LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg
LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg
1.095,00 kr
Læg i kurv
God pris
LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg billede af emballagen 1
LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg billede af emballagen 2
LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg billede af emballagen 3
LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg håndbillede 4
LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg håndbillede 50
LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg

LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg

4.5 (5)
1.095,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

LELO Hula Beads er et revolutionerende vibrator æg, der som det første på markedet både roterer og vibrerer. Kombinationen af rotationer og rotationer gør Hula Beads meget pirrende og ægget kan med fordel bruges til frække par, f.eks. hvor dine bevægelser styrer vibrationernes intensitet og frekvens. 

Hula Beads er også fremragende til bækkenbundstræning, da æggets bevægelser aktiverer musklerne i bækkenbunden så du holder godt fast omkring det og dermed opnå en mere effektiv træning af bækkenbunden. 

Det trådløse vibrator æg kan f.eks. bruges hvor du kun fører den øverste, roterende kugle op, så den vibrerende kugle forkæler den følsomme skedeåbning med dejlige vibrationer. Alternativt kan du føre hele ægget op og lade den roterende kugle massere op imod g-punktet. 

Hula Beads leveres med LELOs unikke SenseMotion fjernbetjening, der gør det lettere og mere pirrende at fjernstyre æggets bevægelse. Fjernbetjeningen gør det nemlig muligt at vælge imellem 6 forskellige og forudindstillede vibrationsprogrammer og to programmer, som du selv skaber med dine bevægelser. Du kan altså lave dit helt eget og unikke vibrationsprog blot ved at bevæge fjernbetjeningen og dermed opnå en mere intens og levende oplevelse med din partner, end det er muligt med vibrator æg fra andre producenter.

Det stilrene og lækre Hula Beads vibrator æg er opladeligt og det er fremstillet i mat silikone i høj kvalitet, så du får en blød og behagelig overflade. Vi anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme med Hula Beads, så du får den bedst mulige oplevelse med vibrator ægget og det bliver mere behageligt at føre op. 

Medfølger: Trådløs fjernbetjening, oplader og opbevaringspose.

Detaljer

MATERIALE: Kvalitets ABS og silikone.
FTALATFRI: Ja.
VIBRATIONSNIVEAUER: 6 forudindstillede og 2 unikke, der skabes med fjernbetjeningens bevægelser.
LÆNGDE, HULA BEADS: 9,8 cm.
DIAMETER, HULA BEADS: 3,6 cm på det bredeste sted.
DIAMETER, FJERNBETJENING: 6 cm.
HØJDE, FJERNBETJENING: 2,3 cm.
RÆKKEVIDDE: Op til 12 meter.
LADETID: 2 timer.
BRUGSTID: Op til 1,5 time.
STAND-BY TID: Op til 90 dage.
VÆGT: 67 g.
BATTERI: Li-Ion 3.7v 200mAh+ 2 x AAA til fjernbetjening (medfølger).
SPROG: Kinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk.
LYDNIVEAU: Mellem.

VARENUMMER: 13902.
Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Noget du aldrig har følt før.

Den bevæger sig på den mærkeligste måde – stimulerer blidt, men fast dit indre område på en måde, som ingen menneskelige kropsdele kan.

-
5 5 1
Et must for alle kvinder!

Vidunderlig ting, som du kan bruge til store fordele og fornøjelse. Brug den som bækkenbundstræner på en gåtur og til at tilfredsstille dig selv om natten! Kan kun anbefales! :o) Læs mere

-
5 5 1
Et must for alle kvinder!

Helt fantastisk produkt, der kan bruges til både behov og fornøjelse. Det styrker bækkenbundsmusklerne med en gåtur, og driller vidunderligt om natten! Kan ikke lade være med at anbefale! :o) Læs mere

-
5 5 1
Spændende

Er godt tilfreds med ægget, det er brugervenligt , ligesom fjernbetjeningen er et hit. Er dog skuffet over batteriet. I betragtning af at det er li-on batteri, Burde det ikke aflade i skuffen, på 2-3 dage. Det er meget lang tid om at lade op, hvorfor jeg har opladt det, efter rengøring. Når det så skal bruges igen, er der ca 2 timers ventetid. Læs mere

-
5 4 1
God

Da jeg i forvejen har et Vibe Therapy Reign trådløs æg, men ikke syntes, at vibrationerne var så kraftige som jeg kunne ønske mig, så valgte jeg, at købe Lelo Hula Beads roterende vibrator æg i håb om kraftigere vibrationer. Da det samtidig også var roterende og pirrende, så måtte det købes (selvom jeg syntes prisen lå lige lidtfor højt) Ægget er helt sikkert mere kraftigt og det vibrerer også godt samtidig med at den roterer. Den medfølgende fjernbetjening er fantastisk og kan drejes som man harlyst samtidig med, at den giver en dejlig vibrerende følelse. Det er meget let at sætte op og holder sig på plads. Et godt produkt, men havde en stor forventning til at denvirkede ”meget mere” kraftig i både dens roterende, pirrende og vibrerende, men som dog alligevel bliver brugt flittigt. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk