Loving Joy Jessica Onyx Rabbit Vibrator
Loving Joy Jessica Onyx Rabbit Vibrator
349,00 kr
Loving Joy Jessica Onyx Rabbit Vibrator
Loving Joy Jessica Onyx Rabbit Vibrator
Loving Joy Jessica Onyx Rabbit Vibrator
Loving Joy Jessica Onyx Rabbit Vibrator

Loving Joy Jessica Onyx Rabbit Vibrator

3.9 (7)
349,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Er du på jagt efter en rabbit Pearl Diver Vibrator, som har alle rabbit vibratorens klassiske egenskaber?  Med et sort og kinky udseende? Så er Jessica Onyx lige noget for dig.

Jessica Onyx er en sort rabbit vibrator, som er meget simpel at benytte. Den har selvfølgelig de roterende kugler i dildoen, som stimulerer skeden samt de effektive kaninører, som stimulerer intenst på og omkring din klitoris. Kuglerne kan rotere enten højre om eller venstre om. Det justerer du selv på knapperne nederst på rabbit'en. Her styrer du også, om kaninørerne skal kører på "high" "low".

Hvis du griber fat om rabbit’en med den ene hånd, kan du give den et lille bøj, og den vil så rotere over et betydeligt større areal inde i skeden, som gør det muligt for dig at få stimuleret dit G-punkt.

Rabbit’en er fremstillet i et blødt, phthalat-frit materiale, og den er derfor meget behagelig at bruge. Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med, fx Loving Joys glidecreme til sexlegetøj. Dette gør oplevelsen med den endnu bedre.

Jessica Rabbit Onyx kan sagtens tåle vand, og du kan derfor nyde den under bruseren, ligesom den er nem at gøre ren.

Den populære rabbit vibrator er især blevet kendt fra den amerikanske TV-serie Sex and the City og er for de fleste kvinder et meget orgasmefyldt bekendtskab.

Køber du Jessica Rabbiy Onyx, anbefaler vi, at du også køber:
- Loving Joys glidecreme beregnet til sexlegetøj.
- Loving Joys rengøring til sexlegetøj.

Detaljer

MATERIALE: Kvalitets TPR.
PHTHALAT-FRI: Ja.
LATEX-FRI: Ja.
LÆNGDE: 25,5 cm.
BREDDE: 3 til 4 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERI-TYPE: 4 x AAA batterier (medfølger ikke).
VIBRATIONS NIVEAU: 2 (high/low).
LYD NIVEAU: Over middel.
INTERFACE: 4 knapper.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 12654.
Anmeldelser
3.9
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (7)
Et godt bud på den første "Rabbit Vibrator"

+ God størrelse, Gode vibrationer, God styrke, Simpel - Højt lydniveau, knap så køn Et godt produkt i gode materialer til en god pris, dog ikke det pæneste - personligt vægter jeg ydeevne højere end udseende. Eneste større ulempe for mig er det høje lydniveau, hvilket alligevel ikke har ændret på, at dette produkt er fast inventar hosmig. Kan varmt anbefales! Læs mere

-
5 4 1
Manlende indvendig vibration

De kaninører der, de er virkelig gode, men selve dildoen skuffede mig lidt. Ville ønske, at den stimulerede g-punktet, hvilket den ikke gør i mit tilfælde.

-
5 4 1
Rimelig stor dildo

Har i forvejen en Roger Rabbit som jeg har haft rigtig meget glæde af, så jeg forventede nok mere af denne. Synes selve dildoen er meget stor for mig og det er svært for mig at få fuldt udbytte af de små kugler. Klitorisvibratoren er helt ok. Jeg vil nok købe en mindre igen næste gang. Læs mere

-
5 3 1
Lækker vibrator til en god pris

Det er første gang jeg prøver en rabbit vibrator, og jeg må sige jeg er meget imponeret. Prisen og kvaliteten er helt i top og vibrationerne sikrer at du får en fantastisk orgasme. Det eneste minus jeg kan finde, er at rotationen med perlerne ikke er særlig kraftig. Læs mere

-
5 4 1
Okay vibrator

Denne dildo giver en okay klitorgasme men for mig giver den hellere ikke mere desværre. Jeg savner at dens vibrationer var fordelt over både indvendig og udvendig.

-
5 3 1
Tilfreds.

Jeg var lidt skeptisk over at købe den, men da jeg fik den hjem og kunne se og mærke den, var der ikke andet end fuld tilfredsstillelse. Jeg kom på under 3 min, på grund af de bevægende kugler i dildoen og den dejlige vibrator. Kan klart anbefales. Læs mere

-
5 5 1
Den blev konen sku vild med ;)

Den kan anbefales hun bliver helt vild ;) så nu må vi se om de røde bøffer ikke er hjemme snart he he :D :D :D :D :D :D

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk