream.

Den vandtætte dildo vibrator pirrer dig med skønne vibrationer og kan med fordel bruges i badet.

Den er brugervenlig og har en kompakt størrelse, der gør den perfekt til begyndere.

Batterier medfølger ikke.

Godt at vide

Beskrivelse

Er du på udkig efter din første vibrator, der kan give dig dybe orgasmer både i soveværelset og i badet, så er Juicy Jewels Ruby Dream dildo vibratoren et godt valg.

Den pirrer dig indvendigt med kraftfulde vibrationer, men den kan også bruges til ydre stimulation af klitoris. Det brugervenlige design og den lille størrelse gør den perfekt til begyndere, der har lyst til at eksperimentere og gerne vil opleve en ny verden af nydelse.

Dildo vibratoren er vandtæt og ideel til at tage med i badet, hvor de kraftfulde vibrationer føles endnu mere skønne og intense. Hastigheden af vibrationerne kan justeres på en drejeknap i bunden.

Juicy Jewels Ruby Dream er lavet i blød jelly. Den har diameter på 3,5 cm og en fuld længde på 16 cm, hvoraf ca. 13 cm føres ind. Den bruger 2 stk. AAA-batterier, der skal tilkøbes.

Detaljer

MATERIALE: TPE og ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
VANDTÆT: Ja.
LÆNGDE: 16 cm (13 cm kan føres ind).
DIAMETER: 3,5 cm (bredeste del).
BATTERITYPE: 2 x AAA-batterier (medfølger ikke).
VIBRATIONSNIVEAU: Multispeed.
INTERFACE: Drejeknap.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Vibrationsstyrke
Lydsvag
Stimulation
Brugervenlighed
God til prisen og ikke for overdrevet! Jeg har altid svært ved at bedømme størrelser på dildoer ud fra beskrivelsen og var bange for at den var for lille. Den godt kunne være lidt længere så der er mere at holde om, men jeg synes ikke det gør så meget. Den er hvad jeg vil kalde "gennemsnitlig" pik-størrelse, hvilket passer fint til mig. Jeg vil bare have følelsen af sex med min kæreste og ikke en kæmpe "overdrevet" dildo, hvilket jeg synes er svært at finde uden de bliver helt små!

Vibrationerne er meget gode både på clit og indvendigt, ret kraftige, og det er nemt at bruge den på sig selv både forfra og bagfra fordi den kan bøje lidt i skaftet og forme sig efter mig.
Det er lidt svært at bruge dreje-knappen når jeg har glidecreme på hænderne, men det er ikke noget der ikke kan løses med en serviet. Den er lydsvag og er ikke bange for at min roommate kan høre den.

Selve støbningen er også behagelig med pik-hoved form og vener. Materialet er behageligt og lugter ikke af "plastik" efter første vask.

Eneste minus er at det er svært at lægge den fra sig i sengen i 2 sekunder eller opbevare den uden at der kommer støv på. Jeg anbefaler man finder en pose som ikke afgiver fnuller til opbevaring.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Vibrationsstyrke
Lydsvag
Stimulation
Brugervenlighed
Nybegyndere Dette var mit første stykke sex legetøj og jeg er generelt rigtig godt tilfreds. Den har en god størelse, cirka en normal genemsnits pik størrelse. Den er meget nem at brug og i et lækkert materiale, vibratoren er ret kraftig og nem at skrue op og ned. Den larmer lidt, ville ikke bruge den hvis jeg ikke var alene i husstanden.
Den sluger dog batterier meget meget hurtigt.
5 4 1

Du anmelder: Juicy Jewels Ruby Dream Dildo Vibrator

Hvordan vurderer du produktet? *