Opbevaring og vedligeholdelse
Hvordan opbevarer og vedligeholder jeg mit produkt?

Opbevaring og vedligeholdelse af dit sexlegetøj

Selvom det kan være en lidt tør affære, anbefaler vi, at du altid læser den medfølgende brugermanual, når du modtager et nyt produkt. På den måde lærer du dit produkt at kende, så du kan få den optimale tilfredsstillelse ud af det.

Her har vi samlet de overordnede pejlemærker til dig, så du altid har dem lige ved hånden.


Rengøring og vedligeholdelse

Før første brug og efter hver brug anbefaler vi, at du rengør dit sexlegetøj med et rengøringsmiddel beregnet til formålet.

Vi anbefaler, at du skyller produktet med varmt vand, tilføjer sexlegetøjsrengøring på produktet og lader det sidde i 1 minut, inden det skylles af med varmt vand igen. Lad altid produktet lufttørre.

Vores forskellige rengøringsmidler kan bruges til al slags intimt sexlegetøj. Står det stadigvæk på indkøbslisten, kan du bruge en mild sæbe til formålet.

Til anal sexlegetøj skal der altid bruges antibakteriel sexlegetøjsrengøring, som dem du finder på linket.

Rengøring af sexlegetøj fremstillet i PU, læder, metal eller materialer, som ikke må nedsænkes i vand, foretages med en blød, fugtig klud eller efter medfølgende vaskeanvisning.

Til langt de fleste produkter anbefales det at bruge godt med glidecreme, og for nogle er det nødvendigt for at undgå at ødelægge materialet.

Inden brug er det vigtigt at finde ud af, hvilken glidecreme du skal bruge til netop dit produkt.
Eksempelvis må silikonebaseret glidecreme aldrig bruges sammen med produkter af silikone, da det kan skade sexlegetøjets overflade. Derimod fungerer vandbaseret glidecreme til alle materialer.

Produkter fremstillet for at imitere den livagtige fornemmelse af hud:
Produkter, der er lavet af materiale, som imiterer rigtig hud, såsom TPE, TPR og PVC, skal vedligeholdes med et plejende pulver, der bevarer materialets bløde overflade og smidighed.

Vær opmærksom på, at overfladen bliver mat ved brug af pulveret. Hvis du foretrækker en klar overflade ved brug af produktet, kan du blot skylle pulveret af med vand inden brug. Det er dog en god ide at opbevare produktet med pulveret på, så det både holder længere, men også for at undgå at støv og snavs klistrer til produktet mellem hver brug.

Produkter med batterier:
Fjern altid batteriet fra produktet, når produktet ikke er i brug. Føles produktet overophedet, så sluk det straks, og fjern batterierne. Batterier skal altid bortskaffes efter gældende regler.

Genopladelige produkter:
Oplad kun produktet via den medfølgende oplader. Tag stikket ud af produktet, så snart det er fuldt opladet.

Har du problemer med at få dit produkt i gang, har vi samlet en række tips og tricks til dig.


Opbevaring

For at forlænge levetiden på dine produkter og sikre, at de ikke ødelægger hinanden, er det vigtigt, at de opbevares korrekt.

Generelt er det bedst, at opbevare produkterne separat. Nogle produkter kan dog slet ikke tåle at blive opbevaret sammen, da materialerne reagerer negativt ved kontakt med hinanden.

Det gælder for følgende materialer: TPE, TPR, PVC og silikone. Vær opmærksom på, at ved forkert opbevaring af disse produkter vil de ikke være omfattet af reklamationsgarantien.

Opbevar derfor altid dit sexlegetøj separeret fra hinanden. Der findes forskellige opbevaringsløsninger at gøre brug af, eller du kan ganske enkelt lægge det tilbage i den originale emballage.

Opbevar produkterne et tørt og stuetempereret sted uden direkte sollys.

Hvis materialet eller overfladen er blevet flosset, beskadiget eller på anden måde ikke længere intakt, må produktet ikke længere benyttes.

Bortskaffelse:
Når produktets brugstid er opbrugt, skal du bortskaffe det på forsvarlig vis. Er du i tvivl om den korrekte metode, kan produktet afleveres på et officielt genanvendelsesanlæg som eksempelvis genbrugsstationer for at belaste miljøet mindst muligt.


Ved brug skal du være særligt opmærksom på

Særligt for bækkenbundskugler:
Bækkenbundskugler må maks bæres 15 minutter dagligt for at undgå overspændte muskler. Brug dem også til træning af muskulaturen i din bækkebund for at opnå øget følsomhed i skeden samt forhindre inkontinens.

Særligt for penisringe:
Penisringen kan bruges efter behov. Undgå at strække ringen unødigt. Hvis penis bliver øm, misfarvet eller der på anden måde føles ubehag, skal du straks fjerne ringen. Anvend aldrig produktet i længere tid end 30 minutter ad gangen for at undgå gener.

Særligt for anal brug:
Til analsex bør du kun bruge produkter fremstillet til netop det formål, hvilket vil sige, at der skal være en stopper i bunden, så produktet bliver på sin plads.

Vi anbefaler at benytte en glidecreme specielt egnet til anal brug, da dette vil give den bedste oplevelse.

Særligt for bondage:
Det er vigtigt med god kommunikation, så aftal et stop-ord inden akten går i gang, og stop med det samme, ordet bliver sagt. Ved benyttelse af pisk, paddle og andre typer af redskaber til brug af slag eller smertepåførelse, er det vigtigt kun at ramme de dele af kroppen, som er beskyttet af muskler eller fedt - eksempelvis lår og baller. Reb, manchetter og andre fikseringsremedier skal straks fjernes, hvis de fastspændte kropsdele bliver ømme, misfarvede eller der på anden måde opleves uønsket ubehag. Sørg altid for frie luftveje ved at undgå tildækning af enten næse eller mund.

Generelt:
Anvendelse af sexlegetøj sker på eget ansvar. Hverken Sinful eller dets forhandlere påtager sig noget ansvar for brugen af produkterne. Foretager du ændringer eller modifikationer, der ikke udtrykkeligt er godkendt af producenten, bortfalder din reklamationsret til det pågældende produkt.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp eller vejledning - vi vil hellere end gerne hjælpe dig!

Hvordan oppbevarer og vedlikeholder jeg produktet mitt?

Oppbevaring og vedlikehold av sexleketøyet ditt

Selv om det ofte kan være litt kjedelig, anbefaler vi at du alltid leser bruksanvisningen når du kjøper et nytt produkt. Dette vil hjelpe deg å bli kjent med produktet ditt, slik at du får aller mest nytelse av det.

Nedenfor er noen av de viktigste generelle tipsene du må huske på.


Rengjøring og vedlikehold:

Før du bruker et nytt produkt for første gang, og alltid etter bruk, anbefaler vi at du rengjør sexleketøyet ditt med et egnet rengjøringsmiddel beregnet til formålet.

Vi anbefaler at du skyller produktet i varmt vann, påfører sexleketøysrens på produktet og lar det være på i et minutt før du skyller det av med varmt vann igjen. La alltid produktet lufttørke.

Vårt utvalg av rengjøringsprodukter inkluderer rengjøringsmidler for alle slags intime sexleketøy, men hvis du ikke har kjøpt rengjøringsmiddelet ditt ennå, kan du bruke en mild såpe i mellomtiden.

For anal sexleketøy, må du alltid bruke et antibakterielt rengjøringsmiddel for sexleketøy som de du finner via lenken ovenfor.

For sexleketøy laget av PU, lær, metall eller materialer som ikke kan senkes i vann; bruk en myk, fuktig klut eller følg instruksjonene som følger med produktet.

De aller fleste produktene bør brukes sammen med en sjenerøs mengde glidemiddel og i noen tilfeller vil dette være helt nødvendig for å unngå å skade materialet. 

Før bruk er det viktig å vite hvilken type glidemiddel du trenger for det spesifikke produktet som er tilgjengelig. For eksempel må du aldri bruke et silikonbasert glidemiddel med produkter laget av silikon, da dette kan skade overflaten på sexleketøyet ditt. Vannbaserte glidemidler kan derimot brukes med alle slags materialer. 

Produkter som er designet for å imitere følelsen av ekte hud:
Produkter laget av materialer som imiterer ekte hud, som TPE, TPR og PVC, må behandles med et pleiende pulver som vil opprettholde den myke overflaten og smidigheten i materialet. 

Vær oppmerksom på at pulveret vil gi overflaten av produktet et matt utseende. Hvis du foretrekker en klar overflate når du bruker produktet, må du bare skylle pulveret av med vann før bruk. Vi vil imidlertid anbefale at du oppbevarer produktet med pulveret på, både slik at det varer lengre og for å forhindre at støv og smuss kleber seg til produktet når det ikke er i bruk.

Produkter med batterier:
Fjern alltid batterier fra produktet når det ikke er i bruk. Hvis produktet begynner å bli overopphetet, må du slå det av umiddelbart og ta ut batteriene. Kast alltid batterier i samsvar med gjeldende forskrifter.

Oppladbare produkter:
Lad bare produktet med den medfølgende laderen. Koble fra produktet så snart det er fulladet. 

Hvis du har problemer med å få produktet i gang, kan du sjekke ut våre praktiske tips og triks.


Oppbevaring:

For å forlenge levetiden til produktene dine og sikre at de ikke skader hverandre, er det viktig at de oppbevares riktig.

Generelt sett er det best å oppbevare produkter separat. Noen produkter kan rett og slett ikke oppbevares sammen ettersom materialene deres reagerer negativt når de kommer i kontakt med hverandre. 

Dette gjelder følgende materialer: TPE, TPR, PVC og silikon. Vær oppmerksom på at produkter som er oppbevart på feil måte ikke dekkes av garantien. 

Du bør passe på å alltid oppbevare sexleketøyet ditt separat. Det er flere forskjellige lagringsløsninger tilgjengelig som du kan bruke, eller alternativt kan du bare lagre sexleketøyet i originalemballasjen.

Oppbevar produktet på et tørt sted ved romtemperatur og utenfor direkte sollys.

Hvis materialet eller overflaten på et produkt har blitt flossete, skadet eller på annen måte ødelagt, må ikke produktet brukes.

Avfallshåndtering:
Når produktet ikke lenger kan brukes, må du kaste det på ansvarlig måte. Hvis du er i tvil om hva som er riktig, kan produktet leveres inn på et offisielt gjenvinningsanlegg, for eksempel et lokalt gjenvinningssenter, for å minimere miljøpåvirkningen. 


Spesielle hensyn:

Vaginakuler: 
Vaginakuler bør ikke brukes mer enn 15 minutter per dag for å unngå anspente muskler. Bruk dem også til å trene musklene i bekkenbunnen for å oppnå større følsomhet i skjeden og for å forhindre inkontinens. 

Penisringer:
Penisringer kan brukes etter behov. Unngå å strekke dem unødvendig. Hvis penis blir sår, misfarget eller det på annen måte føles ubehagelig, må du fjerne ringen umiddelbart. Bruk aldri produktet i mer enn 30 minutter om gangen for å unngå ubehag. 

Særlig for leketøy til analt bruk:

For analsex, bruk bare produkter som er ment for dette formålet; med andre ord produkter med en stopper i bunnen som sikrer at produktet forblir på plass.

Vi anbefaler å bruke et glidemiddel som er spesielt beregnet på analt bruk , da dette vil sikre den beste opplevelsen.

Bondage:
God kommunikasjon er viktig, så bli enige om et trygt sikkerhetsord før du går i gang, og stopp umiddelbart så snart ordet blir sagt. Når du bruker en pisk, padle eller annen enhet som brukes til å slå kroppen eller påføre smerte, er det viktig å bare treffe kroppsdeler beskyttet av muskler eller fett, for eksempel lår eller rumpe. Tau, mansjetter og andre begrensninger bør fjernes umiddelbart hvis de fastholdte kroppsdelene blir såre, misfargede eller opplever annen form for ubehag. Forsikre deg alltid om at luftveiene er frie, og unngå å dekke verken nesen eller munnen. 

Generelt:
Bruk av sexleketøy er på egen risiko. Verken Sinful eller distributøren påtar seg noe ansvar for bruk av produktene. Hvis du gjør endringer eller endringer av noe slag, bortsett fra de som er uttrykkelig godkjent av produsenten, vil garantien for produktet ugyldiggjøres. 

Husk at du alltid er velkommen til å ta kontakt hvis du ønsker hjelp eller veiledning - vi hjelper deg mer enn gjerne!

Hvordan får jeg mit produkt til at virke?

Tips til at hjælpe dit produkt i gang

Hvis du har problemer med at få et produkt til at virke, er herunder et par tip til, hvad du selv kan gøre. Og husk, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig med at komme videre.


Nye produkter

Når du skal bruge et produkt for første gang, skal du altid huske at tjekke:

Hvis produktet kører på batterier

- Er batterierne sat i, og vender de korrekt?
- Hvis de ikke er inkluderet i produktet, skal du selv sørge for at købe og indsætte korrekte batterier.
- Hvis batteri medfølger, vil der ofte være en lille papir- eller plastikstrimmel mellem batteriet og batterikammeret, som forhindrer batteriet i at løbe tør før brug. Denne strimmel skal fjernes, for at produktet kan virke.
- Opladelige produkter kan nogle gange også have en fjernbetjening, som skal bruge batterier, for at selve produktet virker.

Hvis produktet er opladeligt

Har du ladet produktet op? Opladelige produkter skal som regel lades op, før du kan bruge dem første gang.

Har produktet en tastelås?

Tjek i den medfølgende manual til dit produkt, om det har en tastelås. Den kan være slået til som standard, og det kan derfor være nødvendigt at slå den fra, før du kan bruge dit legetøj.


Vedligeholdelse

Du kan være med til at forlænge levetiden på dit sexlegetøj ved jævnligt at rengøre og vedligeholde det. For de fleste produktet er det derfor en god ide både at rengøre produktet med varmt vand og bruge en sexlegetøjsrens, hver gang du har brugt det. Det sikrer samtidig god hygiejne. 

Til langt de produkter anbefales det at bruge glidecreme, og for nogle er det nødvendigt for at undgår at ødelægge materialet. Det er generelt vigtigt at sørge for, at glidecremen er kompatibel med sexlegetøjets materiale inden brug.

Produkter, der er lavet af materiale, der imiterer rigtig hud, f.eks. TPE, skal vedligeholdes med en pulver, der bevarer materialets bløde overflade.

Husk altid at tjekke produktets brugermanual eller detaljerne på produktsiden her i shoppen, om der er noget særligt, du skal gøre for at vedligeholde det.


Ældre sexlegetøj

Når du har haft glæde af dit sexlegetøj et stykke, kan det nogen gange have brug for lidt førstehjælp for at komme i gang igen.

1. Har du forsøgt at isætte nye batterier i dit produkt?

Ofte vil dit produkt virke igen, hvis du forsøger med helt nye og friske batterier.

2. Vender batterierne korrekt?

Mange produkter vil enten virke sporadisk eller slet ikke, hvis batterierne ikke vender korrekt. Prøv at vende batterierne i en anden retning.

3. Har du forsøgt at genoplade dit produkt i minimum 12 timer?

Hvis dit produkt er opladeligt og ikke vil tænde, kan det være en god idé at forsøge at genoplade det i 12 timer. Dette gælder både helt nye og ubrugte produkter, men også dem, der har virket optimalt før.

4. Har du slået tastelåsen fra?

Hvis dit produkt er opladeligt, vil der ofte være en form for tastelås, som skal deaktiveres, før dit produkt kan virke. Hvordan du deaktiverer tastelåsen står i den medfølgende manual til dit produkt.


Mit sexlegetøj virker stadig ikke

Hvis intet af ovenstående har løst dit problem, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os.

Sinful yder 24 måneders reklamationsret iht. købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, manglende vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Se vores handelsbetingelser.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk