Opbevaring og vedligeholdelse
Hvordan opbevarer og vedligeholder jeg mit produkt?

Opbevaring og vedligeholdelse af dit sexlegetøj

Selvom det kan være en lidt tør affære, anbefaler vi, at du altid læser den medfølgende brugermanual, når du modtager et nyt produkt. På den måde lærer du dit produkt at kende, så du kan få den optimale tilfredsstillelse ud af det.

Her har vi samlet de overordnede pejlemærker til dig, så du altid har dem lige ved hånden.


Rengøring og vedligeholdelse

Før første brug og efter hver brug anbefaler vi, at du rengør dit sexlegetøj med et rengøringsmiddel beregnet til formålet.

Vi anbefaler, at du skyller produktet med varmt vand, tilføjer sexlegetøjsrengøring på produktet og lader det sidde i 1 minut, inden det skylles af med varmt vand igen. Lad altid produktet lufttørre.

Vores forskellige rengøringsmidler kan bruges til al slags intimt sexlegetøj. Står det stadigvæk på indkøbslisten, kan du bruge en mild sæbe til formålet.

Til anal sexlegetøj skal der altid bruges antibakteriel sexlegetøjsrengøring, som dem du finder på linket.

Rengøring af sexlegetøj fremstillet i PU, læder, metal eller materialer, som ikke må nedsænkes i vand, foretages med en blød, fugtig klud eller efter medfølgende vaskeanvisning.

Til langt de fleste produkter anbefales det at bruge godt med glidecreme, og for nogle er det nødvendigt for at undgå at ødelægge materialet.

Inden brug er det vigtigt at finde ud af, hvilken glidecreme du skal bruge til netop dit produkt.
Eksempelvis må silikonebaseret glidecreme aldrig bruges sammen med produkter af silikone, da det kan skade sexlegetøjets overflade. Derimod fungerer vandbaseret glidecreme til alle materialer.

Produkter fremstillet for at imitere den livagtige fornemmelse af hud:
Produkter, der er lavet af materiale, som imiterer rigtig hud, såsom TPE, TPR og PVC, skal vedligeholdes med et plejende pulver, der bevarer materialets bløde overflade og smidighed.

Vær opmærksom på, at overfladen bliver mat ved brug af pulveret. Hvis du foretrækker en klar overflade ved brug af produktet, kan du blot skylle pulveret af med vand inden brug. Det er dog en god ide at opbevare produktet med pulveret på, så det både holder længere, men også for at undgå at støv og snavs klistrer til produktet mellem hver brug.

Produkter med batterier:
Fjern altid batteriet fra produktet, når produktet ikke er i brug. Føles produktet overophedet, så sluk det straks, og fjern batterierne. Batterier skal altid bortskaffes efter gældende regler.

Genopladelige produkter:
Oplad kun produktet via den medfølgende oplader. Tag stikket ud af produktet, så snart det er fuldt opladet.

Har du problemer med at få dit produkt i gang, har vi samlet en række tips og tricks til dig.


Opbevaring

For at forlænge levetiden på dine produkter og sikre, at de ikke ødelægger hinanden, er det vigtigt, at de opbevares korrekt.

Generelt er det bedst, at opbevare produkterne separat. Nogle produkter kan dog slet ikke tåle at blive opbevaret sammen, da materialerne reagerer negativt ved kontakt med hinanden.

Det gælder for følgende materialer: TPE, TPR, PVC og silikone. Vær opmærksom på, at ved forkert opbevaring af disse produkter vil de ikke være omfattet af reklamationsgarantien.

Opbevar derfor altid dit sexlegetøj separeret fra hinanden. Der findes forskellige opbevaringsløsninger at gøre brug af, eller du kan ganske enkelt lægge det tilbage i den originale emballage.

Opbevar produkterne et tørt og stuetempereret sted uden direkte sollys.

Hvis materialet eller overfladen er blevet flosset, beskadiget eller på anden måde ikke længere intakt, må produktet ikke længere benyttes.

Bortskaffelse:
Når produktets brugstid er opbrugt, skal du bortskaffe det på forsvarlig vis. Er du i tvivl om den korrekte metode, kan produktet afleveres på et officielt genanvendelsesanlæg som eksempelvis genbrugsstationer for at belaste miljøet mindst muligt.


Ved brug skal du være særligt opmærksom på

Særligt for bækkenbundskugler:
Bækkenbundskugler må maks bæres 15 minutter dagligt for at undgå overspændte muskler. Brug dem også til træning af muskulaturen i din bækkebund for at opnå øget følsomhed i skeden samt forhindre inkontinens.

Særligt for penisringe:
Penisringen kan bruges efter behov. Undgå at strække ringen unødigt. Hvis penis bliver øm, misfarvet eller der på anden måde føles ubehag, skal du straks fjerne ringen. Anvend aldrig produktet i længere tid end 30 minutter ad gangen for at undgå gener.

Særligt for anal brug:
Til analsex bør du kun bruge produkter fremstillet til netop det formål, hvilket vil sige, at der skal være en stopper i bunden, så produktet bliver på sin plads.

Vi anbefaler at benytte en glidecreme specielt egnet til anal brug, da dette vil give den bedste oplevelse.

Særligt for bondage:
Det er vigtigt med god kommunikation, så aftal et stop-ord inden akten går i gang, og stop med det samme, ordet bliver sagt. Ved benyttelse af pisk, paddle og andre typer af redskaber til brug af slag eller smertepåførelse, er det vigtigt kun at ramme de dele af kroppen, som er beskyttet af muskler eller fedt - eksempelvis lår og baller. Reb, manchetter og andre fikseringsremedier skal straks fjernes, hvis de fastspændte kropsdele bliver ømme, misfarvede eller der på anden måde opleves uønsket ubehag. Sørg altid for frie luftveje ved at undgå tildækning af enten næse eller mund.

Generelt:
Anvendelse af sexlegetøj sker på eget ansvar. Hverken Sinful eller dets forhandlere påtager sig noget ansvar for brugen af produkterne. Foretager du ændringer eller modifikationer, der ikke udtrykkeligt er godkendt af producenten, bortfalder din reklamationsret til det pågældende produkt.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp eller vejledning - vi vil hellere end gerne hjælpe dig!

Hvordan får jeg mit produkt til at virke?

Tips til at hjælpe dit produkt i gang

Hvis du har problemer med at få et produkt til at virke, er herunder et par tip til, hvad du selv kan gøre. Og husk, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig med at komme videre.


Nye produkter

Når du skal bruge et produkt for første gang, skal du altid huske at tjekke:

Hvis produktet kører på batterier

- Er batterierne sat i, og vender de korrekt?
- Hvis de ikke er inkluderet i produktet, skal du selv sørge for at købe og indsætte korrekte batterier.
- Hvis batteri medfølger, vil der ofte være en lille papir- eller plastikstrimmel mellem batteriet og batterikammeret, som forhindrer batteriet i at løbe tør før brug. Denne strimmel skal fjernes, for at produktet kan virke.
- Opladelige produkter kan nogle gange også have en fjernbetjening, som skal bruge batterier, for at selve produktet virker.

Hvis produktet er opladeligt

Har du ladet produktet op? Opladelige produkter skal som regel lades op, før du kan bruge dem første gang.

Har produktet en tastelås?

Tjek i den medfølgende manual til dit produkt, om det har en tastelås. Den kan være slået til som standard, og det kan derfor være nødvendigt at slå den fra, før du kan bruge dit legetøj.


Vedligeholdelse

Du kan være med til at forlænge levetiden på dit sexlegetøj ved jævnligt at rengøre og vedligeholde det. For de fleste produktet er det derfor en god ide både at rengøre produktet med varmt vand og bruge en sexlegetøjsrens, hver gang du har brugt det. Det sikrer samtidig god hygiejne. 

Til langt de produkter anbefales det at bruge glidecreme, og for nogle er det nødvendigt for at undgår at ødelægge materialet. Det er generelt vigtigt at sørge for, at glidecremen er kompatibel med sexlegetøjets materiale inden brug.

Produkter, der er lavet af materiale, der imiterer rigtig hud, f.eks. TPE, skal vedligeholdes med en pulver, der bevarer materialets bløde overflade.

Husk altid at tjekke produktets brugermanual eller detaljerne på produktsiden her i shoppen, om der er noget særligt, du skal gøre for at vedligeholde det.


Ældre sexlegetøj

Når du har haft glæde af dit sexlegetøj et stykke, kan det nogen gange have brug for lidt førstehjælp for at komme i gang igen.

1. Har du forsøgt at isætte nye batterier i dit produkt?

Ofte vil dit produkt virke igen, hvis du forsøger med helt nye og friske batterier.

2. Vender batterierne korrekt?

Mange produkter vil enten virke sporadisk eller slet ikke, hvis batterierne ikke vender korrekt. Prøv at vende batterierne i en anden retning.

3. Har du forsøgt at genoplade dit produkt i minimum 12 timer?

Hvis dit produkt er opladeligt og ikke vil tænde, kan det være en god idé at forsøge at genoplade det i 12 timer. Dette gælder både helt nye og ubrugte produkter, men også dem, der har virket optimalt før.

4. Har du slået tastelåsen fra?

Hvis dit produkt er opladeligt, vil der ofte være en form for tastelås, som skal deaktiveres, før dit produkt kan virke. Hvordan du deaktiverer tastelåsen står i den medfølgende manual til dit produkt.


Mit sexlegetøj virker stadig ikke

Hvis intet af ovenstående har løst dit problem, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os.

Sinful yder 24 måneders reklamationsret iht. købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, manglende vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Se vores handelsbetingelser.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk