LELO Tara Par Vibrator - PRISVINDER

Klik på billederne for at forstørre dem

 • LELO Tara
 • LELO Tara
 • LELO Tara
 • LELO Tara
 • LELO Tara
 • LELO Tara Par Vibrator
 • LELO Tara Par Vibrator

LELO Tara Par Vibrator - PRISVINDER

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Oversigt

  Kort info

  LELO Tara er den første par vibrator, der kombinerer pirrende indvendige rotationer med kraftfulde udvendige vibrationer for endnu større nydelse.

  LELO Tara bæres af kvinden under sex og giver jer begge endnu mere intense oplevelser, mens I nyder hinanden.

  Taras klitoris vibrator er dobbelt så kraftfuld som tilsvarende par vibratorer,så I kan opnå endnu mere intens stimulation.

  Vælg nemt imellem de 6 stimulerende programmer, hvor både den udvendige og indvendige stimulation følger samme rytme.

  100 % vandtæt og opladelig.

  AWARD VINDER: I 2014 vandt LELO Tara en Xbiz Award for "Luxury Toy of the Year".

  Godt at vide

  Beskrivelse

  LELO Tara er en kraftfuld og effektiv par vibrator, der som den første i verden kombinerer kraftfulde vibrationer og pirrende rotationer. Dermed kan I med Tara få en endnu mere stimulerende og dejlig oplevelse, mens I nyder hinanden. 

  LELO Tara er udviklet til at blive båret af kvinden under sex så den kan stimulere jer begge, men den kan også nydes alene, hvis man ønsker det. Vibratoren er i sær velegnet til kvinder, der foretrækker fyldig stimulation.  

  På ydersiden forkæler klitoris vibratoren hende med dejlige vibrationer, der også han mærkes af ham, når I ligger tæt op af hinanden. Taras indbyggede klitoris vibrator er dobbelt så kraftfuld som tilsvarende par vibratorer på markedet, for ekstra stor nydelse. Indvendigt masserer g-punkt stimulatoren hendes g-punkt i dejlige, roterende bevægelser, der også vil pirre ham. Rotationerne minder om en rolig udgave af dem, man kan få i rabbit vibratorer. Oplevelsen er perfekt koordineret så den indvendige stimulator forkæler jer i samme rytme som den udvendige klitoris vibrator.

  LELO Tara har 6 forskellige og pirrende programmer I kan vælge imellem, alt efter hvor blid eller intens stimulation I ønsker at nyde sammen. I skifter nemt mellem indstillingerne med Taras ene knap, der også bruges til at tænde og slukke vibratoren. 

  Med LELO Tara får I mulighed for at opnå endnu bedre seksuelle oplevelser sammen, uanset hvor I er. Vibratoren er nemlig både vandtæt og opladelig så I har fuld frihed til at nyde hinanden. Der medfølger oplader til vibratoren samt en opbevaringspose i stof. 

  Vi anbefaler at I bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med LELO Tara  og at I rengør den med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring efter brug. 

  Obs! Tara minder meget som LELO Ida, der også findes her i shoppen. Forskellen er, at Ida leveres med en SenseMotion fjernbetjening og har flere stimulerende programmer. 

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone og ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: 100 % vandtæt, må nedsænkes i maks. 1 meter vand.
  STØRRELSE: 9,4 x 6,7 x 5,6 cm
  VÆGT: 78 g.
  BATTERI: Opladeligt Li-Ion 3.7 v 200mAh batteri (USB-oplader medfølger)
  VIBRATIONSTID: Op til 2 timer
  STAND-BY TID: 90 dage
  LADETID: 2 timer
  INTERFACE: 1 knap
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.
  VIBRATIONSNIVEAU: 6 forskellige.
  LYDNIVEAU: Lydsvag.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Skuffelse Hvad kan jeg sige, andet end at jeg er MEGA-skuffet og føler jeg har spildt en tusse på den. Vibrationerne er nærmest ikke-eksisterende, dimsen der drejer rundt inden begyndte ret hurtigt at gøre ondt, og klumpen der sidder på klitoris er alt for stor, så den er umulig at bruge sammen med en mand (og det var for pokker da hele ideen!) uden at det også gør ondt. Min mand kunne ikke mærke noget som helst.
  5 3 1

  Du anmelder: LELO Tara Par Vibrator - PRISVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *