Gnist af Maya Banks
Gnist af Maya Banks
149,00 kr
Gnist af Maya Banks - Første del af Breathless Trilogien

Gnist af Maya Banks

149,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

I den første bog 'Gnist' i Breathless-trilogien møder vi de tre magtfulde forretningsmænd Gabe, Jace og Ash. De tre venner holder sammen i tykt og tyndt, men Gabe bærer på en hemmelighed; han nærer et dybt begær efter Jaces lillesøster Mia, som han i flere år har undertrykt.

Hvad han ikke ved er, at Mia har det på samme måde, og da de to pludselig står over for hinanden til åbningen af Gabes nye hotel, aner de ikke, at det vil være starten på et fælles, altopslugende begær til hinanden.

Men de må holde deres forhold skjult, for hvad vil den overbeskyttende Jace sige, hvis han nogensinde fandt ud af det, og er det egentlig kun begær Gabe og Mia føler for hinanden, eller er der kærlighed mellem dem?

Kunne du lide Fifty Shades of Grey trilogien, vil du helt sikkert også falde for Breathless-bøgerne. Den erotiske læsning i bogen byder på både romance, humor og sorg, men er samtidigt forholdsvis reel. I skildringen af de fire hovedpersonerne følger vi, hvordan de med hver deres sorger kan blive stærkere og bedre på grund af hinanden. Gnist er en perfekt erotisk feriebog og letlæselig. Når du først er kommet i gang med den, er den læst på kort tid og så er det godt, at der er flere bøger i vente.

Detaljer

TITEL: Gnist.
FORFATTER: Maya Banks.
SIDER: 381.
FORLAG: Pretty ink.
SPROG: Dansk.
UDGAVE: 1.
INDBINDING: Hæftet bog (paperback).

VARENUMMER: 13574.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk