LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER

Klik på billederne for at forstørre dem

 • LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER 1
 • LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER 2
 • LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER 3
 • LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER 50
 • LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER 51
 • LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER 99
 • LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER 100

LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.349,00 kr

999,00 kr

  Kort info

  Kort info

  LELO Ida er den første fjernbetjente par vibrator, der kombinerer kraftfulde vibrationer og pirrende indvendige rotationer for endnu større nydelse til jer begge.

  Bæres af kvinden under sex og giver jer begge endnu mere intense oplevelser, mens I nyder hinanden.

  Par vibratoren har SenseMotion-teknologi, der gør det muligt at styre den med jeres bevægelser så stimulationen bliver præcist som I ønsker den.

  Ida er i sær velegnet til kvinder, der ønsker fyldig stimulation og den kan også nydes uden partner, hvis man ønsker det.

  Award Vinder: I 2014 vandt LELO Ida en O Award for 'Outstanding Debut Product'.

  LELO Ida er vandtæt og opladelig.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  LELO Ida er den første fjernbetjente par vibrator i verden, der kombinerer kraftfulde vibrationer og pirrende rotationer. Kombinationen sikrede i 2014 Ida en O Award for 'Outstanding Debut Product' og den gør, at I kan få en endnu mere stimulerende og dejlig oplevelse, mens I nyder hinanden.

  LELO Ida er en par vibrator, der bæres af kvinden under sex og som stimulerer jer begge. Vibratoren er særligt velegnet til kvinder, der foretrækker fyldig stimulation og den kan også nydes uden partner, hvis man ønsker det.

  Udvendigt forkæler den flade og afrundede vibrator hendes klitoris med skønne vibrationer, der også kan mærkes af ham, når I er tæt op af hinanden. Klitoris vibratoren er dobbelt så kraftfuld som lignende par vibratorer, for ekstra nydelse. Imens masserer den indvendige stimulator hendes G-punkt i dejlige, roterende bevægelser, der også vil pirre ham. Rotationerne minder om dem, man kan få med en rabbit vibrator, men i en mere rolig udgave. Oplevelsen er perfekt koordineret så den indvendige stimulator forkæler jer i samme rytme som den udvendige klitoris vibrator. Med andre ord giver LELO Ida jer begge intens og nydelsesfuld stimulation, som I kan nyde sammen, i samme takt, uanset hvilket af de 8 pirrende programmer I vælger.

  LELO Ida har indbygget SenseMotion teknologi, der gør det legende let at vælge, hvilken stimulation I ønsker. Når I bruger et af Idas to SenseMotion programmer vil jeres bevægelser nemlig styre hastigheden og intensiteten i jeres stimulation. Holdes fjernbetjeningen i vandret position, er Idas stimulationer blide og sensitive. Holdes den derimod i lodret position, vil stimulationerne blive kraftigere. Selve par vibratoren vil desuden pulsere/vibrere i takt med den rytme, som du bevæger hånden i, og du kan nemt følge med i stimulationen, da fjernbetjeningen vibrerer i samme rytme som klitoris vibratoren.

  Med LELO Ida får I mulighed for at opnå endnu bedre seksuelle oplevelser sammen, uanset hvor I er. Vibratoren er nemlig både vandtæt og opladelig så I har fuld frihed til at nyde hinanden. Der medfølger oplader til vibratoren, batteri til fjernbetjeningen og samt en lille stof pose til opbevaring.

  Vi anbefaler at I bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med LELO Ida og at I rengør den med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring efter brug.

  LELO Ida er i øvrigt kåret som Bedst i Test af det svenske magasin Expressen i 2020.

  Obs! Ida minder meget om LELO Tara, der også findes her i shoppen. Forskellen er, at Tara ikke styres med fjernbetjening og har færre stimulerende programmer.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone og ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Vandtæt, må nedsænkes i maks. 1 meter vand.
  STØRRELSE: 9,4 x 6,7 x 5,6 cm.
  RÆKKEVIDDE, FJERNBETJENING: Op til 12 meter (obs: Kan også bruges uden fjernbetjening).
  VÆGT: 78 g.
  BATTERI, IDA: Li-Ion 3.7 v 200mAh (oplader medfølger).
  BATTERI, FJERNBETJENING: 2 x AAA til fjernbetjening (medfølger).
  VIBRATIONSTID: Op til 2 timer for Ida; op til 10 timer for fjernbetjeningen.
  LADETID: 2 timer.
  STAND-BY TID: 90 dage.
  INTERFACE: 1 knap på vibratoren, 3 knapper på fjernbetjeningen.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.
  VIBRATIONSNIVEAU: 8 forskellige.
  LYDNIVEAU: Lydsvag.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Elsker fjernbetjeningen Det er en super lækkert vibrator. Personligt kan jeg bedre lide formen på We-Vibe under selv samlejet, da jeg synes den her kan klemme lidt, men jeg elsker fjernbetjeningen og vibrationerne. Det er rigtig frækt, at fjernbetjeningen styres af bevægelserne frem for knapper. Det gør den nemmere at bestemme lige præcis, hvordan vibrationerne skal være. Jeg synes tit, at vibrations-mønstrene på vibratorer kan være meget forudsigelse, men det er intet problem med den her fjernbetjening. Super frækt, når kæresten styre den.
  5 4 1

  Du anmelder: LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *