Metal Worx Mr. Smooth Stål Dildo
Metal Worx Mr. Smooth Stål Dildo
499,00 kr
Metal Worx Mr. Smooth Stål Dildo  1
Stål dildo

Metal Worx Mr. Smooth Stål Dildo

4.8 (1)
499,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Mr. Smooth er en stilfuld stål dildo med et flot finish.

Har en god tyngde og kan derfor stimulere meget målrettet.

Kan med fordel varmes eller køles inden brug, hvis du er til varm eller kold stimulation.

Beskrivelse

Metal Worx Mr. Smooth er en stilfuld dildo af stål. 

Dildoens robushed og vægt (454 g) gør, at du kan stimulere med en rigtig god tyngde, når du bruger den. Dildoen er med sine 15,5 cm ikke specielt stor, men den kan til gengæld stimulere meget målrettet pga. dens tynge og form.

Nederst har Mr. Smooth et kugleformet håndtag, som gør den meget nem at styre.

Fordelen ved en stål dildo som Mr. Smooth er, at du kan varme eller køle den inden brug, alt efter om du er til varme eller kolde oplevelser. Læg den i en skål med varmt eller koldt vand, inden du skal bruge den.  

Vi anbefaler, at du altid bruger en silikonebaseret glidecreme sammen med ståldildoen for at få den absolut bedste oplevelse. 

Den leveres i en stilfuld og robust metal boks, som du kan opbevare den i efter brug. Hvis du passer godt på din ståldildo, kan den holde i rigtig mange år.

Detaljer

MATERIALE: Stål (metal)
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÆNGDE: 15,5 cm.
DIAMETER: 3,3 cm.
VÆGT: 454 g.

VARENUMMER: 12974.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Et godt valg

Som nybegyndere (M/K) indenfor dette område, var det vanskeligt at træffe det første valg. Det, der især gjorde udslaget for at vælge dette produkt, var i første omgang det elegante design, størrelsen og sidst men ikke mindst beskrivelsen af produktet. Efter at min partner og jeg har afprøvet "Stålet", må vi erkende, at det eret yderst lækkert at gøre brug af. Specielt er tyngden værd at lægge mærke til samt den måde man nemt kan rotere, dreje og vende stålet på. Endvidere gørudformningen, at det kan gøres særdeles pirrende at "lade som om" stålet trækkes ud af skeden. Og vendt rigtigt kan det give en meget fin stimulerende virkningtil G-punktet. Grunden til jeg ovenfor nævner størrelsen, er at stålet hverken er stort eller for lille og derfor burde alle kunne få glæde af det. Med forsigtighed kanstålet også anvendes analt - med stor effekt for min kvindelige partner. Da jeg ikke for tiden er i stand til at opretholde min rejsning, er både jeg og min partner megettilfredse med denne alternative hjælp så vi stadig kan give udtryk for lysten til hinanden og på en ny måde udforske og fortsætte den smukke erotiske rejse sammen. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk