OhMiBod BlueMotion App-styret Trådløs Klitoris Vibrator
OhMiBod BlueMotion App-styret Trådløs Klitoris Vibrator
899,00 kr
Ohmibod Blue Motion
Ohmibod BlueMotion med blonde trusse
Ohmibod BlueMotion startskærm
Ohmibod BlueMotion Voice
Ohmibod BlueMotion Touch
Ohmibod BlueMotion Wave
Ohmibod BlueMotion app

OhMiBod BlueMotion App-styret Trådløs Klitoris Vibrator

2.9 (2)
899,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

OhMiBod BlueMotion er en revolutionerende, trådløs klitoris vibrator, der er ideel til frække og kreative par lege udover det sædvanlige. 

BlueMotion skiller sig ud, fordi du styrer vibratoren via en app på din smartphone og fordi telefonen forbindes med vibratoren via Bluetooth. Det giver jer frihed til at lege op på til 8 meters afstand, enten hjemme eller ude i byen. 

Som noget helt ekstraordinært, kan I også bruge OhMiBod Blue Motion som langdistance sexlegetøj, hvis I f.eks. sidder i hver sin ende af landet (kræver WIFI forbindelse og den gratis app OhMiBod Remote App).

Når du har downloadet OhMiBod’s Remote app, kan du styre vibratoren på 5 forskellige måder:

Rythm-programet giver dig mulighed for at vælge imellem 4 forudindstillede vibrationsmønstre. Du skifter imellem dem ved at lade fingeren glide på tværs af skærmen. Du kan se, hvordan vibrationerne er, ud fra hvordan hjertet på skærmen blinker. 

Touch-programet giver dig mulighed for at skabe et personligt vibrationsprog ved hjælp af mønstre, du tegner på skærmen med din finger. Har du lyst, kan du gemme dine farvorit-mønstre.

Tap-programet gør det muligt at skabe dit eget vibrationsmønster ved at trykke på skærmen i den rytme eller det mønster, du ønsker. Når du er færdig, afspiller OhMiBod Blue Motion mønstret som vibrationer.

Wave-programet gør det muligt at styre vibratoren ved at vippe din smartphone. Når du vipper den bagover, intensiveres vibrationerne, som var det en speeder i en bil. Du har mulighed for at låse programet til en bestemt intensitet. 

Voice-programet kan optage lydklip på op til 60 sekunder og gengive beskeden som et personligt vibrationsmønster.

Med andre ord får I med OhMiBod BlueMotion fuld frihed til at lege, præcist om I har lyst. Vibratoren er opladelig og oplades via den medfølgende USB-oplader.

Detaljer

MATERIALER: ABS-plast med fløjlsblød PU-coating.
FTALATFRI: Ja.
MÅL, VIBRATOR: 9,5 cm x 4,4 cm x 1,3 cm.
FJERNBETJENT: Ja, via smartphone app (smartphone medfølger ikke).
TRÅDLØS: Ja, via Bluetooth.
WIFI FUNKTION: Ja (kræver login til G+).
BATTERI: Opladeligt.
BRUGSTID: Op til 1 time pr. opladning.
VIBRATIONER: 4 forudindstillede programmer og mulighed for selv at styre vibrationerne med stemmen, via berøring eller bevægelse.
RÆKKEVIDDE: Op til 8 meter via bluetooth eller langdistance via WIFI/3G forbindelse.
MEDFØLGER: Blå one size blonde trusse, opbevaringspose, USB-oplader, manual og garantibevis.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 14345.
Anmeldelser
2.9
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Fantasien var bedre

Tanken om, at gå rundt derhjemme med vibratoren connected til mandens telefon, er spændende og sjov. At han har magten til dette apparat. Det er en god tanke. Men virkeligheden er ikke helt så fantastisk. Apparatet er flot designet i en godt materiale, men apparatets udformning kan betyde at vibrationen rammer forbi målet. Trussen,der følger med, er billigt produceret og ikke en fantastisk onesize. Det er lige før, den gør oplevelsen dårligere. . Vibrationerne kan styres via mobilen, men de nårikke styrken, hvor det udløser mere end en behagelig kilden. Læs mere

-
5 3 1
Meget sjov, men ikke så effektiv

OhMiBod Blue Motion er et meget sjovt produkt, af rigtig god kvalitet. Den slutter tæt, som der loves i brugsanvisningen, men er ikke så god til kvinder med store skamlæber. Den larmer en del, også selvom den er gemt væk bag tøj og undertøj. Den er derfor ikke så diskret at have på ude i byen. Den kan kontrolleres på 5forskellige måder: ved enkeltberøring (tap), lange strøg (swipe), stemmekontrol, vipning med telefonen, og forindstillede rytmer. Alle disse metoder er meget sjove ateksperimentere med. OhMiBod er god til kvinder der har let ved at få orgasme, eller til parret der har lyst til en afvekslende vibrator der kan bruges offentligt hvor der eri forvejen er en del støj. Læs mere

-
5 3 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk