Metal Worx Mr. Smooth Stål Dildo

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Stål dildo

Metal Worx Mr. Smooth Stål Dildo

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Mr. Smooth er en stilfuld stål dildo med et flot finish.

  Har en god tyngde og kan derfor stimulere meget målrettet.

  Kan med fordel varmes eller køles inden brug, hvis du er til varm eller kold stimulation.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Metal Worx Mr. Smooth er en stilfuld dildo af stål. 

  Dildoens robushed og vægt (454 g) gør, at du kan stimulere med en rigtig god tyngde, når du bruger den. Dildoen er med sine 15,5 cm ikke specielt stor, men den kan til gengæld stimulere meget målrettet pga. dens tynge og form.

  Nederst har Mr. Smooth et kugleformet håndtag, som gør den meget nem at styre.

  Fordelen ved en stål dildo som Mr. Smooth er, at du kan varme eller køle den inden brug, alt efter om du er til varme eller kolde oplevelser. Læg den i en skål med varmt eller koldt vand, inden du skal bruge den.  

  Vi anbefaler, at du altid bruger en silikonebaseret glidecreme sammen med ståldildoen for at få den absolut bedste oplevelse. 

  Den leveres i en stilfuld og robust metal boks, som du kan opbevare den i efter brug. Hvis du passer godt på din ståldildo, kan den holde i rigtig mange år.

  Detaljer

  MATERIALE: Stål (metal)
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÆNGDE: 15,5 cm.
  DIAMETER: 3,3 cm.
  VÆGT: 454 g.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Et godt valg Som nybegyndere (M/K) indenfor dette område, var det vanskeligt at træffe det første valg. Det, der især gjorde udslaget for at vælge dette produkt, var i første omgang det elegante design, størrelsen og sidst men ikke mindst beskrivelsen af produktet.

  Efter at min partner og jeg har afprøvet "Stålet", må vi erkende, at det er et yderst lækkert at gøre brug af.

  Specielt er tyngden værd at lægge mærke til samt den måde man nemt kan rotere, dreje og vende stålet på. Endvidere gør udformningen, at det kan gøres særdeles pirrende at "lade som om" stålet trækkes ud af skeden. Og vendt rigtigt kan det give en meget fin stimulerende virkning til G-punktet.

  Grunden til jeg ovenfor nævner størrelsen, er at stålet hverken er stort eller for lille og derfor burde alle kunne få glæde af det. Med forsigtighed kan stålet også anvendes analt - med stor effekt for min kvindelige partner.

  Da jeg ikke for tiden er i stand til at opretholde min rejsning, er både jeg og min partner meget tilfredse med denne alternative hjælp så vi stadig kan give udtryk for lysten til hinanden og på en ny måde udforske og fortsætte den smukke erotiske rejse sammen.
  5 5 1

  Du anmelder: Metal Worx Mr. Smooth Stål Dildo

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: