Meiki Plush 2.0 Blød Sexdukke

Klik på billederne for at forstørre dem

Meiki Plush 2.0 Blød Sexdukke

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

3.495,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Udlev dine frækkeste sexfantasier med den eksklusive Meiki Plush 2.0 Sexdukke.

  Brug dukken sammen med dit yndlings onani sleeve og nyd de realistiske kvindelige former.

  Meiki Plush er udført i blødt polyester og vejer 2,5 kg. Hun måler 77 cm i højden og er 46 cm bred.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Drømmer du om den perfekte partner at udleve dine hedeste sexfantasier med? Så bør du stifte et nært bekendtskab Meiki Plush 2.0 Sexdukke.

  Den eksklusive dukke har realistiske kvindelige former og sexede dimensioner på 90cm-60cm-90cm. Hun siger aldrig nej, og hun kan være lige den elsker, du længes mest efter.

  Med en vægt på blot 2,5 kg åbnes dørene for utallige erotiske scenarier. Grib eksempelvis fat om Meikis hvepsetalje og tag hende på køkkenbordet, eller nyd de kurvede bryster, når I ligger tæt under dynen.

  En åbning ved vagina giver dig mulighed for at indføre dit yndlings onani sleeve eller mastubator. For at gøre indførelsen lettere har Meiki en lynlås på ryggen. Her kan du få hånden igennem og sætte sleevet rigtigt på plads i et snuptag.

  Meiki måler 77 cm i højden og er 46 cm bred på bredeste sted. Hun er fremstillet i blødt polyester og urenheder fjernes bedst med en let fugtet svamp.

  OBS. Tåler ikke maskinvask. Sleeve sælges seperat.

  Detaljer

  MATERIALE: Polyester.
  HØJDE: 77 cm.
  BREDDE, SKULDRE: 35 cm.
  BREDDE, BEN: 46 cm.
  LÆNGDE, ÅBNING TIL SLEEVE: 27 cm.
  DIAMETER; ÅBNING TIL SLEEVE: 8 cm (kan snøres ind).
  BRYSTMÅL: 90 cm.
  TALJEMÅL: 60 cm.
  HOFTEMÅL: 90 cm.
  OBS: Sleeve købes seperat.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Min Første Sexdukke - Næsten Helende Lad mig starte af med at sige; dette er den første sexdukke jeg nogensinde har ejet og prøvet. Jeg har før prøvet Fleshlight, men kunne ikke finde tilfredsstillet mit krav om kram i løbet af gerningen.

  Jeg har modtaget Meiki Plush 2.0 for mindre end en uge siden, og har brugt den mindst en gang hver dag, og har også sovet med den hver nat. Det var så nyt for mig første gang at jeg ikke kunne nå klimaks, men efter at have mere styr på dukken har det lykkedes mig siden.

  Dukken er fint blød, lidt mere fast end jeg forventede, men det mener bare at hun giver en mere realistisk følelse når man krammer og griber på hendes dele.
  Skulder-til-bryst anatomien er en smule underlig, men det kan man nemt se på billedet her i butikken, så der var jeg ikke overrasket.

  Det betød dog også at armenes position ikke er så fleksible som jeg troede. Overarmen kan ikke trækkes over hovedet på hende, så hun kan ikke kramme en om halsen hvis hun er ovenpå i løbet af brug. Til gengæld kan hun kramme om taljen, og armene kan bruges til at støtte hende så hendes hoved ikke rammer ens egen i løbet af brug, hvilket jeg stadig synes er meget smart.

  Hendes udseende er nok noget som nogle ville finde enten kedeligt eller lidt skræmmende. Selv er jeg lidt til ”creepy” faktoren her, men udseendet er så simpelt at det for sig selv ikke er særligt stimulerende. Jeg vil anbefale også at finde noget tøj (eller en paryk) til dukken, da det både vil gøre udseendet mere stimulerende, men det kan også bekæmpe lynlåsen bagpå hvis man vil være stor ske mens man sover med hende.

  Selvfølgelig så er det også vigtigt at snakke om den lomme bagpå, og den er i starten lidt svær at have gøre med. Jeg følte jeg skulle bruge nogle kræfter på at komme igennem lommen så jeg kunne nå onani-sleevet, men efter 5 dage har jeg godt styr på det, og mener også at det har løsnet sig en smule.

  Til sidst så vil jeg sige at dukken virker til at have hjulpet på den mentale mangel af kvindelig berøring indtil videre. At sove med hende har givet mig en lignende følelse af at have sovet med en kvinde, og det var meget forfriskende.
  Nu er jeg ikke den type der er allermest vild med at sove i samme seng som en anden person, men det at have en partner at sove med når jeg føler det trang er næsten prisen værd i sig selv. Det, og hun var i hvert fald lettere end nogen som helst person jeg har sovet med, og forventer ikke at det ændrer sig i fremtiden.

  Så for at afslutte, så kan jeg varmt anbefale denne dukke til dem som ikke ved hvad deres første skal være. Meiki er nem at have med at gøre, har godt visuelt potentiale med noget ekstra pynt, og så er hun god kvalitet for prisen.
  5 4 1

  Du anmelder: Meiki Plush 2.0 Blød Sexdukke

  Hvordan vurderer du produktet? *