LELO Soraya Opladelig Dobbelt Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • LELO Soraya
 • LELO Soraya
 • LELO Soraya
 • LELO Soraya
 • LELO Soraya

LELO Soraya Opladelig Dobbelt Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.525,00 kr

  Kort info

  Kort info

  LELO Soraya er en luksuriøs og meget effektiv dobbelt stimulerende vibrator.

  Dildoen stimulerer dig indvendigt, og den lille tap vibrerer mod din klitoris.

  Soraya har et ergonomisk korrekt håndtag, som gør den nem at håndtere.

  Det slanke og kurvede design gør den ideel til målrettet G-punkts stimulation.

  Soraya er silkeblød. Fremstillet af medicinsk silikone og ABS-plast.

  Vist i filmen Fifty Shades of Grey Freed. 

  Godt at vide

  Beskrivelse

  LELO Soraya er en meget luksuriøs, dobbelt stimulerende dildo. Den er en del af LELO’s eksklusive nydelses produktserie, hvor æstetikken virkelig er i fokus. Der er kræset for alle detaljerne, og både funktion og design er med til at give dig en meget nydelsesfuld oplevelse.

  Soraya er en dildo i mellemstørrelse og er derfor ideel for både nybegynderen og den erfarne. Den har et kurvet og slankt design med en flot støbning i guld-look.

  Selve dildo delen stimulerer dig indvendigt, imens tappen kilder mod din klitoris. Tappen trykker ikke direkte og koncentreret mod din klitoris. Ønsker du en mere intens og direkte stimulation, er den så fleksibel, at du kan give den et let tryk med din tommelfinger, når du bruger den.  

  Sorayas bølgede form og krumningen på midten gør, at du kan bruge den til stimulation af G-punktet. På grund af det meget ergonomiske håndtag med plads til et par fingre, kan du nemt lave de stødende bevægelser, der skal til for at ramme G-punktet.

  På Sorayas 3 knapper skifter du mellem de 6 forskellige vibrations mønstre, som du kan indstille på 8 forskellige (lydsvage) styrker – både mild og kraftig.

  Vibratoren er 100 % vandtæt, og du kan derfor nyde den i badet.

  Soraya har en silkeblød overflade af medicinsk silikone og ABS-plast (ftalatfri). Hvis du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med, bliver vibratoren endnu mere glat og glidende. Vi anbefaler LELO’s glidecreme til sexlegetøj. Rengør Soraya med rengørings spray fra LELO.

  Dobbelt vibratoren er opladelig, og du skal derfor ikke tænke på batterier. Den leveres i en stilfuld æske, hvor både opladeren og en fin satinpose til opbevaring også ligger i.

  Vist i filmen Fifty Shades of Grey Freed. 

  Detaljer

  MATERIALE: Kvalitets ABS & Silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 22 cm x 2,2 - 6,9 cm.
  VÆGT: 175 g.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERITYPE: Opladeligt Lithium.
  VIBRATIONSNIVEAU: 6 mønstre/8 vibrationsstyrker.
  INTERFACE: 3 knapper.
  LYDNIVEAU: Yderst lydsvag.
  VIBRATIONS TID: Optil 4 timer.
  STANDBY TID: Optil 90 dage.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Oh My God Når du lærer at vinkle den, så den rammer de rigtige steder, så er der ikke mange sekunder til, at du når næste niveau:) Den giver orgasmer i træk!

  Derudover : Nem at betjene og holder godt på en opladning.

  Har brugt den religiøst! Den er virkelig fantastisk både til klitstimuli alene og også ved brug af den dobbelte funktion hvor den også virkelig rammer g-punktet.
  Pas på du ikke er for voldsom med den, da kanten kan rive;)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lækkert design men ikke videre praktisk Designet er flot og lækkert, MEN det at der benyttet to forskellige materialer betyder, at der er en lille rille mellem det blanke og det bløde materiale, hvilket betyder at glidecreme mm. sætter sig i denne rille. Så flot design, men ikke videre praktisk. Den ville være betydelig lettere at rengøre (og blive betydeligt mere ren), hvis den var lavet i ét materiale fremfor to.

  Jeg har ikke prøvet andre dildoer og kan derfor ikke vurdere, hvordan den er i forhold til andre, men den er lækker at røre ved og øjet gør, at det er muligt at manøvrere den let. Jeg købte den primært for at "træne" pentreringen, da jeg af og til oplever smerter i forbindelse med dette. Ved første brug svuppede den lækkert ind, men jeg havde lidt bøvl med at få den ud igen, da den på grund af sin form sad temmelig fast i mit låste indre (jeg fik den naturligvis ud til sidst!).
  Vibrationerne i 'tappen' er lækre, og det er let at skifte i mellem mønstrene. Dog er det ikke muligt at gå tilbage til forrige vibration, hvis man ønsker dette. Eneste mulighed er at trykke igennem det hele igen og håbe, at man får stoppet ved den rette.
  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  DU VIL ELSKE DEN! Det bedste jeg har oplevet indtil videre - lækkert design og materiale, let, nem at betjene, ingen batterier, fleksibel ved klit, ligger godt i hånden, forskellige vibrationsmønstre og styrker, 100% orgasmegaranti - alle 5 ***** og alle pengene værd !!
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  WAUW Den er forholdsvis dyr.. Men den er absolut pengene værd.. Lækkert design.. Fantastiske og mange forskellige vibrationer.. Gode muligheder for forskellige kombinationer.. Jeg er begejstret og det er min sexpartner også.. Kan varmt anbefales :-)
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Bedste køb Lidt dyr, men alle pengene værd!! Den kommer ikke til at samle støv i skuffen!! Jeg har ikke haft et andet massageaaparat, der er lige så lækkert!! Det får 5 stjerner hele vejen rundt!
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Min første vibrator Jeg har som overskriften siger aldrig haft en vibrator før. Så jeg sprang ud i det, og købte en Soraya som min første. Det var vigtigt for mig at vibratoren havde et pænt design, var nem at rengøre, og var lydsvag. Lelo Soraya har absolut levet op til alle mine krav.
  Sorayaen er nem at betjene, man får ikke kramper i håndleddet og den skifter nemt imellem de 6 forskellige vibrationsmønstre (Som er fantastiske!). Sorayaen har 8 forskellige vibrationsstyrker, så der er noget for både nybegynderen og de mere erfarne - Jeg fandt hurtigt en yndlings styrke og vibrationsmønster, men det er dejligt at der er så mange forskellige variationer, og at man kan skifte imellem vibrationsmønstrene hurtigt og nemt, uden at afbryde sit foretagende - Sorayaen kan nemt betjenes, ja man behøver ikke engang se på den. Sorayaen er meget fleksibel, man kan bevæge "klitoris tappen" derhen hvor man vil, uden at bruge særlig mange krafter. Den er lydsvag, ja næsten lydløs, på de laveste vibrationer, og selv når den er på fuld styrke larmer den ikke synderligt meget. Og så er sorayaen nem at rengøre - hvilket er meget vigtigt for mig. Og så havde jeg aldrig troet at silikone kunne være så glat og hudvenligt (Jeg har ikke selv behov for glidecreme), Sorayaen er virkelig silkeblød, og får samme temperatur som resten af kroppen på få sekunder, og den er nem at håndtere pga. håndtaget.

  Sorayaen bliver leveret i en pæn boks, med tilhørende satin opbevaringspose - I boksen findes bl.a. også en manual på engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, og japansk/kinesisk. En Do/do not vejledning mht. rengøring, opbevaring og opladning. En gylden broche. En 1 års garanti/10 års garanti (Hvis Sorayaen går i stykker indenfor 1 år, får du en ny uden omkostninger. Hvis den går i stykker indenfor 10 år, kan du købe et Lelo produkt til 50% af prisen.). Opladeren, og en lille 5 ml. prøve af Lelos glidecreme.
  Sorayaen er genopladelig og batteri tiden er på min. de 4 timer som der reklameres med, hvis den da ikke er mere, og den genoplades hurtigt.

  Sorayaen er perfekt til den lidt kræsne kunde, der vil have en vibrator med et pænt design, som samtidig har orgasme garanti. Selvom Sorayaen er dyr (især når man er fattig studerende), så er den absolut pengene værd. Er kun ked af at jeg ikke har købt den noget før :)

  Det eneste der undre mig er den tilhørende broche :P Absolut nytteløst tilbehør hvis du spørger mig.

  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  FANTASTISK Købte den til min kone, og må indrømme det er det bedste køb EVER.

  Hun var lidt mistænkelig i starten, men efter den første gang hvor orgasmen ingen ende ville ta har den siden været fast del af vores sexlege. Hun er SUPER glad for den og der er garanti for orgasmer og en mere en liderlig kone efter den første orgasme.

  Den er virkelig alle pengene værd..
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Smuk, lækker og stilet Soraya er virkelig stilet. For det første så kommer den i den fedeste skotøjs lignende æske, hvor den ligger og ser så fin og diskret ud. Men WOW den kan også bare sit kram. Jeg blev virkeligt overrasket over hvor kraftig både selve dildoen, men også den lille klitoris tap er.

  Jeg har flere gange overrasket min mand og taget den med i sengen, det føltes meget mere "legalt" for mig når sexlegetøj er så flot. Og min mand, han klager heller ikke :)

  I forhold til strømmen, så synes jeg at den holder ret godt på en opladning, jeg har i hvert fald aldrig prøvet at den har været død for strøm midt i legen.

  Hvis du går op i hvordan dit legetøj ser ud og at det er kraftigt, så kan jeg kun sige "go for it", jeg er så glad for min!
  5 5 1

  Du anmelder: LELO Soraya Opladelig Dobbelt Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *