Kinklab Wartenberg Stål Hjul
Kinklab Wartenberg Stål Hjul
149,00 kr
Kinklab Wartenberg Stål Hjul

Kinklab Wartenberg Stål Hjul

4.4 (1)
149,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Wartenberg hjul er frækt tilbehør til pirrings lege. Man kan bruge hjulet på forskellige måder.

Hvis du kører hjulet let over huden er stimulationen blid og let prikkende. Presser du derimod til, bliver det til hård pirring.

Vi anbefaler, at du starter stille og roligt ud og øger presset mod huden gradvist. Der medfølger et kunstlæderetui i pakken til diskret opbevaring.

Detaljer

MATERIALE: Rustfri stål.
VANDTÆT: Ja.
LÆNGDE: 17 cm.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 11008.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Et lille vidunder til både kinky og følsomt

De fleste kender sikkert den der hovedmassageting med 10 kroge ud over kraniet, hvor man kan massere hinandens hovedbund og give forkælelse? Denne her, Wartenberg Stål Hjulet, er til kroppen og er også til sand forkælelse! Hjulet, der oprindelig blev opfundet af neurologen Wartenberg, kommer i en fin æske med et lækkert 'læder' etui.Selve hjulet er i rigtig god rustfrit stål kvalitet. Om man er til det meget blide eller det mere dominerende, der virkelig kan mærkes, så er Kinklabs Wartenberg Stål Hjulet dejlig pirrende redskab, der kan løbe og køre på kroppens bløde hud til den modtagende partners fulde nydelse og tilfredsstillelse. Det er parret selv der bestemmerfarten og hvor meget 'greb' hjulet skal have om 'asfalten'. Kan klart anbefales! Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk