Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem
Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem
299,00 kr
3 for 498,-
Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem  1
Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem  2
Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem  5
Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem  6

Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem

4.4 (2)
3 for 498,-
299,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Leder du efter en blød, vibrerende og fleksibel dildo, så er denne mellem størrelse dildo fra Godebuster et godt valg.

Bunden af dildoen fungerer som en sugekop, og det er derfor muligt at bruge dildoen både håndfrit, siddende, stående og liggende. Sugekoppen hænger godt fast, så legen vil ikke blive afbrudt af, at dildoen slipper sit greb.

Der er ligeledes i bunden gjort plads til den medfølgende vibrator bullet, så Godebuster dildoen kan både bruges med og uden vibrator.

Hvis du påfører lidt glidecreme på dildoen, giver det en ekstra god oplevelse. Love To Love anbefaler, at du bruger vandbaseret glidecreme på deres produkter produceret af silikone.

Detaljer
MATERIALE: Medicinsk silikone .
PHTHALAT-FRI: Ja.
STØRRELSE: 3,5 cm x 14 cm.
VANDTÆT: Ja, 100 %.
BATTERI TYPE: 3 x LR44 (medfølger).
LYD NIVEAU: Lydsvag.
INTERFACE: 1 simpel knap.
BRUGERMANUAL: Engelsk.
VARENUMMER: 10144.
Anmeldelser
4.4
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
God form men alt for blød!

Love To Love Godebuster Dildo er et lækkert stykke legetøj som kan bruges på flere måder. Længden og formen er helt perfekt. Sugekoppen virker fortrinligt, men desværre er stykket lige over sugekoppen alt for blød, så dildoen 'knækker' og besværliggør penetrering når man bruger den. Vibratorens tænd/sluk knap er meget følsom, samtidigmed at den skal trykkes langt ind for at forblive tændt/slukket. Formen og overfladen er virkelig lækker, desværre generer 'øjnene' på det lille selvlysende spøgelse,det havde været bedre om den havde været helt glat uden kradsende elementer. Alt i alt er jeg godt tilfreds, men den kan ikke få 5 stjerner! Læs mere

-
5 4 1
Perfekt udformet buttplug

Denne vidunderlige lille buttplug, som jeg vil tillade mig at kalde den, er simpelthen fantastisk. Den er lavet af silikone og hele oversiden, altså alt undtagen sugekop-fladen i bunden, har en silkeblød og meget behagelig mat textur med den præcis rigtige mængde friktion til at den glider let og behageligt, men samtidig til at mankan mærke det på den helt rigtige måde. Den er fuldstændigt lugtfri modsat legetøj af andre materialer, hvilket er et stort plus i min bog. Den medfølgende vibratorbullet virker også ganske godt, den sidder placeret helt rigtigt i det smalle stykke lige over bunden som man klemmer om når den er inde i en. Den betjenes med en enkeltknap fra bunden hvor man kan tænde og slukke for den. Skulle man komme med et kritikpunkt vil det være at man til tider skal trykke ret hårdt på denne knap og dermed ogsåtrykker dildoen tilsvarende hårdt ind mod det hul man nu har den i. Ikke noget stort kritikpunkt efter min mening. Det bedste ved den er udformningen. Rigtigt mange andrebuttplugs sidder ret fastlåst når de er indført i numsen på grund af en forholdsvist tynd "hals" tæt på det tykkeste sted. Godebusteren har en lidt tykkerehals og en meget blødere overgang til den, det betyder den har nemmere ved at bevæge sig lidt ud og ind hvilket er rigtigt pirrende hvis man for eksempel går rundt med den.Det kan føles som om den er ved at ryge ud hvilket gør man lige strammer til hvilket får den til at glide ind igen. Super skønt. Jeg tror den er rigtigt god tilanalbegyndere fordi den på trods af dens størrelse faktisk er ret nem at få ind og ud. Så er den selvlysende og ligner et spøgelse. Det er da sjovt :-) Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk