Mister B Brystvorte Sugekopper

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Mister B Brystvorte Sugekopper 1

Mister B Brystvorte Sugekopper

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

79,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Stimulerer brystvorterne med Mister B Nipple Sucker.

  Kan sidde fast meget længe.

  Er 3 cm lange og har en diameter indeni på 1,3 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Sugekopper til brystvorterne stimulerer dine brystvorter, så længe du lyster.

  Sådan bruger du Mister B Nipple Sucker:
  Gør dine brystvorter fugtige, klem om sugekopperne og sæt dem på dine brystvorter. Slip sugekopperne og de vil suge sig fast på brystvorterne.

  Prøv dig lidt frem og lad dem ikke sidde længe på første gang. Påsætter du dem rigtig godt, kan de sidde hele dagen. De kan både bruges af ham og hende.

  Detaljer

  MATERIALE: Gummi.
  LÆNGDE: 3 cm.
  DIAMETER: 1,3 cm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Et udemærket produkt. Kort sagt, er det ikke et køb, jeg fortryder. Det var billigt, og jeg blev en erfaring rigere.

  Sugekopperne er lavet af noget gummi, der minder om cykeldæk, og lugten er derfor ikke specielt kinky - men på den anden side, så er det heller ikke ofte, at jeg personligt tændes ved lugten af sexlegetøj. Designet er robust. De er nærmest umulige at ødelægge ved normal brug, og nemme at rengøre!

  De var overraskende gode til at forstørre brystvorterne hos mig som mand, så det var nemmere at gå over til mine brystklemmer.

  Jeg har eksperimenteret med at sætte klemmer andre steder på kroppen, og det er værd at nævne, for dem, der er ligesom mig, at sugekopper gør et utroligt godt arbejde med hensyn til at påføre smerte, når man sætter dem på pungen.
  5 3 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  De gør, hvad de skal - og ikke mere De er udmærkede til at suge selve brystvorten (på en mand), men det er ikke specielt hårdt eller pirrende. Og de er altså ikke spor sexede at se på. De er dog rigtig gode til at fremhæve brystvorten, så man efterfølgende f.eks. nemt kan sætte er par clover-clamps på.
  5 3 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Desværre ikke særlig rare Dem kunne jeg desværre ikke lide. Jeg synes de de lugter af nyt cykeldæk (!) og at de har skarpe kanter. Jeg synes ikke de lever op til mine forventninger så jeg ville vælge et af shoppens andre par i stedet.
  5 2 1

  Du anmelder: Mister B Brystvorte Sugekopper

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.