LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator
 • LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator

LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Siri er LELO’s kraftigst vibrerende klitoris vibrator.

  Den har en forhøjning i formen og ligger sig derfor perfekt ind til din krop.

  Klitoris vibratoren vibrerer meget intenst (og lydsvagt). De 6 forskellige mønstre og de 9 forskellige styrkeniveauer giver dig et væld af vibrations muligheder.

  LELO Siri har en meget ergonomisk form og er utrolig brugervenlig.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  LELO Siri er kendt for at være LELO’s kraftigste klitoris vibrator. Den kan vibrere fra ganske mildt til meget powerfuldt og har desuden et væld af vibrations muligheder. Klitoris vibratoren har en forhøjning, som gør, at den lægger sig perfekt ind til din krop. Den bølgede form slutter sig tæt omkring dit klitoris-område, hvor du kan lade den ligge og hvile helt uden at bruge hænderne. Du kan vælge mellem 6 forskellige vibrationsmønstre (både konstante og pulserende), og disse kan du så variere på 9 forskellige (lydsvage) styrkeniveauer. Derfor er du med Siri dækket godt ind og kan blive stimuleret præcist, som det passer dig. Øverst er Siri belagt med blød medicinsk silikone, og nederst består den af ABS-plast i høj kvalitet (phthalat-fri). Denne kombination gør vibratoren meget behagelig at bruge. Du kan gøre oplevelsen endnu bedre, hvis du bruger lidt vandbaseret glidecreme sammen med. Her anbefaler vi LELO’s glidecreme til sexlegetøj. Vibratoren er opladelig, og du behøver derfor ikke at købe batterier til den. Vibratoren leveres i en flot æske, hvor både oplader og en fin satinpose til opbevaring også ligger. Når du køber LELO Siri, kan du med fordel medkøbe: - LELO’s rengøring til sexlegetøj.- LELO’s glidecreme til sexlegetøj.

  Detaljer

  MATERIALE: Kropsvenlig PC-ABS og Silikone .
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  STØRRELSE: 9,6 x 4,5 x 3,7 cm.
  VÆGT: 71 gram.
  VANDTÆT: Nej.
  BATTERI TYPE: Opladeligt Litium.
  VIBRATIONSNIVEAU: 6 mønstre/9 styrkeniveauer.
  LYD NIVEAU: Yderst lydsvag.
  INTERFACE: 4 knapper.
  BRUGS TID: Optil 4 timer.
  STANDBY TID: Optil 90 dage.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  De bedste orgasmer Siri var min første sexlegetøjs investering, og jeg har kun anbefalet "hende" videre til alle mine veninder, som endnu ikke har prøvet den slags. En hver kvinde fortjener en orgasme med Siri.
  Udover det super lækre design, super diskrete æske, så er Siris egenskaber som vibrator perfekte. Der er masser er mønstre og vibrationsniveauer, som gør den perfekt både til forspil og til at have med i selve elskoven. Hun larmer meget lidt. Selvfølgelig skal der på højeste niveau en del energi til og det giver selvfølgelig en summen lyd, men ellers vil jeg beskrive hende som lydsvag. Den holder rigtig rigtig længe på batteriet, og giver besked når hun er ved at være klar til at blive opladt. Ja, jeg har ingen negativ kommentarer til Siri - hun er perfekt!
  5 5 1

  Du anmelder: LELO Siri Opladelig Klitoris Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.