Mister B Oppustelig Buttplug

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Mister B Oppustelig Buttplug 1

Mister B Oppustelig Buttplug

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

349,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Oppustelig buttplug.

  Ideel til dig, der ønsker meget fylde bagtil.

  Er meget robust og produceret af latex.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Denne oppustelig buttplug er ideel til dig, der ønsker meget fylde bagtil.

  Påfør glidecreme og sæt pluggen op. Derefter pumpes der i det runde håndtag, indtil  den ønskede størrelse er opnået. Buttpluggen er lavet af latex og er meget robust.

  For at opnå det bedste resultat med pluggen anbefaler vi, at der bruges en del glidecreme.

  Luften lukkes ud af pluggen ved at dreje på ventilen, der sidder ved det runde håndtag.

  Detaljer

  MATERIALE: Latex.
  LÆNGDE: 11 cm.
  DIAMETER: 4 til +8 cm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lækkert produkt! Virkelig et godt produkt! Imponeret over, hvor meget den kan pumpes op!! Den kan dog falde lidt ud , når jeg bruger dildo samtidig, men alt det andet overskygger dette!!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  mangler en hård kerne, basen for svag Mr. B-pluggen mangler desværre en hård kerne som vil gøre det en hel del nemmere at bruge den, desuden er basen kun af 2 lag tynd gummi som gør at pluggen kan trækkes helt ind i kroppen - ikke et særligt hensigtsmæssigt design. Jeg har også prøvet pluggen fra "Anal Fantasy" - designet og kvalitet er meget éns - og desværre er der også det samme problematik der ...
  5 1 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fedt plug til alle som elsker anal og dominans Dette er vores mest brugte plug ved dominante anal lege. Behageligt og let og føre ind, bliver siddende som det skal, og kan jo så fylde tøsens lille numse helt ud. Et plus er at den "bløde" ballon ved oppustning giver en særlig fed fornemmelse hvis man som fyr trænger op i pigen vaginalt, imens hun har plugget pustet op i sig bagtil. Så er hun meget fyldt, men uden noget der er "i vejen".
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lækkert produkt! Bruger denne plug rigtig tit. Den er nem at bruge og nem at rengøre. Formen syntes jeg er rigtig god. Med en smule glidecreme, behøver ikke meget, glider den lige op og sidder rigtig lækkert. Jeg får med garanti den lækreste og lange udløsning som jeg på ingen anden måde kan få.
  Det er generelt super dejligt plug. Det eneste minus er dog, at når den pumpes rigtig meget op, så udvider den siger kun på den ene side, hvilket gør at spidsen sidder lidt på siden i stedet for lige op. Det kan, for mit vedkommende, hvis den ikke sidder rigtig, være lidt ubehageligt.
  Så må man bare lukke lidt luft og og rykke på den, så den sidder som den skal.
  Hvis man virkelig ønsker at blive fyldt, til man ikke kan blive mere fyldt og elsker den følelse. Så vil jeg helt klar anbefale dette produkt!. Det er det bedste køb af legetøj, jeg nogensinde har foretaget.
  5 5 1

  Du anmelder: Mister B Oppustelig Buttplug

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.