Liquorice Dip Anal Plug Sæt

Klik på billederne for at forstørre dem

Liquorice Dip Anal Plug Sæt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

199,00 kr

Kort info

Kort info

Liquorice Dip anal plug sæt med plugs i tre forskellige størrelser.

Velegnet til let øvede og erfarne indenfor anal stimulation.

Mål:Lille plug: 10,2 cm lang og max. 2,7 cm bred. Mellem plug: 12,7 cm lang og max. 3,4 cm bred. Stor plug: 15,2 cm lang og max. 4,8 cm bred.

Godt at vide

Beskrivelse

Liquorice Dip Anal Plug Sæt er et lækkert sort sæt med 3 anal plugs i forskellig størrelse, til både let øvede og erfarne indenfor anal stimulation. Brug sættet til nydelse og evt. til at træne dine anale muskler.

De tre Liquorice Dip plugs er lavet i fleksibelt materiale, der glider godt når de bruges sammen med en vandbaseret glidecreme til anal brug, som f.eks. Aquaglide anal. 

Størrelse på de tre Liquorice Dip plugs:
Den mindste anal plug er 10,2 lang med en diameter på 1,5 cm - 2,7cm. Denne plug har en indbygget sugekop i foden og den kan derfor monteres på jævne, hårde overflader for håndfri nydelse. Den mellemste Liquorice Dip plug er 12,7cm lang og har en diameter på 2 cm - 3,4 cm. Den største plug er 15,2 cm lang og har en diameter på 2 cm - 4,8 cm.

Husk at rengøre dine Liquorice Dip anal plugs grundigt efter brug. Rengøringen sikrer en god hygiejne og gør desuden dine plugs lækre og klar til næste gang du vil bruge dem.  Rengøring kan ske med varmt vand og evt. en Sexlegetøjs Rengøring, der giver et ekstra godt resultat.

Detaljer

MATERIALE: PVC.
FTALATFRI: Ja.
MÅL: Lille plug: 10,2 cm lang og max. 2,7 cm bred. Mellem plug: 12,7 cm lang og max. 3,4 cm bred. Stor plug: 15,2 cm lang og max. 4,8 cm bred
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Dansk, engelsk, tysk m.fl. 

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Super lækkert sæt! Helt klart pengene værd! Buttplugsene er lavet i et virkelig lækkert materiale, så indførelsen kan nydes fuldt ud. Dog er den største lidt stor i det, så vil klart anbefale sættet til den mere erfarne.
5 5 1
Materiale og kvalitet
Generel Vurdering
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Okay til prisen Min kæreste og jeg købte sættet som det første anale sexlegetøj.

Til at starte med var vi begge ret glade for det, men jeg må indrømme at jeg er blevet mindre og mindre imponeret, selve materialet er blødt og rart at bruge, men desværre både lugter og smager det MEGET kraftigt af plastisk. det er ret stort turn-off at det lugter så meget, og hvis man tager dem i munden smager det grimt i flere timer efter. Det andet problem vi har med dem er at formen er mærkelig. Det mindste plug bliver for lille, hvis man har prøvet bare lidt i forvejen, det mellemste kan ikke blive siddende og det store er for stort.

Jeg ved at jeg næste gang vil investere i noget af en højere kvalitet med bedre udformning.
5 2 1
Materiale og kvalitet
Generel Vurdering
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Fint produkt Det er et rigtigt fint produkt at købe som introduktion til analleg. Materialet er blødt, men ikke for blødt og glider godt.

Den mellemste plug er mere en dildoform og kommer ikke til at sidde uden at glide ud, men er til gengæld mere velegnet til mere "aktivt" brug.

Den største plug er meget lang og for mit vedkommende og jeg kan ikke bruge den uden, at den skubber mod min blære og giver milde gener. Bredden er fin, men jeg ville have foretrukket en kortere plug. Men det har også den fordel, at man finder ud af det inden, man køber mere anallegetøj.

Alt i alt er det et godt produkt, jeg klart kan anbefale, især til prisen.
5 4 1
Materiale og kvalitet
Generel Vurdering
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Godt allround sæt Godt og billigt sæt hvis man vil prøve anal sex.
Størrelserne variere så man kan starte med den mindste, til man
føler sig klar til at gå et skridt videre.
Føles meget bløde og lækre i kvaliteten.
Lette at bøje så de ikke føles skræmmende, for en nybegynder.
5 4 1

Du anmelder: Liquorice Dip Anal Plug Sæt

Hvordan vurderer du produktet? *

Du synes måske også godt om: