LELO Sensua Ruskindspisk

Klik på billederne for at forstørre dem

 • LELO Sensua Ruskindspisk 1
 • LELO Sensua Ruskindspisk 2

LELO Sensua Ruskindspisk

Ikke på lager Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

379,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Udlev jeres fantasier med denne stilfulde ruskindspisk.

  Perfekt hvis I er begyndere, da den ikke slår særlig hårdt.

  Pisken gør ikke ondt men giver til gengæld nogle høje klask lyde.

  LELO Sensua har et flot håndtag i akryl og stål, som giver et godt greb.

  Piskens fulde længde: 36 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  LELO Sensua ruskindspisken er for jer, der gerne vil udforske nye sider af det erotiske univers. Og for jer der ønsker en stilfuld begynder pisk, der ikke slår for hårdt.

  Faktisk kan I lægge rigtig mange kræfter i, når I slår med pisken, uden at det føles smertefuldt. Selvom den giver nogle høje klask lyde, når I slår med den, så føles det blot let pirrende uden at gøre synderligt ondt. Dette skyldes det bløde ruskind, dom pisken er lavet af.

  Pisken er også meget velegnet til blot at føre hen over kroppen, hvilket giver en meget pirrende fornemmelse.

  LELO Sensua har et håndtag af akryl og stål, som giver pisken et stilfuldt finish og et rigtig godt greb. Piskens ruskind kan afgive lidt fnuller de første par gange, den er i brug. Sådan reagerer ægte ruskind i starten.

  Er du i tvivl om hvilket redskab du skal vælge til pisk og spanking? Så læs vores guide på Sinful.dk/blog.

  Detaljer

  MATERIALE: Fåre ruskind.
  MOD HUDEN: Bløde og behagelige.
  STØRRELSE: 36 cm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Sensuel og meget mere Virkelig god kvalitet
  Ligger godt i hånden
  Og kan både bruges i den milde og i den hårde ende.
  Ruskindsenderne svirper ikke men kan aligevel godt give en lille rød stribe.
  Som sensorisk stimuli under ex blindfolding er den yderst erotisk
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  God til nybegyndere Dejligt pirrende materiale til sanse leg. God til nybegyndere, hvis man vil introduceres til s/m lege.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Virkelig god begynderpisk Pisken er rigtig god til både pirring og slag. Det er rigtig fint, når man er begynder, at den giver en høj lyd, når man slå, men det føles ikke så hårdt.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Hmm Jeg vil starte med at sige at finished er flot og den ligger godt i hånden. Nu er jeg er typen, som tager det sure med det søde, så jeg brokkede mig ikke til Sinful og krævende mine penge tilbage, som jeg burde have gjort - og når jeg nu sidder og læser alle de andre kommentarer, som er positive, så tænker jeg på om jeg blot fik et dårligt produceret produkt, men bottom of line er at alle ruskinds halerne er knækket. Dvs helt knækket!
  Jeg havde vel max brugt den 8-10 gange og de knak én efter én fra første brug. Jeg har ikke voldet den overhovedet, men brugt den dynamisk og med omtanke - selvfølgelig er der blevet slået til, af og til, men min oplevelse af dette produkt er meget ringe!
  5 2 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Virkelig fræk Købte denne frække sag i rød og fik den afprøvet. Vil anbefale det til begyndere, da den ikke slår særlig hårdt, men efterlader nogle frække mærker.. 'Håndtaget' kan anvendes som dildo, hvilket også er ret frækt.
  Indpakningen er meget flot og eksklusiv og man føler, at man får god kvalitet til prisen. Hvis man vil prøve noget lidt hårdere, så er Rimba Tyrepisk i Læder så fræk!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  God teser Lille, hyggelig pisk til begyndere. men er også rigtig fin til bryster og skridt og lår. den kan ikke slå hårdt så er man ikke til smerte, er den rigtig god. ;-)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Super Den er rigtig god, især for begyndere. Den giver en god lyd fra sig, men er ikke alt for smertefuld. Lækker kvalitet og så kan den også kilde på den gode måde ;-)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  En fræk oplevelse Denne "flogger" er lækker og dufter dejligt. Den er let og rigtig god til begyndere, da den ikke slår så hårdt; men giver en pirrende lyd. Med øvelse giver den også nogle ganske habile klask og pirrende røde striber. Den bløde ruskind er lækker mod huden og kilder frækt, når man lader den glide let over huden. Skaftet har en god størrelse og er rart at holde på. Kuglen på skaftet er god til at pirre området omkring vagina og fungere fint som dildo. Dog synes jeg personligt at den gennemsigtige plastoverflade giver floggeren et lidt billigt udtryk.
  Jeg anbefaler helt klart LELO's Sensua til alle der har lyst til at eksperimentere med bondage :-)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Man kan næsten kun være tilfreds Dette er min førstegangs-pisk og den fungerer rigtigt godt. Den gør ikke for ondt og samtidig er den til at mærke - Dog ikke den rette pisk, hvis man er ude efter sviende balder. Pisken er også rigtigt behagelig fordi lyden er forholdsvis lav, selvom man slår til.
  Udover at fungere godt som pisk, har håndtaget også visse (fantastiske) muligheder for stimulans. Godt køb!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Super kvalitet! Det er et super produkt både til nybegynder og erfarende! Det som der er så vidunderligt med denne pisk, er næsten lige meget hvor hårdt man slår, så forbliver det kun hvor det stikker, uden det gør alt for ondt.. Så er det nærmest svært at slå for hårdt.. Rigtig god til nybegyndere.. Men som sagt også et super kinky redskab som næsten er et must i enhver SM samling!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Sådan der... Vi er nybegyndere inden for denne verden, så blev anbefalet af kundeservice at prøve denne pisk fra Lelo.

  Kan kun sige, at det er et perfekt køb, vi har lavet. Den ligger godt i hånden, og egentlig er det kun fantasien der sætter grænser.

  Halerne i ruskind gør, at du godt kan slå til men de svirper ikke så man bliver skræmt af det. Metalkuglen for enden kan med fordel bruges til at pirre din kvinde på kroppen.
  5 5 1

  Du anmelder: LELO Sensua Ruskindspisk

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.