LELO Ella G-punkts Dildo

Klik på billederne for at forstørre dem

 • LELO Ella G-punkts Dildo 1
 • LELO Ella G-punkts Dildo 2
 • LELO Ella G-punkts Dildo 3
 • LELO Ella G-punkts Dildo 4
 • LELO Ella G-punkts Dildo 50
 • LELO Ella G-punkts Dildo 99
 • LELO Ella G-punkts Dildo 100

LELO Ella G-punkts Dildo

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

369,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Lad denne effektive dildo stimulere dit G-punkt.

  LELO Ella er med sin krumme form og special-formede hoved perfekt til at opnå den meget nydelsesfulde G-punkts orgasme.

  G-punkts dildoen er fremstillet i blødt medicinsk silikone, men er meget fast i sin form.

  Nyd den i badet. Den er 100 % vandtæt.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Går du og drømmer om den meget nydelsesfulde G-punkt orgasme? Så er denne G-punkts kvalitets dildo ideel.

  LELO Ella har den perfekte krumning og den hovedform, der skal til for, at du kan stimulere dit G-punkt helt optimalt. Før G-punkts dildoen op og bevæg den i let stødende bevægelser ind mod dit G-punkt.

  LELO Ella har en silkeblød overflade, som føles virkelig behagelig på huden. Den er fremstillet i medicinsk silikone og er desuden 100 % ftalatfri.

  Trods den lækre, bløde overfalde har Ella en fasthed, som gør den perfekt til meget målrettet stimulation.

  G-punkts dildoen har den fordel, at du også kan bruge den som almindelig dildo, hvis du fører den spidse ende op. Desuden kan den med fordel bruges sammen med en klitoris vibrator, hvis du ønsker maksimal stimulation.

  For at få en endnu bedre oplevelse med Ella skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med. Vi anbefaler LELO's egen glidecreme til sexlegetøj.

  Sørg for at gøre Ella grundigt rent, efter du har brugt den. Brug LELO's rengørings spray, som kan bruges til alt LELO's sexlegetøj.

  Ella kommer i en fin æske, hvor der også ligger en fin opbevaringspose i satin.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 19,5 x 5,0 x 3,0 cm.
  VÆGT: 111 g.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Flot, men meget skuffende. Jeg havde læst de anmeldelser der nu er på dildoen. Og tænkte YES! Her er dildoen for mig.. men nej.. det lever på ingen måder og til hvad jeg havde håbet eller forventet.. der er ihvertfald ikke kommet nogen orgasmer her fra.
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Dejlig - men mindre end forventet Velformet og fin dildo. Den kommer i en fantastisk lækker indpakning. Den er tilpas fleksibel. Den er desværre lidt mindre end jeg havde regnet med. Under detaljer står der at den måler 19,5 x 5,0 x 3,0 cm. Jeg regnede med at det betød at den havde Ø3 cm i g-punkts enden og Ø5 i den anden ende. Sådan er det ikke. Den er Ø3 cm på det bredeste sted
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Positivt overrasket Jeg troede egentligt at jeg havde bestilt en dildo med vibrator og blev temmelig skuffet da jeg åbnede pakken, men bestemte mig for at droppe bøvlet med retur, så jeg beholdte den. Og Gudsketakoglov for det! Den er fantastisk! Og virkelig et lækkert materiale !
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lækker dildo Den har en skøn blød overflade men er fin hård og virkelig god til at ramme g-punktet med :)

  Absolut plus herfra og ikke sidste LELO produkt jeg vil anskaffe mig :)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lækker men ret hård Det er en virkelig lækker dildo med en fantastisk facon, der bare passer rigtig godt til min krop... Begge ender er gode. Men jeg kunne godt ønske mig at den var lidt blødere i overfladen. Selv om den er lavet i et fleksibelt materiale, er den så fast, at den gør ondt, når man kommer til at trække den op mod skambenet på vej ud. Det er endnu sværere for ens partner at undgå det.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Det bedste køb nogensinde. Dette produkt er det bedste køb, jeg til dato har gjort. Ikke nok med at selve kvaliteten og udseendet er i top, så er der lige pludselig en helt ny verden, der har åbnet sig for os.
  Den er så fin og elegant. Selve overfladen er enormt lækker og den er nem at gøre ren.
  Den gør lige præcis hvad den skal og så lidt mere. Det er orgasmegaranti hver gang og det er ikke kun den ene part, som synes den er sjov at lege med.
  Helt igennem genialt produkt! Kan anbefales på det varmeste både af mig og kæresten!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Simpel og elegant LELO laver de perfekte produkter til selvforkælelse i og med at helhedsoplevelsen er så gennemført elegant og lækker fra indpakningen til selve produktets design og kvalitet; sexlegetøjsverdenens Apple :)
  Da jeg valgte Ella, var det fordi jeg ville have noget smukt, simpelt, vandtæt og g-punktsmålrettet. Det var præcis hvad jeg fik. Materialet er silkeblødt og sundhedsmæssigt forsvarligt, dog er det lidt svært at undgå fnuller når man tørrer det af efter rengøring (men besværet værd for den lækre overflade efter min mening). Måske kan man bare bruge en mikrofiberklud.
  Jeg har ingen problemer med at finde mit g-punkt med Ella, og den sære form passer den kvindelige anatomi overraskende godt. Størrelsen er tilpas fyldig til at tilfredsstille mig uden at være overvældende. Jeg kan godt lide begge ender, dog er den "tykke" (ikke bøjede) ende lidt svært at holde fast i. Generelt ville jeg ønske dildoen var lidt længere af denne grund - siden der ikke er noget elektronik i, og man selv skal gøre alt arbejdet, ville det være en fordel at kunne holde ordentligt fast. Jeg skal dog ikke udelukke at jeg måske bare nogle gange stikker den længere op, end jeg burde .. Ahem. Det er vel et godt tegn.
  Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb og kan anbefale produktet til andre, der søger det samme som jeg gjorde. En anden fordel ved fraværet af kompliceret elektronik er jo også, at du så kan få et stykke legetøj i luksuskvalitet ret billigt. :)
  5 5 1

  Du anmelder: LELO Ella G-punkts Dildo

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.