LELO Lily Opladelig Klitoris Vibrator
LELO Lily Opladelig Klitoris Vibrator
899,00 kr
Læg i kurv
LELO Lily
vibrator Lily
LELO Lily Opladelig Klitoris Vibrator
Lily vibrator
LELO Lily Opladelig Klitoris Vibrator
vibrator Lily
vibrator Lily

LELO Lily Opladelig Klitoris Vibrator

4.8 (2)
899,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

LELO Lily er en sød, lille klitoris vibrator perfekt til dig, der ønsker det diskret og stilfuldt. Den beskedne størrelse og muligheden for meget milde vibrationer gør Lily ideel, hvis du er nybegynder.

Klitoris vibratoren har et lille knæk på midten, som gør, at den lægger sig tæt ind til din krop. Tænd for vibrationerne og lad den ligge og hvile på din klitoris. Lilys runde former passer perfekt til enhver kvindekrop.

Lilys flade form gør den også meget velegnet at bruge, imens du elsker med din partner.

Bag Lilys stilfulde og diskrete ydre gemmer sig nogle meget effektive vibrationer. Vælg mellem 6 (lydsvage) vibrationsstyrker – fra helt mild til meget kraftig. Og skift imellem de 4 pulserende mønstre, som giver en anderledes stimulation.

Lily er fremstillet i fløjlsblød ABS-plast, som føles virkelig behagelig mod kroppen. Dens stilrene design har gjort den til en rigtig populær vibrator hos mange kvinder.

Vi anbefaler, at du bruger LELO's glidecreme sammen med Lily, da det vil give dig den bedste oplevelse. Rengør vibratoren med LELO's sexlegetøjs rengøring efter brug.

Klitoris vibratoren er opladelig, og du skal derfor aldrig tænke på at købe batterier. 2 timers opladning giver op til 7 timers vibrationstid. Opladeren medfølger og leveres sammen med vibratoren i en stilfuld æske, hvor der også ligger en fin satinpose til opbevaring.

Når du køber LELO Lily, kan du med fordel også købe:
- LELO's rengøring til sexlegetøj.
- LELO's glidecreme til sexlegetøj.

Detaljer

MATERIALE: Kvalitets ABS.
PHTHALAT-FRI: Ja.
STØRRELSE: 7,5 cm x 3,6 cm x 2,5 cm.
VÆGT: 37 gram.
VANDTÆT: Nej.
BATTERI TYPE: Opladeligt Litium.
VIBRATIONSNIVEAU: 4 mønstre/6 styrkeniveauer.
LYD NIVEAU: Yderst lydsvag.
VIBRATIONS TID: Optil 7 timer.
STANDBY TID: Optil 90 dage.
BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.

VARENUMMER: 10408.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Fin og diskret

Lækker lille klitorisvibrator i dejligt blødt materiale. Den kommer i en fin lille silkepose og sort stilet æske og der er oplader til. Skønt med opladeren! Den er super handy og nem at bruge, også mens man har sex, den er så lille, at den ikke kommer i vejen. Stadig er den temmelig kraftig, har gode vibrationer og er meget lydsvag. Hvor erdet skønt, at man kan få så lækre produkter nu i forhold til tidligere. Den er så pæn, at der er lige før, den skulle have lov at ligge fremme :) Læs mere

-
5 5 1
Lækker handy vibrator

Jeg giver dette produkt topkarakter. Designet et utroligt lækkert, materialet meget blødt og udformningen passer perfekt til den kvindelige anatomi. Størrelsen er meget handy - nem at have med på rejser. Vibratoren er speciel god, fordi man trinløst kan indstille niveauet fra milde til kraftige vibrationer. Så søger du efter en mildvibrator er denne model også supergod. Jeg kan varmt anbefale dette produkt til alle kvinder! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk