Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator
Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator
99,00 kr
3 for 200,-
Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator  1
Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator  2
Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator  3
Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator  4
Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator  5

Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator

3.8 (6)
3 for 200,-
99,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Få stor nydelse og bliv grundtigt stimuleret både indvendigt og udvendigt med den lille og effektive Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator.

Denne kanin dildo er diskret i størrelse og er derfor god til begyndere.

God til at tage med på farten.

Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator er 14 cm lang hvoraf 8 cm kan føres op. Diameteren er 3 cm.

Beskrivelse

Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator er til dig, der ønsker en lille og effektiv kanin dildo, der effektivt stimulerer både indvendigt og udvendigt. 

Denne lækre lille kanin dildo har en realistisk formet spids samt mønster langs skaftet for ekstra pirring og nydelse. Når du tænder dildo vil den indbyggede mini rabbit forkæle din klitoris - nyd den kildende følelse når kaninørerme vibrerer omkring dit følsomme punkt. 

Vi anbefaler at du bruger din kanin dildo sammen med en god vandbaseret glidecreme som f.eks. Swede Woman, så den er mere behagelig at bruge og så du får en mere glidende følelse. 

Den indbyggede mini rabbit bruger 2 stk. AAA-batterier, der sælges separat. Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator er lavet i et fast jelly materiale og den har 1 vibrations hastighed.

Detaljer

MATERIALE: Fast TPR jelly.
LÆNGDE: 14 cm hvoraf 8 cm kan føres op.
BREDDE: 3 cm på det bredeste sted.
VANDTÆT: Nej
BATTERITYPE: 2 stk. AAA-batterier (medfølger ikke).
VIBRATIONSNIVEAU: 1

VARENUMMER: 13470.
Anmeldelser
3.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (6)
Min tro følgesvend

Kendte den godt i forvejen og ved at den giver en kanon klitoris orgasme som er sikker hver gang. Den lugter dog meget kunstigt, men jeg er rigtig glad for den.

-
5 5 1
Min tro følgesvend

Kendte den godt i forvejen og ved at den giver en kanon klitoris orgasme som er sikker hver gang. Den lugter dog meget kunstigt, men jeg er rigtig glad for den.

-
5 5 1
Fantastisk!

gudskelov for at denne blev min første vi vibrator! Den er super skøn at have med at gøre, dog er der lidt problemer med tænd og sluk knappen, sol binder, men udover det så får den mig i densyvende himmel! Læs mere

-
5 4 1
Mini rabbit dildo

Mini Rabbit er generelt god, godt materiale,og størrelsen er meget tilfredsstillende, men et problem er at skruelåget ikke kan holde på. Forbindelsen svigter ind imellem, det er ikke særlig godt. Ellers god. Læs mere

-
5 3 1
Temmelig skuffende

Jeg købte en fuldstændig magen til i Paris. Da den skulle være god til nybegyndere tænkte jeg, at det var et godt valg. Men jeg synes den er svær at 'skubbe ind', uden det gør ondt, selv med glidecreme. Og så lugter den meget af plastik. Vibrationen er dog god og kraftig, bare ærgeligt der kun er én hastighed - nu har jeg så ikke fåetbrugt kaninen så meget, da det gør ondt for mig, at få 'skaftet' ind :) Designet er jeg heller ikke så vild med. Jeg opdagede først det lignede en dame, da jeg fik den udaf pakken. Det virker bare underligt. Jeg vil altså ikke mene den er super god, den ligger mest bare i skuffen. Men den er til gengæld billig. Læs mere

-
5 3 1
Fin til prisen

Rigtig god lille dildo til prisen. Syntes dog den lugter utroligt stærkt af plast selv efter 3 vaske med kogende vand. Tænd/sluk knappen sidder også lidt træls, og kan være lidt hård at betjene. Derudover vibrerer den MEGET, og der hvor du holder. Det kan godt være lidt ubehageligt nogle gange. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk