LELO Nea Opladelig Klitoris Vibrator
LELO Nea Opladelig Klitoris Vibrator
Spar 66%
199,00 kr
Læg i kurv
Spar 66%
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea

LELO Nea Opladelig Klitoris Vibrator

5.0 (2)
599,00 kr 199,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

LELO Nea er en lille, sød klitoris vibrator i et enkelt design. Der er helt ideel til dig, der er nybegynder – specielt på grund af den beskedne og diskrete størrelse samt muligheden for meget blide vibrationer. 

Nea har et lille knæk på midten og vil derfor lægge sig ganske tæt ind til din krop, når du bruger den. Start vibratoren og lad den hvile på din klitoris – den kan ligge selv, uden at du behøver at bruge hænderne som støtte.

Vibratorens flade form gør den også meget velegnet at bruge, imens du elsker med din partner. 

Nea's blanke overflade er pyntet med feminine blomster. Bag det "søde" ydre har Nea nogle meget effektive vibrationer. Du kan vælge mellem 6 lydsvage vibrationsstyrker – fra ganske mild til meget kraftig. Og så har Nea 4 pulserende mønstre, som giver en helt anderledes og pirrende stimulation. 

Vibratoren er fremstillet i poleret ABS-plast, som føles meget behagelig mod huden. Påfør evt. lidt vandbaseret glidecreme for at gøre Nea endnu blødere og glat. Vi anbefaler LELO’s egen glidecreme til sexlegetøj og rengør den efterfølgende med en rengøringsspray.

Nea er genopladelig. Opladeren følger med i den fine æske, og du får også en stilfuld satinpose til opbevaring og en flersproget brugermanual. 

Detaljer

MATERIALE: Poleret kvalitets ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 7,5 x 3,6 x 2,5 cm.
VÆGT: 37 g.
VANDTÆT: Nej.
BATTERITYPE: Opladeligt Lithium.
VIBRATIONSNIVEAU: 4 mønstre/6 styrkeniveauer.
LYDNIVEAU: Yderst lydsvag.
INTERFACE: 2 knapper.
BRUGS TID: Optil 7 timer.
STANDBY TID: Optil 90 dage.
BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.

VARENUMMER: 10412.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Min første

Jeg købte denne som min første vibrator for otte år siden. Jeg har overhovedet ikke fortrudt! Den er lille og effektiv, og den er faktisk også ret pæn. Jeg kan kun anbefale den. Læs mere

-
5 5 1
Min bedste ven!!

Den er et must i en hver kvindes natskuffe! Med den trinløse regulering af vibrationsstyrke og de ekstra specielle pulserende vibrationer, er der dømt orgasmegaranti. Jeg er en kvinde midt i 30'erne og jeg har ALDRIG haft så god en vibrator. Den får min varmeste anbefaling... Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk