Mystim Charging Chester Elektro Dildo
Mystim Charging Chester Elektro Dildo
699,00 kr
Mystim Charging Chester – Eksklusiv E-stim Dildo i Silikone
Mystim Charging Chester – Eksklusiv E-stim Dildo i Silikone

Mystim Charging Chester Elektro Dildo

699,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Mystim Charging Chester er den ideelle dildo til dig, der vil eksperimentere med elektro stimulation enten vaginalt eller anal. Charging Chester er en stilfuld elektro dildo i silikone, der med sikkerhed kan give dig en intens og pirrende oplevelse. Dildoen har et let buet skaft og et tydeligt hoved for ekstra stimulation.

Charging Chester er fremstillet i fleksibelt silikone så dildoen kan bøjes let. Dermed kan den tilpasse sig til din krop så den rammer helt rigtigt. I bunden har Charging Chester et stort krom-betrukket håndtag, der gør dildoen nem at arbejde med.

Sådan bruger du Mystim Charging Chester:
Du aktiverer dildoens elektroniske stimulationer ved at tilslutte den til et elektro apparat som f.eks. Mystim Tension Lover Digital. Elektro apparatetes kabler sættes direkte ind i Charging Chester.

Vi anbefaler at du fører dildoen op, inden du tænder for de elektroniske stimulationer, så du nemt kan vælge den rigtige intensitet. Det er altid en god idé at starte stille ud og langsomt skrue op for intensiteten til det ønskede niveau er nået.

Når du er færdig med at nyde Charging Chester kan du nemt frakoble dildoen og rengøre den med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. Husk at sikre, at dildoen er helt tør, før du igen tilslutter den til elektro apparatet.

OBS: Charging Chester kræver et elektro apparat for at virke. Elektro apparatet sælges separat. Charging Chester kan bl.a. bruges sammen med Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, samt andre sæt med en rund-stik indgang. 

Detaljer

LÆNGDE: 23, 5 cm hvoraf ca 14 kan føres ind.
DIAMETER: 3,3-4,1 cm.
MATERIALE: Medicinsk silikone og krom.
PHTHALAT-FRI: Ja
LATEX-FRI: Ja
NICKEL-FRI: Ja
STIK: Rund-stik.
GODKENDELSE: CE Godkendt.
PASSER TIL: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Rimba Digital Elektrosex Box.

VARENUMMER: 13789.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk