Skandinavisk førende webshop, Sinful, søger Økonomi-elev (BESAT)

Er du en arbejdshest med talent og interesse for tal, og vil du gerne være en del af et ungt internationalt miljø hos en webshop i rivende udvikling? Så kom til tasterne og søg stillingen som Sinfuls nye Økonomi-elev.

Om jobbet:

Som Økonomi-elev hos os kommer du ud i alle kroge af virksomheden, og du får en bred viden i at drive en succesrig online forretning. Dit hovedfokus vil være at assistere vores økonomiafdeling og understøtte resten af virksomheden i samarbejde med dine 2 kollegaer. 

Dine arbejdsopgaver:

Du får en stor betydning for hele virksomheden, og du vil opleve, at dine kollegaer vil se dig som en vigtig holdspiller. Arbejdsopgaverne er mange og varierede - du kommer bl.a. til at arbejde med finansbogføring, kreditorbogføring, bogføring af kundeind- og udbetalinger, afstemninger af bl.a. banker, afregning af moms i de skandinaviske lande og diverse ad hoc opgaver i økonomiafdelingen.

Dine kvalifikationer:

  • - Du har en drøm om at gøre karriere inden for økonomi.
  • - Du er er vant til at arbejde med MS Office, især Excel.
  • - Du ser dig selv som et talent, der motiveres af at blive den bedste på dit felt.
  • - Du behersker dansk flydende såvel mundtligt som skriftligt, og det vil være en stor fordel, hvis du har engelskkundskaber, idet vi er en international virksomhed.
  • - Du er imødekommende, engageret, pligtopfyldende og har mod på at arbejde selvstændigt.
  • - Du er lærenem og hjælpsom, og du lader dig ikke slå ud i travle perioder.

Vi forestiller os, at du netop er ved at afslutte din gymnasiale uddannelse (HHX/HGS), og at du er topmotiveret for at finde en fed elevplads med masser af muligheder for udvikling.

Om Sinful:

Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015 og 2016 samt E-handelsprisen i 2017.

Du vil få over 50 ambitiøse kollegaer, der lægger vægt på, at hverdagen skal være sjov og lærerig, og hvor deltagelse i sociale arrangementer udenfor arbejdstiden er noget vi værdsætter. Vi er innovative, og vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os, at du har humor, et åbent sind og en legende natur.

Praktisk info:

Antal timer: Fuldtid.
Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, seneste ansøgningsfrist d. 23/7-2017.
Tiltrædelse: 1. september 2017 eller efter aftale.
Arbejdssted: Åbyhøj, Aarhus.

Ved spørgsmål kontakt Thomas Falborg på: thomas.falborg@sinful.eu

Send din ansøgning sammen med relevante bilag og referencer til: job@sinful.dk

Emnefelt i e-mail: Økonomi-elev”

KUN ansøgninger der sendes pr. e-mail tages i betragtning.