Magic Motion Dante Penisring

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Magic Motion Dante Penisring  1
 • Magic Motion Dante Penisring  2
 • Magic Motion Dante Penisring  3
 • Magic Motion Dante Penisring  4
 • Magic Motion Dante Penisring  5

Magic Motion Dante Penisring

Vær den første til at bedømme dette produkt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

449,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Med Magic Motion Dante får du masser af legemuligheder og forskellige vibrationer, der glæder både dig og din partner.

  Penisringen forlænger og forstærker din erektion, samtidig med at de intense vibrationer giver din partner ydre stimulation under samleje.

  Du kan vælge mellem forskellige vibrationsmønstre eller måle f.eks. varigheden af samlejet i app’en Magic Motion App, der kan downloades gratis til iOS og Android.

  Penisringen er vandtæt og genopladelig.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Med Magic Motion Dante kan du opleve en ny og revolutionerende penisring, der stimulerer både dig og din partner under samleje, så I får intense orgasmer og et endnu bedre sexliv.

  Penisringen giver dig en kraftigere og længerevarende erektion, samtidig med at din partner får ydre stimulation af klitoris under samleje. Den kraftfulde Magic Cell Series vibrator har en bluetooth funktion, så du (eller din partner) kan styre vibrationerne i den gratis app Magic Motion.

  App'en kan også måle varigheden af jeres samleje eller lade din partners stemme styre intensiteten af vibrationerne, så jo højere han/hun stønner des kraftigere vibrationer kan du mærke. Du kan også vælge mellem de forudindstillede vibrationer via en knap på penisringen.

  Magic Motion Dante er lavet i medicinsk silikone. Den har en indvendig diameter på 3 cm, men kan strækkes, så den passer de fleste størrelser. Penisringen er vandtæt og kan genoplades med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Magic Motion App kan downloades gratis til iOS og Android.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  INDVENDIG DIAMETER: 3 cm (kan strækkes).
  GRATIS APP: Magic Motion App.
  VIRKER TIL: iOS og Android.
  INTERFACE: 1 knap eller app-styret.
  BATTERI: Opladeligt Li-ion batteri (magnetisk USB-oplader medfølger).
  BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk m.fl.
  OBS! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåede app, skal vi gøre dig opmærksom på, at appen kan indsamle data om din brug af produktet og appen. Deling af data kan begrænses i appens indstillinger. For mere information henviser vi til app-indehaverens privatlivspolitik. Sinful er ikke ansvarlig for din brug af appen.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Magic Motion Dante Penisring

  Hvordan vurderer du produktet? *