Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem
 • Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem
 • Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem
 • Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem

Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem

På lager Bestil før kl. 22.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Godebuster fleksibel dildo med sugekop til håndfri leg.

  Lille bullet vibrator medfølger til at sætte i dildoen.

  Fremstillet af allergivenlig silikone, 100 % phthalat-fri.

  Ideel til vaginal eller anal brug.

  Mål: Diameter 3,5 cm. Længde 14 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Leder du efter en blød, vibrerende og fleksibel dildo, så er denne mellem størrelse dildo fra Godebuster et godt valg.

  Bunden af dildoen fungerer som en sugekop, og det er derfor muligt at bruge dildoen både håndfrit, siddende, stående og liggende. Sugekoppen hænger godt fast, så legen vil ikke blive afbrudt af, at dildoen slipper sit greb.

  Der er ligeledes i bunden gjort plads til den medfølgende vibrator bullet, så Godebuster dildoen kan både bruges med og uden vibrator.

  Hvis du påfører lidt glidecreme på dildoen, giver det en ekstra god oplevelse. Love To Love anbefaler, at du bruger vandbaseret glidecreme på deres produkter produceret af silikone.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone .
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  STØRRELSE: 3,5 cm x 14 cm.
  VANDTÆT: Ja, 100 %.
  BATTERI TYPE: 3 x LR44 (medfølger).
  LYD NIVEAU: Lydsvag.
  INTERFACE: 1 simpel knap.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Perfekt udformet buttplug Denne vidunderlige lille buttplug, som jeg vil tillade mig at kalde den, er simpelthen fantastisk. Den er lavet af silikone og hele oversiden, altså alt undtagen sugekop-fladen i bunden, har en silkeblød og meget behagelig mat textur med den præcis rigtige mængde friktion til at den glider let og behageligt, men samtidig til at man kan mærke det på den helt rigtige måde. Den er fuldstændigt lugtfri modsat legetøj af andre materialer, hvilket er et stort plus i min bog.

  Den medfølgende vibrator bullet virker også ganske godt, den sidder placeret helt rigtigt i det smalle stykke lige over bunden som man klemmer om når den er inde i en. Den betjenes med en enkelt knap fra bunden hvor man kan tænde og slukke for den. Skulle man komme med et kritikpunkt vil det være at man til tider skal trykke ret hårdt på denne knap og dermed også trykker dildoen tilsvarende hårdt ind mod det hul man nu har den i. Ikke noget stort kritikpunkt efter min mening.

  Det bedste ved den er udformningen. Rigtigt mange andre buttplugs sidder ret fastlåst når de er indført i numsen på grund af en forholdsvist tynd "hals" tæt på det tykkeste sted. Godebusteren har en lidt tykkere hals og en meget blødere overgang til den, det betyder den har nemmere ved at bevæge sig lidt ud og ind hvilket er rigtigt pirrende hvis man for eksempel går rundt med den. Det kan føles som om den er ved at ryge ud hvilket gør man lige strammer til hvilket får den til at glide ind igen. Super skønt.

  Jeg tror den er rigtigt god til analbegyndere fordi den på trods af dens størrelse faktisk er ret nem at få ind og ud. Så er den selvlysende og ligner et spøgelse. Det er da sjovt :-)
  5 5 1

  Du anmelder: Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem

  Hvordan vurderer du produktet? *