Love To Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Love to Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening
 • Love to Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening
 • Love to Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening

Love To Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

699,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Love to Love HIM er det ultimative sexlegetøj til mænd, der gerne vil have en intens anal stimulation.

  Prostata stimulatoren har to motorer, der pirrer mellemkødet og anus med skønne vibrationer. Analpluggen har desuden en indvendig kugle, der masserer prostataen.

  Stimulatoren har et ergonomiske design og 11 vibrationer, der kan styres via den medfølgende trådløse fjernbetjening.

  Love to Love HIM kan føres 9,5 cm ind og har en diameter på 3,8 cm på det bredeste stykke.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Nu kan du få en intens anal stimulation fra ende til anden med Love to Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening, der pirrer prostataen, mellemkødet og testiklerne på samme tid.

  Den har to motorer, der masserer mellemkødet og anus, mens den indvendig kugle i analpluggen ruller op og ned af prostataen for en længerevarende stimulation, der vil tage din orgasme op til nye højder.

  Prostata stimulatoren har et ergonomisk design, hvor to spidser omfavner testiklerne og fordeler de intense vibrationer på alle de sensitive zoner. De 11 vibrationer kan du (eller din partner) styre via den medfølgende trådløse fjernbetjening.

  Love to Love HIM er lavet i medicinsk silikone og har en blød overflade. Den kan føres 9,5 cm ind og har en diameter på 3,8 cm på det bredeste stykke. Prostata stimulatoren er genopladelig.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Nej (stænktæt).
  LÆNGDE, TOTAL: 14 cm.
  LÆNGDE, INDFØRBAR: 9,5 cm.
  DIAMETER: 3,8 cm (bredeste stykke).
  BATTERITYPE: Genopladelig via USB.
  VIBRATIONSNIVEAUER: 11 vibrationer.
  VIBRATIONSTID: +2 timer.
  RÆKKEVIDDE, FJERNBETJENING: 4 m.
  MEDFØLGER: USB-kabel til opladning og opbevaringspose.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Ikke så fantastisk som den ser ud. Til og starte med er jeg en 24 årig, biseksuel mand, der har experimenteret med sexlegetøj siden jeg var 16.

  En silikone prostata vibrator, som ligner noget der ville være en drøm for mig. Den har gode vibrationer, dejligt materiale og ideen med at have "kram" på ens testikler er en fantastisk ide. Den er enorm nem og bruge og det eneste jeg var i tvivl om var hvor opladeren skulle sættes i. (Der er et meget lille hul lige ved knappen på den, som godt kunne ligne bare var en fejl i silikonen. Kunne ikke se noget i manualen om hvor opladeren skulle sidde.)

  Desværre kan jeg ikke anbefale denne.

  Udformningen er god, men rammer desværre ikke helt lige, som den skal på mig. Dette varierer dog ofte hos personer og vil være op til den enkelte alt efter om den vil sidde godt på dem eller ej. Men pga. dette, så er den lille kugle der kører op og ned i toppen af plugget ikke noget jeg kunne mærke, og jeg fik samme resultat både med den tændt og uden.

  Vibrationerne fra selve plugget er dog perfekt, mest fordi der er så mange muligheder så der burde være lidt for enhver. Den larmer dog nok til at man ville kunne høre det i offentligheden, hvis der ikke er nok larm til at, overdøve den. (så en bus hvor folk bare sidder for sig selv og ikke rigtig snakker, der vil folk der sætter sig på sædet ved dig kunne høre den)

  Armene der skal gribe om ens testikler sidder alt for tæt på selve plugget, og det resulterede i at jeg kun fik spidserne af armene til og røre bagsiden af pungen. Ikke just noget man kunne mærke, og derfor heller ikke noget der kunne bruges. Dette kan dog måske lade sig gøre hvis man enten har naturligt lange testikler eller har stretched dem til at, de vil kunne nå ned og fange.
  5 3 1

  Du anmelder: Love To Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: