Mystim Current Conrad Elektro Dildo
Mystim Current Conrad Elektro Dildo
599,00 kr
Mystim Current Conrad – Eksklusiv E-stim Dildo i Silikone
Mystim Current Conrad – Eksklusiv E-stim Dildo i Silikone
Current Conrad E-Stim Dildo by Mystim

Mystim Current Conrad Elektro Dildo

599,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Mystim Current Conrad er den ideelle dildo til dig, der vil eksperimentere med elektro sex. Current Conrad er en stilfuld og let buet E-stim dildo i sort silikone, der med sikkerhed kan give dig en intens og pirrende oplevelse. 

Current Conrad er blød og fleksibel så den kan bøjes let. Dermed kan den tilpasse sig til din krop så den rammer helt rigtigt, uanset om den bruges til vaginal eller anal stimulation. Det store håndtag, der er betrukket med nickel-fri krom, gør det nemt at arbejde med Current Conrad.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Current Conrad, da det gør oplevelsen med dildoen bedre og i øvrigt gør det mere behageligt at føre den op.

Sådan bruger du Mystim Current Conrad:
Du aktiverer dildoens elektroniske stimulationer ved at tilslutte den til et elektro apparat som f.eks. Mystim Tension Lover Digital. Kablerne fra elektro apparatet indsættes direkte i Current Conrad.

Vi anbefaler at du fører dildoen op, inden du tænder for de elektroniske stimulationer, så du nemt kan vælge den rigtige intensitet. Det er altid en god idé at starte stille ud og langsomt skrue op for intensiteten til det ønskede niveau er nået.

Efter brug kan du nemt frakoble Current Conrad og rengøre dildoen med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. Husk at sikre, at dildoen er helt tør, før du igen tilslutter den til elektro apparatet. 

Bemærk: Current Conrad kræver et elektro apparat for at virke. Elektro apparatet sælges separat. Current Conrad passer bl.a. til Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, samt andre elektrosex apparater med en rund-stik indgang.

Detaljer

LÆNGDE: 23, 5 cm hvoraf ca 13 kan føres ind.
DIAMETER: 2,9-3,6 cm.
MATERIALE: Medicinsk silikone og krom.
PHTHALAT-FRI: Ja
LATEX-FRI: Ja
NICKEL-FRI: Ja
STIK: Rund-stik.
GODKENDELSE: CE Godkendt.
PASSER TIL: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat.

VARENUMMER: 13788.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk