LELO Nea 2 Opladelig Klitoris Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • LELO Nea 2 Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Nea 2 Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Nea 2 Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Nea 2 Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Nea 2 Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Nea 2 Opladelig Klitoris Vibrator

LELO Nea 2 Opladelig Klitoris Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

749,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  LELO Nea 2 er en lækker, lille klitoris vibrator med en skinnende blank overflade.

  Den har et lille knæk på midten og bløde runde former, og lægger sig derfor perfekt på din krop.

  Den lille størrelse og muligheden for meget milde vibrationer gør den perfekt til dig, der er nybegynder.

  Nea er enkel og stilfuld i designet og er dekoreret med flotte feminine illustrationer.

  Den har 8 vibrations muligheder – fra ganske milde til meget kraftige.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  LELO Nea 2 er en lille klitoris vibrator i et enkelt og ergonomisk design. Der er ideel til dig, den er nybegynder – specielt på grund af dens beskedne og diskrete størrelse og de meget blide vibrationer.

  Nea har et lille knæk på midten og vil derfor lægge sig ganske tæt ind til din krop, når du bruger den. Start vibratoren og lad den hvile på din klitoris – den kan ligge selv, uden at du behøver at bruge hænderne som støtte. Du kan også sætte spidsen direkte på klitoris for ekstra intens stimulering.

  Vibratorens flade form gør den også meget velegnet at bruge, mens du elsker med din partner.

  Nea's blanke overflade er pyntet med feminine illustrationer både for og bag, men bag det "søde" ydre har den nogle meget effektive vibrationer. Du kan vælge mellem 8 lydsvage vibrationsstyrker – fra ganske mild til meget kraftig.

  Den er fremstillet i blankt ABS-plast, der føles meget behagelig mod huden. Påfør evt. lidt vandbaseret glidecreme for at gøre Nea 2 endnu blødere og glat.

  Vibratoren er 100 % vandtæt, så du kan tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Du rengører den bedst med en sexlegetøjsrens for optimal hygiejne.

  Nea 2 oplades via det medfølgende USB-kabel, og efter bare 4 timers opladning, er den klar til at give dig 2 timers fuld fornøjelse. Opladeren følger med i den stilfulde æske, og du får også en eksklusiv satinpose til opbevaring, og en flersproget brugermanual.

  Detaljer

  MATERIALE: ABS-plast.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  STØRRELSE: 7,5 x 3,6 x 2,5 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERI TYPE: Opladeligt Litium.
  VIBRATIONSMULIGHEDER: 8.
  LYD NIVEAU: Lydsvag.
  INTERFACE: 2 knapper.
  BRUGS-TID: Op til 2 timer.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Vibrator Fruen og jeg har haft mange gode fornøjelse af dette stykke legetøj. **********
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Særdeles behagelig overraskelse! Jeg har gjort noget jeg aldrig i mit liv troede skulle ske for mig. Jeg har købt mit livs første vibrator. Jeg modtog den lige så diskret som lovet, hentede den sammen med 2 liter mælk og en honningmelon i Brugsen, og lod pakke ligge fremme et døgns tid, før jeg gik i krig og åbnede. Jeg er nu engang kvinde, og læste (selvfølgelig) brugsanvisningen før jeg gjorde noget andet, og til min skræk var der ingen guide til hvordan man bruger den. Hvordan skal den vende? Kan den stikkes ind? Hvor meget glidecreme skal der bruges? Crap! Var lige på nippet til at sende den retur igen, udelukkende fordi jeg ikke kunne gennemskue hvordan man skulle gribe det hele an med...sådan en!
  En tur på youtube hjalp ikke en dyt, så jeg endte med at give det et skud og ladede den op. Jeg ventede - omend utålmodigt - til næste aften, før jeg pillede den ud af laderen og...prøvede mig frem! Startede ud på lavt niveau, eksperimenterede med at skrue lidt op for både vibrationerne og mængden af glidecreme og holy moly! Den fungerede i øvrigt (også) perfekt som massagapparat for min kærestes spændinger i nakken og sikke en debut det blev, da den blev inviteret med som deltager sidste gang lagnerne skulle....strækkes.
  Jeg er fan! Jeg er positivt overrasket! ...Jeg fortryder jeg ikke har købt en, allerede for længe siden!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lækkerbisken Denne klitoris vibrator giver mig alt, hvad jeg drømmer om. Den ligger godt i hånden, falder godt på venusbjerget/skødet og vibrerer på en stor flade. Jeg er enormt følsom omkring klitoris, og nyder derfor en mindre direkte stimulation - dette tilbyder denne.
  Jeg tror ikke, at kvaliteten kan blive meget bedre. LELO ved bare, hvad de har med at gøre. Det er super nemt, at den skal oplades, så man ikke behøver bøvle med batterier. Synes det gør det en smule mere luksuriøst. Lydniveauet er i den grad tåleligt, og det er skønt med de forskellige vibrationsniveauer også, så man rigtig kan bygge orgasmen op.
  Jeg er klar over, at der findes andre billigere alternativer, men jeg mener, at denne er alle pengene værd. Det virker bare :)
  5 5 1

  Du anmelder: LELO Nea 2 Opladelig Klitoris Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *