LELO Isla Opladelig Dildo Vibrator
LELO Isla Opladelig Dildo Vibrator
Spar 19%
1.039,00 kr
Læg i kurv
Spar 19%
LELO Isla
LELO Isla
LELO Isla
LELO Isla
LELO dildo
LELO Isla
LELO Isla Opladelig Dildo Vibrator -TESTVINDER  9
LELO Isla Opladelig Dildo Vibrator -TESTVINDER  10

LELO Isla Opladelig Dildo Vibrator

4.8 (3)
1.295,00 kr 1.039,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

LELO Isla er en virkelig luksuriøs dildo vibrator - en del af LELO's eksklusive nydelses produktserie. Der er kræset for hver en detalje, og både designet og funktionaliteten er med til at give dig en rigtig god og nydelsesfuld oplevelse, når du bruger den.

Dildo vibratoren har en god mellem størrelse og er derfor både for nybegynderen og den øvede kvinde. Den har et slankt, let buet design med en flot indvendig støbning i guld-farve.

Islas helt specielle kurvede design gør, at du også kan bruge den til stimulation af dit G-punkt. Og med det ergonomisk korrekte håndtag med plads til et par fingre, kan du stimulere meget målrettet.

På dildovibratorens 3 brugervenlige knapper kan du vælge mellem 6 forskellige mønstre, som du kan indstille på én af de 8 vibrationsstyrker - fra ganske mild til meget kraftig.

Isla er vandtæt, og du kan derfor nyde den i badet.

Den har en silkeblød overflade, som vil føles endnu mere lækker, hvis du smører en vandbaseret glidecreme på, inden du bruger den. Vi anbefaler LELO's glidecreme til sexlegetøj. Sørg desuden altid for at rengøre den efter brug. Brug LELO's rengørings spray til sexlegetøj.

Vibratoren er fremstillet i blød medicinsk silikone og ABS-plast og er desuden ftalatfri.

Isla er opladelig. Den leveres i en flot æske sammen med opladeren og en fin satinpose til opbevaring.

Med i æsken følger også en lille broche, som du kan bære enten for udsmykningens skyld eller for at vise din partner, at I senere skal hygge jer med Isla.

Detaljer

MATERIALE: Kvalitets ABS & silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 22 cm x 2,2 - 5,5 cm.
VÆGT: 164,5 g.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: Opladeligt Lithium.
VIBRATIONSNIVAEU: 6 mønstre/8 vibrationsstyrker.
LYDNIVEAU: Yderst lydsvag.
VIBRATIONS TID: Optil 4 timer.
STANDBY TID: Optil 90 dage.
BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.
TESTVINDER: Bedste luksus sexlegetøj til Kvinder på Ekstrabladet.dk.

VARENUMMER: 10407.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Bedste dildo jeg har haft

leloen her emmer af kvalitet lige fra man starter med at pakke den ud af etuiet til man er igang med at bruge den. Den har mange forskellige vibrationsmuligheder og holder rigtig lang tid på en opladning. Den har et lækkert design og er nem at betjene og holde under brug. Læs mere

-
5 5 1
Kvalitet for pengene

Købte LELO Isla til min kone, efter at hun/vi har været meget tilfredse med brugen af LELO Alia. Isla er i et lækkert og eksklusivt materiale! Helt klart et kvalitetsprodukt! Kan varmt anbefales.. Læs mere

-
5 5 1
LELO Isla til et par

Købte Isla til min kæreste, efter at hun/vi har været tilfredse brugere af LELOs Lily (klitvibrator) i halvandet års tid. Isla er i et lækkert og eksklusivt design! Man fornemmer straks at det er et kvalitetsprodukt! Hun har brugt den alene og vi har brugt den sammen. Nydelsen er størst når vi bruger den sammen! Det er et gennemtænktdesign der gør at den nem at styre, både for hende og for mig. Vi bruger den sammen med den anbefalede glidecreme fra LELO og det virker bare som det skal! God garanti fororgasmer til hende. Vi har tillige brugt den til at stimulere mit mellemkød og området omkring anus, under blowjob og det er fantastisk! Nem at bruge og nem at rengøre. Vihar meget stor nydelse ud af denne vibrator! Skal en enkelt negativ ting siges, er det om de mange, vistnok seks, vibrationsmønstre. De virker meget overflødige for os. Deer meget sjove første gang man bruger dildoen, men efterfølgende bruger vi kun den almindelige vibratorfunktion. Kh Casper og Rikke Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk