LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator 1
 • LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator 2
 • LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator 3
 • LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator 4
 • LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator 5

LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

999,00 kr

  Kort info

  Kort info

  LELO Tiani 2 er videreudviklingen af den populære par vibrator, der kan bruges mens I elsker. I kan nu vælge enten at få stimuleret hendes klitoris, eller at få stimuleret både hendes G-punkt og klitoris på samme tid.

  Med Tiani 2 får I nu endnu 50% kraftigere vibrationer, 8 stimulationsmønstre og en fjernbetjening, der kan bruges på op til 12 meters afstand.

  Vibratoren kan både styres på +/- knapperne eller via SenseMotion, hvor det er den, der bevæger fjernbetjeningen, der styrer vibrationerne.

  LELO Tiani har vundet en "Red Dot design Award" i 2012 for sit stilfulde design.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Den populære LELO Tiani er nu blevet endnu bedre. Den lækre par vibrator, der kan bruges til at stimulere kvindens klitoris mens I elsker, er blevet videreudviklet og med Tiani 2 får I nu endnu 50 % kraftigere vibrationer, 8 stimulationsmønstre og mulighed for også at stimulere hendes G-punkt. Denne eksklusive par vibrator er perfekt til jer, der både vil nyde hinanden og have skønne vibrationer

  Med Tiani 2 får I to forskellige tilbehør der sættes på vibratoren: I får både et i Tianis originale form, og et, der er bredere. Hvor det originale tilbehør er godt i f.eks. missionærstillingen, er der det bredere tilbehør godt til mere "akrobatiske" stillinger, da det sidder mere stabilt. Det brede tilbehør er desuden designet til at kunne massere kvindens G-punkt. Bemærk, at der kun er vibrationer i den forreste del af Tiani, nemlig den del, der lægger sig op ad hendes klitoris.

  I kan styre LELO Tiani 2 på selve vibratoren eller med fjernbetjeningen, der både har almindelige +/- knapper og den smarte SenseMotion-teknologi. Med SenseMotion-teknologien følger vibrationsstyrken de bevægelser, der bliver lavet med fjernbetjeningen. Bliver fjernbetjeningen f.eks. vippet op, stiger vibrationerne; bliver den vippet ned, mindskes vibrationerne osv. Og I kan også lave jeres helt eget vibrationsmønstre.

  I kan lege med de trådløse fornøjelser på helt op til 12 meters rækkevidde på fjernbetjeningen. Vibratoren er både genopladelig og vandtæt, så den er nem at rengøre og kan tages med under bruseren.

  Tiani 2 er lavet i 100% silikone og den kommer i en flot eksklusiv æske, der indeholder oplader, en stofpose til opbevaring og en brugermanual.

  Detaljer

  MATERIALE: Kvalitets ABS & silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 8,4 X 4,2 X 2,8 cm.
  VÆGT: 31 g.
  BATTERI: Li-Ion 70 mAh + 2 x AAA til fjernbetjening (medfølger).
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.
  VIBRATIONSNIVEAU: 8 forskellige.
  LYDNIVEAU: Lydsvag.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  okay Jeg modtog min LELO Tiani igår og har brugt den flittigt alene og lidt sammen med min partner. Jeg er rigtig glad for den ,men den falder hurtigt ud når man bruger glidecreme og rammer ikke rigtig hvor den skal på klitoris.
  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Absolut en overraskelse Super god kvalitet, en kæmpe wow faktor men mangler dog en forklaring på de forskellige funktioner det tag lidt tid at finde ud af.

  Gir en lækker og anderledes oplevelse med din partner. Helt klart anbefaling værd.

  Kan kun sige prøv det!!
  5 5 1

  Du anmelder: LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.