LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator
LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator
1.119,00 kr
Læg i kurv
God pris
LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator  1
LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator  2
LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator  3
LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator  6
LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator  50
LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator  51
LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator  100

LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator

4.5 (4)
1.119,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Tænder du på kraftig klitoris stimulation? Og er du vild med den populære rabbit vibrators dobbelt stimulerende nydelse? Så er LELO Ina dobbelt vibratoren ideel til dig.

Obs! LELO Ina er netop nu kommet i en forbedret og endnu mere powerfuld udgave. Det er naturligvis denne Ina 2 vi tilbyder her!

Ina 2's klitoris vibrator sidder tæt på selve dildoen, og den stimulerer derfor meget direkte på din klitoris. Selv ved milde vibrationer, stimuleres klitoris meget. Derfor er Ina for dig, der har erfaring og for dig, som er vild med meget powerfuld klitoris stimulation.

Før det farvede stykke af vibratoren op og vælg mellem 6 forskellige vibrations mønstre, som du kan justere på 8 forskellige styrkeniveauer. Ina har to kraftige motorer, som vibrerer samtidigt eller skiftevis, alt efter hvilket mønster du vælger.

LELO Ina 2 er ikke en speciel stor vibrator, men når du fører den ind, fylder den rigtig godt, fordi den har en god højde. Den har desuden den rette krumning og den korrekte fylde til, at du kan støde den optimalt op mod dit G-punkts område.

Vibratoren er meget ergonomisk i formen. Den slutter sig tæt omkring din krop og kan sidde helt selv, så du kan nyde den håndfrit. Selve klitoris vibratoren er, trods dens fasthed, fleksibel og vil tilpasse sig din kropsform.

Ina 2 er opladelig. Opladeren medfølger i den fine æske, som vibratoren leveres i. I æsken ligger også en fin satinposes til opbevaring.

For at få den bedste oplevelse med Ina skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med. Vi anbefaler LELO's glidecreme til sexlegetøj. Husk desuden at gøre den grundigt rent efter brug. Til dette er LELO's rengøring til sexlegetøj ideel.

Detaljer

MATERIALE: Kvalitets ABS & Silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 22 x 6,2 x 3,3 cm.
VÆGT: 130 g.
VANDTÆT: Nej.
BATTERITYPE: Opladeligt Lithium.
VIBRATIONSNIVEAU: 6 mønstre/8 styrkeniveauer.
LYDNIVEAU: Yderst lydsvag.
VIBRATIONS TID: Optil 4 timer.
STANDBY TID: Optil 90 dage.
SPROG: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Portugisisk.

VARENUMMER: 10404.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
5 stjerner

Har brugt den med min kæreste over flere omgange nu, den er lækker i materialet og gør hvad den skal. Særligt de forskellige funktioner er et stort plus.

-
5 5 1
Generelt god, hvad du ville forvente.

Dette er en god tilføjelse til enhver samling. Den er ret nemt at holde af. Den har gode vibrationsmønstre. Når det er sagt, får den mig ikke til at komme hver gang. Det meste af tiden, ja. Læs mere

-
5 5 1
Det bedste

Som relativ nye i verdenen med sexlegetøj, er dette klart et spændende produkt, den er super lydsvag og de mange programmer giver god variation både når den bruges udenpå, men især når den er oppe. Eneste minus er vinklen mellem den udvendige vibrator og selve den den som sidder oppe, det kræver noget arbejde før den sidder rigtiggodt. Super til både leg alene og til forspildt og variation under parlegen. Læs mere

-
5 5 1
Wow

Wow..! Det er min første vibrator og jeg er vild med det! Beskrivelsen på hjemmesiden passer med virkeligheden og det kan der ikke klages over. Kan klart anbefales hvis du er vild med klitoris stimulation. Pengene værd! Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk