Laid P.2 Silikone Penisring 47 mm
Laid P.2 Silikone Penisring 47 mm
349,00 kr
Læg i kurv
Laid P.2 Silikone Penisring 47 mm  1
Laid P.2 Silikone Penisring 47 mm  2

Laid P.2 Silikone Penisring 47 mm

3.1 (2)
349,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

P.2 er en stilet penisring fremstillet i 100 % medicinsk silikone. P.2 er designet til at sidde omkring penis og pungen. Den giver længere erektionstid, og den stimulerer mandens mellemkød under sex.

Det er også muligt at vende P.2 således, at det er kvindens anale indgang, der bliver stimuleret under sex. Det er kun fantasien der sætter grænser.

P.2 har en diameter på 47 mm., hvilket også gør den til den strammeste af Laids P.2 penisringe. Den kan dog strækkes lidt i selve ringen. P.2 er ideel til den mere erfarende bruger, som har eksperimenteret med penisringe før.

Opnå maksimal nydelse ved at bruge en god glidecreme sammen med P.2. Laid anbefaler, at der benyttes vandbaseret glidecreme på deres produkter fremstillet af silikone.

P.2 kommer i en stilet æske og er generelt en fryd for øjet. Laid's produkter er for dig, der sætter pris på unik design og høj kvalitet.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
DIAMETER: 47 mm.
VÆGT: 55 g.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
VANDTÆT: Ja.
SPROG: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk.

VARENUMMER: 10392.
Anmeldelser
3.1
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Stilfuldt og enkelt

Jeg købte denne efter at have læst anmeldelser online. Den er meget flot, ser godt ud på mig og kan uden større problemer tages på. I modsætning til andre penisringe er den dog ikke overdrevent strækbar, så det er at foretrække at tage den på, før du får erektion. Anbefales, hvis du ønsker en anderledes penisring med lidt vægt ogfølelse. Læs mere

-
5 4 1
Meget svær at brug

Den er lavet i en lækker kvalitet og pakket fint ind. Men den får ikke de mange stjerner af mig. Den er meget svær at få på, da ringen ikke kan give sig over hovet. Så det er ikke ret behagelig at tage den på og især af. Det hjælper nu heller ikke på det at det er en 47 mm vi fik købt. Orgasme garanti ved jeg ikke noget om da det megethurtigt stod klart at den ikke kunne bruges. Tænker den egner sig til under middel penis størrelse og meget rutineret. Læs mere

-
5 2 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk